- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Micro Four Thirds
- 3D nyomtatás
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Videós, mozgóképes topik
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
birorichard
őstag
válasz
rollins #120738 üzenetére
A kettő szerintem is a leggyengébb volt játékmenet terén, elnyújtott, rengeteg lövöldözős résszel zárt helyszíneken, sokszor megakasztották a játékot, a sztori is kicsit eltávolodott a főhőstől, kevésbé személyes hangvételű. A harmadik viszont iszonyat gördülékeny, tele epic jelenetekkel, lélegzetelállító, tényleg, ebben végre minden a helyére került, a gameplay, a narratíva, történet, minden. A negyedik meg... nem tudok mit mondani, az etalon, nem egy kicsivel a jó játékok felett van, hanem toronymagasan, magabiztosan fölöttük. Persze kell ehhez rengeteg pénz és idő, amit nem lehet elvárni minden gametől, na de ilyen egy játék, ha mindezt megkapja. Minden egyes pillanata magával ragadó, és bár nekem az első lett a kedvencem, a 4-en kapkodtam a levegőt a legtöbbször. Must have az egész sorozat, de tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Nintendo Switch okositott / CFW / 256GB sd kártya 25játék telepítve
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- PlayStation VR2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest