-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz gjanner #116513 üzenetére
"Hi, látom nagyon durván pörög az E3 téma... azért ha nem haragszotok harmadszorra is rákérdeznék...
UK-ban vásárolt lemez magyar accounttal elvileg (és gyakorlatilag is) megy, ugye?
Továbbá későbbiekben DLC magyar store-ból vásárolva is menni fog vele? (ezt csak a friss HZD DLC infó miatt kérdem)...
Köszi, ha valaki veszi a fáradságot akár csak 2 db igennel is!
(eddig mindig csak storeból vásároltam problémamentesen)"Nyugodt szívvel én nem tudom javasolni, PS4 lényegesen szigorúbb mint anno a PS3 volt.
Ez alatt azt kell érteni, hogy a lemezes játék, és az utólag vásárolt DLC lokalizációja nem egyezik, lehetnek gondok.
Egy kivételt biztosan tudok, ebben az esetben hiába egyezett meg a játék régió kódja, a DLC nem működött az eltérő lokalizáció miatt, ez pedig a COD volt.
Szóval én azt javasolom óvatosan, ha külföldi játékhoz vásárolnátok DLC-t hazai PSN fiókkal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Új Steam Deck OLED 512GB + Samsung 512GB SD kártya + Spigen tok + üvegfólia + hordozó tok
- PlayStation 4 Pro 1TB, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 5 Pro eladó VADONAT ÚJ!
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!