Új hozzászólás Aktív témák
-
donmackó
addikt
válasz #40047616 #1438 üzenetére
Én már pl a komplett 14-es szezont kihagytam (agyamra mentek a csalók), lehet evvel is az lesz. Pedig mennyire hirdetik hogy mennyi csalót bannolnak (csak olyan kb mint halottnak a csók). Tegnap például én Mansion felett lévő L alakú házsorhoz ugrottam (1740 m a repülési úttól), a feleségem meg a Prison-Lipovka közti 5-6 házból álló részhez (1200 m a repülési úttól). Végig sasoltam mindenfelé hogy jön-e valaki, és nem jött még a környékre sem. Bementem a garázsba és találtam egy P92-t + egy VSS-t, majd egyszer csak lépkedések, és megjelentek ketten. Az egyiknél M416+Kar98 szkópokkal, a másiknál M762+AKM, és elintéztek, majd kb 1-2 perc múlva a feleségemet is a fentebb írt ponton. Nem pakoltak meg néztek szét, csak gyilkolni mentek. Kérdeztem is az asszonyt hogy ez mégis WTF, így ugrás után már így felszerelkezve? Még jó hogy csináltam videót róla, és elküldtem a kedves Tencent-nek, hogy adjanak rá magyarázatot. Kíváncsian várom.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
donmackó
addikt
válasz #40047616 #1435 üzenetére
Engem inkább ez a gta 3 szintű grafika akaszt ki. Meg az hogy nem látom ha valaki ugrik mellettünk. Nem egyszer meglepődtünk az asszonnyal hogy, nem láttunk senkit, majd egyszer csak ott termett 2 vagy több játékos. Pedig stabil 32-48 a ping eu szerveren, és a wifi minősége is jó.
-
donmackó
addikt
-
donmackó
addikt
Esetleg nem tudja valaki hogy meddig tart a 12-es event? Csak pár pont kell a crown tier-hez, és nem tudom hogy elérem-e. Nem tudok mindig játszani.
-
-
donmackó
addikt
Tessék, lehet gyakorolni a flare fellövést -> [link]
Pár perce találkoztunk a feleségemmel payload-on evvel a cheat-tel.
-
donmackó
addikt
Tud valaki valamilyen mail címet ahova leírhatom a problémámat, és lehet velük angolul levelezni? Fojton valami Koreai support ír választ hogy nem értik mit szeretnék.
[ Szerkesztve ]
-
donmackó
addikt
Lenne egy kérdésem. A feleségemmel hozzá akartuk egymást adni a synergihez, de sem ő sem én nem tudjuk egymást bejelölni lover-nek. Kiírja hogy send...., de a másikuk nem kapja meg. Hogy működik ez a rendszer? Vagy az a baj hogy az asszony facebookkal regisztrált, én meg csak Google play-jel?
-
donmackó
addikt
Mikor fog új szezon kezdődni?
-
donmackó
addikt
Létezik olyan cheat hogy villámgyorsan kúsznak knockolás után? Tegnap kiütöttem egy indiai mukit és olyan gyorsan kúszott be a házba a társához, hogy még egyszer már nem találtam el. Majd feltámasztották, ezután kiütöttem a társát mert a tetőn scope-olt, és az is gyorsan kúszott. A többi kilőtt ellenfélnél nem tapasztaltam ezt. A ping sem lehetett, mert az viszonylag stabil 56-60 között mozgott.
-
donmackó
addikt
Üdv!
Nem tudja valaki hogy lehet guest acc-ot visszaszerezni? Történt egy gyári visszaállítás a telómon és eltűnt a fiók, de sajna nem volt összekötve semmivel. A google meg nem ad bíztató magyarázatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest