-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Mondjuk ezt a videót nem is láttam, de teljesen egyetértek a látottakkal, illetve ezek szerint kb ugyanazok a dolgok zavarnak kb. engem is mint őt. Remélem eljut a fejlesztőkhöz is.
#27903 dudu5130
Engem meg pont az SMG-k nem zavarnak, közelharcban végre használhatók lettek, elvégre pont arra is vannak. Eddig mindenki AR-ekkel rohangált, az SMG-kkel meg kb akkor értél el valamit ha sikerült az enemy-t oldalról/hátból meglepned. Sokkal balanszoltabbnak tűnik most fegyverek terén a játék, az SMG-ket kedvelők nincsenek egyértelmű hátrányba (én is mindig AR-ekkel mentem meg azokat preferáltam főleg, de mostanában gyakran viszek főleg DMR-ek mellé SMG-t vagy valamelyik shotgunt )[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
Nem haragszom meg, de ebbe nem értek egyet veletek. Nekem ezek az dolgok tetszenek. Nekem az nem tetszik, hogy egy közelharc közben mikor előbb kezdek lőni, előbb hitelek M416-tal ne lőjjenek már le UMP-vel. Valami gyalázat az a fegyver amit kapok tőle mostanában. Nekem ez a romboló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Delta Force béta teszt
- Milyen autót vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED TV topic
- Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...