Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Mondjuk ezt a videót nem is láttam, de teljesen egyetértek a látottakkal, illetve ezek szerint kb ugyanazok a dolgok zavarnak kb. engem is mint őt. Remélem eljut a fejlesztőkhöz is.
#27903 dudu5130
Engem meg pont az SMG-k nem zavarnak, közelharcban végre használhatók lettek, elvégre pont arra is vannak. Eddig mindenki AR-ekkel rohangált, az SMG-kkel meg kb akkor értél el valamit ha sikerült az enemy-t oldalról/hátból meglepned. Sokkal balanszoltabbnak tűnik most fegyverek terén a játék, az SMG-ket kedvelők nincsenek egyértelmű hátrányba (én is mindig AR-ekkel mentem meg azokat preferáltam főleg, de mostanában gyakran viszek főleg DMR-ek mellé SMG-t vagy valamelyik shotgunt)
-
dudu5130
őstag
Nem haragszom meg, de ebbe nem értek egyet veletek. Nekem ezek az dolgok tetszenek. Nekem az nem tetszik, hogy egy közelharc közben mikor előbb kezdek lőni, előbb hitelek M416-tal ne lőjjenek már le UMP-vel. Valami gyalázat az a fegyver amit kapok tőle mostanában. Nekem ez a romboló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szemüveges topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest