Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
DamonJay
csendes tag
40 colosnál ilyen távról már torzít még a digitális adás is. Nagyrészt én sporteseményeket nézek tv-ben és pl szüleimnél a 32 colos tv miatt hátrébb kellett tegyük a kanapét 2 m-nél h élvezhető legyen mondjuk 1 jégkorong meccs. Lehet ez tv-től is függ mert az nem egy új darab de a lényeg h 40 colos tv-knél és azalatt maradnék én mivel azt is figyelembe kell vennem, hogy mire is használnám majd. Az a tény, hogy bőven nem csak monitorként v médialejátszó tv-ként funkcionálna nekem übersirály tartalmakkal, már változtat azon, hogy milyen speckókat helyezzek előtérbe a választáskor.
-
DamonJay
csendes tag
Ahha, köszi az infot. Még azt hiszem alszom rá párat míg meghozom a döntést. Egyetlen dolog ami még zavar az általam figyelt 6007-ben, hogy ez csak 32 colos. Ha már van 3D is és Ambilight azt jobb lenne távolabbról élvezni(nem tudok annyit áldozni rá, h ebből nagyobbat vegyek). A 40es 5527K/12 meg már 3D de több helyen is azt olvastam h a smart oldala meg a menü és kezelhetőség bűnrossz. A Panasonic-nak (pontosabban ezt figyeltem: TX-L37ET5E) sokkal gyengébb a képminősége, mint a Philips 5000-6000 szériának ?
-
DamonJay
csendes tag
válasz Coyote2000 #4590 üzenetére
Értem Az ambilight nem iszonyat fontos számomra, a 3D viszont elbizonytalanít. Nem tudom a jövőben mennyire fognak a kiadók, gyártók a 3D-re alapozni. Ami a képminőséget illeti gondolom sok különbség nincs a 2 típus közt. A soft hibákról mit lehet tudni? miben nyilvánul meg? próbáltam utána guglizni de nem igazán kaptam olyan infokat amik mérvadóak lehetnek.
-
DamonJay
csendes tag
válasz Coyote2000 #4588 üzenetére
Köszi az infot. Ami még nagyon jó árban van az a 32 colos 6007K, olcsóbb mint az említett 40-es 5007K. Sokkal jobban tetszik a 6007K úgy dizájn, mint specifikációk tekintetében csak nem tudok sokat erről a soft hibáról. Firmware-el orvosolható hiba? esetleg van már rá valamilyen szervízmentes megoldás?
-
DamonJay
csendes tag
Sziasztok, új vagyok a témában, erdélyben tartózkodom és komoly akciók vannak felénk a 102-es 40PFL5007K/12 típusú Philips TV-kre. Szerintetek érdemes erre a TV-re áldozni? Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest