Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircsi21
csendes tag
válasz GordonSamway #27970 üzenetére
A 65PUS8545 totál ugyanaz, mint a 65PUS8505, csak az állványa krómozott. Tehát ha bevilágítási problémáid voltak, az ettől nem fog megszűnni, max. ha egy jobban sikerült példányt sikerül kifognod. De az itteni tapasztalatok alapján úgy tűnik, hogy a 65-ös IPS-es mind hasonló.
-
dino_m
senior tag
Nekem egy 58PUS8505 van. Nem általánosítható természetesen, mivel ez egy tapasztalat, de az enyémnek 0 bevilágítása van. Abszolút tökéletes és hibátlan. Egyetlen egy hibája van, amennyiben csak a megjelenítésről beszélünk, mivel MVA panel így elég érzékeny a betekintési szöge, azaz oldal nézetből jóval fakóbbnak látszik, mint egy IPS panelnél. Ezenkívül, a kategórián belül szinte tökéletes az összes HDR megjelenítés is. Saját lejátszóról, Netflixről és már PC-ről is sikerült beállítani az élvezetes HDR filmnézést. Viszont szerintem, ez a TV nem játékra való. Egy vegyes használatú TV-zésre és filmnézésre viszont kiváló.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
migabi24
nagyúr
Sok tulaj jelezte már itt a bevilágítást, kb 90% hogy olyat kapsz
-
félisten
válasz GordonSamway #27358 üzenetére
Grats! Nálam is ez a vágy tárgya, de 20nm-es, étkezős nappaliba nem tudnám elhelyezni, csak a kisebbik tesóit (50-58"). Majd egy élménybeszámolót írj ide, pár képpel!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
dino_m
senior tag
válasz GordonSamway #27358 üzenetére
Grat hozzá! Én is ilyet szerettem volna, de fizikailag nem fért volna el.
[ Szerkesztve ]
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
rainman72
nagyúr
-
bpasztoi
csendes tag
válasz GordonSamway #27285 üzenetére
Nekem is pont ugyanígy van a két alsó sarokban, én visszaküldöm EMAG-nak. Sajnos az HBO app is rendszeresen crashel, illetve néha zavaróan megakad a TV, amit erősen furcsállok így 2021-ben.
-
zeee
senior tag
válasz GordonSamway #27299 üzenetére
Bennem már erősen érik hogy ha holnap is küzdenem kell a szervízzel, én lemondok az ambilight-ról és szerintem én át pártolok erre ha a philips ezt nyújtja mind minőségben, mind támogatásban ebben az ársávban. Biztos hogy ez sem tökéletes panel, de legalább Qled, a fekete feketébb.
-
zeee
senior tag
válasz GordonSamway #27285 üzenetére
Ugyanilyen az enyém is a valóságban, csak alul. Te nagyon jól fotóztad le! Délután megpróbálok én is csinálni ilyen képet a P20-al. Rövid expo-val csináltad?
-
TIT
veterán
válasz GordonSamway #27286 üzenetére
Ezért kell rögtön kipróbálni,főleg a mai világban,amikor ennyi selejtet gyártanak.
-
NoMagix
addikt
válasz GordonSamway #27286 üzenetére
sajnálom, akkor ez cumi...
nem szép látvány az biztos, egy szervízelést megérne[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz GordonSamway #27274 üzenetére
Ne viccelj már! Netes vásárlás volt?
ahogy migabi24 írja akkor is él az elállás joga ha a telekomtól vetted, kivéve, ha a boltban rendelted meg!
Nekem már volt ilyen a telekommal![ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz GordonSamway #27280 üzenetére
Ha a telekomtól rendelted akkor is él a 14 napos visszaküldés.
-
dino_m
senior tag
Most ki nem intéz semmit? A Philips vagy a Telekom?
A Philips szerviz elviszi és ha nem tudják megjavítani, akkor adnak egy csere utalványt, amivel vagy kicserélteted vagy visszakéred az árát. Jelenleg szerintem nincs is a Tkomnál 70-es, tehát marad a visszatérítés.Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
T 1000
aktív tag
-
kchris78
veterán
válasz GordonSamway #22567 üzenetére
én azt mondom ips bol koltseghatekonyabb jó képet kihozni. de az ipsnek van egy durva korlátja, a kontrasztarany. emiatt szerintem necces ha egy ipsre hdr minősítést akasztanak. (bocsánat mindenkitől akit érint) ugyanez a betekintés a va esetében, de szerintem ez sokkal kevesebb embert érint én inkább a 3-4000:1-re gondoltam, meg a nagy színtérre.
[ Szerkesztve ]
-
Alien!
senior tag
válasz GordonSamway #22596 üzenetére
Szerintem az az ikeás lámpa elbírna pár hue égőt! ;) dobna az élményen nem keveset!
-
sirarcheer
senior tag
válasz GordonSamway #22581 üzenetére
Ohh, ok. Kiváncsi leszek, ez tetszeni fog-e. Legalább mindkettőt ki tudod tesztelni otthoni körülmények között.
PSN: sirarcheer
-
pixta78
senior tag
válasz GordonSamway #22575 üzenetére
Hát a szélkakas szégyenkezne
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
sirarcheer
senior tag
De nem azt mondtad az 55-öst veszed?
Nekem is pont ilyen van, én áthidaló megoldásként (na meg persze az Ambilight ) miatt vettem. Amíg az OLED kiforrja magát és olcsóbb lesz addig ez is jó lesz.
Netflix, HBO Go, Youtube, Twitch szépen és gyorsan megy.
Spotify esetén kikapcsolom a képernyőt és csak az Ambilight megy, ha kell valami háttérzene.PSN: sirarcheer
-
ntomka
nagyúr
-
NoMagix
addikt
Jó lesz, használd sokáig jó egészséggel és örömmel!
-
dualcore
őstag
válasz GordonSamway #22567 üzenetére
Nekem 65-7304 van, és nagyon szép a hdr rajta. Ha már a YT az alany beírjátok hogy 4k hdr, és sok szép anyag van, amin a tv is ki írja hogy hdr.
Szerk. Nekem is Thome 1000/1000 van, és kb 2 mp a videó betöltése 4k esetén.[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz GordonSamway #22557 üzenetére
Én is vezetéket használnék, ha eltudnám vinni oda. Vagyis eltudom, de olyan ronda lenne, hogy inkább egy ideig még biztosan így marad.
(#22563) Mezcal : +1 szavazat az IPS-re. A 6501-ben is az van + 100Hz-es panel.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
pixta78
senior tag
válasz GordonSamway #22555 üzenetére
Ha nem akarod elhinni, nem fogod. Bármennyien is győzködünk, hogy mennyire jó a VA panel TPVision-éknál....
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
Mezcal
addikt
válasz GordonSamway #22553 üzenetére
VA-val az a gond, hogy kontraszton kívül, jóval gyengébb színtelitettségben, betekintési szögben és fényerőben, mint az IPS. Én ezért nem vettem VA-s Philit.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
sirarcheer
senior tag
válasz GordonSamway #22546 üzenetére
Lehet, de a betekintési szög sem olyan korlátozott, mint a VA panelt szoktak jellemezni.
-
sirarcheer
senior tag
válasz GordonSamway #22539 üzenetére
Nekem is ilyen TVm van. Nagyon szeretem, számomra tökéletes.
-
NoMagix
addikt
válasz GordonSamway #22539 üzenetére
Itt jó páran vannak akinek ilyen van, többek között nekem is.
-
NoMagix
addikt
válasz GordonSamway #22529 üzenetére
vettem aliról egy infrás gagyi távirányítót, az is működik 55pus7304-es tv-mel
-
NoMagix
addikt
válasz GordonSamway #22527 üzenetére
Szerintem biztos működne.
Bluetooth-al és vagy infrával kapcsolódik össze a tévéhez.
AliExpress-en is volt ilyen kb. 8-10 ezer forintért, Ebay-on is volt ilyen gyáriban![ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
válasz GordonSamway #22502 üzenetére
Csak teniszlabda méretű?
Itt is előfordul,azt hittem máshol nem.
Aztán bírja is sokáig mert nekem az egyik philips 2 év után vacakolt,a másik alaplapja meg 5 év után. -
TIT
veterán
válasz GordonSamway #22499 üzenetére
Köszi.
Elvileg kb.ua.a szint. -
TIT
veterán
válasz GordonSamway #22494 üzenetére
Melyik lg volt?
Az a baj,hogy képre lehet jobb,csak tartósságra nem. -
anrab
addikt
válasz GordonSamway #22494 üzenetére
Nem túl erősen nyomkodd meg a keret-hátlap kombót. Egy picit lazíthatsz vagy húzhatsz a csavaron. Nagy valószínűséggel eltűnik.
-
TIT
veterán
válasz GordonSamway #22473 üzenetére
Veled persze,csak kár,hogy már egyik csatornán se adnak.
-
NoMagix
addikt
válasz GordonSamway #22473 üzenetére
Tulajdonképpen igen, bár az androidot nem szeretem benne, de ez az én problémám. Ez csak átmeneti tv, jövőre Oled lesz!
Várom a következő szoftverfrissítést pár bug miatt.
Ambilight király ezért is vettünk egy 43-as philips-et is!
A fekete nem olyan kiemelkedő mint a VA-nál, de pl. HDR játékban XBOX X-el nagyon jó! -
NoMagix
addikt
válasz GordonSamway #22466 üzenetére
Ez van nekem is, minden HDMI-re külön lehet elmenteni a beállításokat!
-
Bogyi007
veterán
válasz GordonSamway #22467 üzenetére
Ez érdekes a Sapphi rendszeren (PUS6504) nincs ilyen probléma. Amit beállítottam képbeállításoknál a tévézéshez azok élnek pl a Youtube alatt is, a filmbeállítások pedig a Tv médialejátszóján és pl a Netflix alatt is ugyanúgy működnek.
A Hdmi portok beállításai is ugyanúgy megmaradtak ahogy beállítottam őket.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Gijon
senior tag
válasz GordonSamway #22467 üzenetére
IPS a display specifications szerint. "Akkor itt lehet minden kimenethez elmenteni képbeállításokat??" Inkább a bemenethez, de a válasz igen. Minden bemenetet külön kell kalibrálni. A cikk írójának szerintem az ellenkezője volt a problémája. A képbeállításokat pont, hogy saját izlésre lehet szabni, akár az összes bemenet különbözhet kalibráció tekintetében.
-
Gijon
senior tag
válasz GordonSamway #22464 üzenetére
Már miért ne lehetne? Amit olvastál, az nem fedi a valóságot..
-
NoMagix
addikt
válasz GordonSamway #22461 üzenetére
Panellottó mivel kapod, lehet ez is az is!
Konzol szenzációsan jól mutat rajtuk, főleg az ambilight-tal, csak emiatt vettem újra philips-et!
Az már másik dolog, hogy nekem az android nem tetszik/fekszik![ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz GordonSamway #22459 üzenetére
A képpel nem lesz gondod, nekem 50PUS6504-es készülékem van ami nem Androidos hanem Sapphi rendszeres és nincs Ambilight sem hozzá, de mind Ps4 Pro és Xbox One S All Digital gépen is penge a megjelenítés. Előtte egy Samsung UE50MU6122-es VA panelos tévém volt hozzájuk, az gyengusabb volt e téren, pedig az tévés berkekben nem volt egy rossz ajánlat a kategóriájában.
A Philips menüszerkezetet szokni kell, de nem vészes. Vannak akik panaszkodnak hogy a Philipsek szoftvere és hardvere gyakrabban kotlik meg mint egy LG vagy Samsung. Ezt nem tudom, én vettem plusz két év garit a meglevő 2 mellé, így különösebben nem aggódom.
Bár a Samsungomhoz lett volna ilyen, az már egy év után ba***kodott és a gari lejárta után 1 hónappal végleg kifeküdt...[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Poti73
csendes tag
válasz GordonSamway #22459 üzenetére
https://www.displayspecifications.com/en/model/76dd10b8#
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Hobby elektronika
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl