Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
TEK
csendes tag
Most lehet, hogy egy kicsit osszezavarlak, de ugy latom kicsit nagyon belemelyedtel mindenfele marketingszolgaltatasba, es a legfontosabb dologrol megfeledkezel.
Meghozza a panel tipusarol es gyartojarol.Majd jobbaninformaltak kijavitanak, de en ugy tudom, hogy a 32", 40", 46", 52" meretek a sharp uv2a technologiaval keszult mva panelok.
Nekem vasarlasnal sokat szamitott, hogy tudtam, hogy az osszes 46pfl7655 sharp panellal van szerelve, nem ugy mint mas gyartoknal. Bar nem biztos, hogy szerencses valasztas volt a sharp, de teleszaladt a zsakom, hogy guvasztom a szemem, es a pixelstrukturabol, szerialszambol esetleg szervizmenubol probaljak rajonni, hogy mit is kapok egyaltalan.
Szoval mindenkeppen szemrevetelezest javasolok, mert a 46 es 47 colos keszulek kozott nem csak az az egy col a kulombseg, hanem akar teljesen mas gyartot es tecnologiat is jelenthet.
Bar huzamosabb hasznalat szuksegeltetik, hogy kiismerd a panel valamint a tv jo es rossz tulajdonsagait. Szoval egy aruhazi gyors szemrevetelezes nem mond sokat, de azert meg kell tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A középkategória ásza lehet a Dimensity 8400
- Assetto Corsa
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- DIGI internet
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Építő/felújító topik
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.