Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsf
senior tag
válasz matthews #7598 üzenetére
TX-50AS650E kb. 2 hete vettem az edigitalnal 217.900Ft-ért 5év teljeskörű garanciával. Májusban 399.000Ft volt az induló ára ennek a TV-nek. Teljesen meg vagyok vele elégedve még a média lejátszójával is. Gyors a menűje nagyon jó a passzív 3D-je(1200Hz). LG IPS backlight-os panel. Szóval mi szem s szájnak ingere. Sajnos a hangvezérlést nem tudja magyarul, de a hangsegéd az bezzeg beszél magyarul, de minek.... De ezek már a közép kategória közepén lévő TVk-nél elvárható dolgok.
Üdv.“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
-
TIT
veterán
válasz JokerMaffia #7597 üzenetére
Uccsó kép aktuális mindenkinek
-
JokerMaffia
tag
válasz Cingáriusz #7592 üzenetére
Szia
Készítettem képeket, 16:9, illetve 4:3 beállítással. Amelyek élénk beállításon vannak, így látványosabb, szebb. Feketéje véleményem szerint jó, nem látni elváltozást kontrasztjával elégedett vagyok. Panelje lehetséges, hogy LG IPS, nem mernék megesküdni rá.
Képek remélem meggyőzőek lesznek.
Utolsó kép 4:3 as.
J.M.
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
válasz Luck Dragon #7587 üzenetére
Csak az a gond,hogy az Lg 42-esen se láttam(asszem 650)ami 500Hz-es,sőt 4 lg-ből 1-en láttam és valamelyik szellemképes is volt.
Ezek szerint csak a 7-estől felfelé lenne jó?De a teret látom vagy az nem számít?Amikor kijönne a tv-ből bevibrál ill.1-2 esőcsepp a demóból kijött,úgyhogy picit létezik,de lehet valami jó 3d-t kéne nézni(avatar,prometheus)
32pfk 6509 400Hz.fel is robbanok,hogy mostmár olcsóbban jobbat,nagyobbat kapok Rosszkor krepált be a thomson tv-m 11 év után.Vagy felvitték az árakat a vb-re hiába írták,hogy akciósok.[ Szerkesztve ]
-
dualcore
őstag
-
őstag
válasz JokerMaffia #7585 üzenetére
Hello!
Feketéje és kontrasztja milyen? LED-es LCD tv-m még nem volt. Eddig egy hagyományos világítással rendelkező tv-m volt.
Azt lehet tudni, hogy milyen panel van ebben a Philipsben? Mint ha vlahol azt olvastam volna, hogy LG IPS paneles. -
törölt tag
Köszi, jó volt a 3D film. Akkor a tiéden nem látszik, hogy kijönnek a virágok, gyémánt,stb. az orrod elé? Lehet tudni, hogy ezeket hol olvastad? Aktívnál nincs ilyen, hogy minimum 600Hz-et is tudjon a tv?
-
rsf
senior tag
Az uj Pana TV-m tudja a passziv 3D-t. 1db szemüveget adtak hozzá, de jó hozzá a sima mozis ami kb 500FT.
Én azt hittem, hogy a 3D nem lesz vmi nagy szám, de teljesen jó az egész családnak tetszik. Semmi csíkozódás. Tökéletes minőség.
Üdv.“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
-
dualcore
őstag
A 49 PUS 7809/12 arról mi a véleményed?
-
RedCat
senior tag
Ezt szépen leírtad, köszi Most már kicsit világosabb a két technológia közötti különbség.
Véleményed szerint aktív vagy passzív 3D-t érdemes keresni? Első körben egy pfs8109-ben gondolkozom.
A passzív 3D-nél ezt a mélyített kijelzős FPR szűrővel ellátott "dolgot" hogyan jelölik? Azaz mit keressek az adatlapon? Melyik modellekben van ilyen? -
matthews
Azon a készüléken nem nagyon fogod nézni a 3D-t ugyanis Nem fog kimutatkozni a tv nézés közben ,mert nem olyan technológia van benne, hiába támogatott. hogy miért ? leírom eggyel lejjebb Pummának.
Pumma
Valóban jobb a 6xxx sorozatól a kép minőség de a 3D-nem innentől kell nézni már hanem a 3D technológia ami a passzívnál a mélyített kijelzős FPR szűrővel van ellátva minimum 600HZ passzívban 3D-nél vagy ha aktív akkor már teljesen mást kell. Bővebben hogy egy picurit érthetőbb is legyen a passzív 3D-nél ennél a megoldásnál két külön képet hoznak létre egy időben, egy felületen projektorok vagy speciális képernyő segítségével, melyek közül az egyik függőlegesen, a másik pedig vízszintesen polarizált. Ez azt jelenti, hogy ha az emberi szem elé vízszintesen vagy függőlegesen polarizált lencsét helyezünk, akkor az egyiket meg fogja szűrni, így az nem jut el a szembe. Tehát a lencsék eltérő polaritású fényt engednek át, és így kerül a szemeken át az emberi agyba a térhatáshoz szükséges két különböző kép. Ezt úgy valósítják meg, hogy a képernyőre felváltva kerülnek az egyik és a másik képnek a sorai. A technológia élharcosa az az LG; saját fejlesztésű FPR szűrővel ellátott passzív paneljeit jó pár más gyártónak (pl. Philips, JVC, Panasonic) eladja, akik beépítik ezeket televízióikba.A remek példa ha van mód és lehetőség nagyobb MM-ben philips 84pfl9708s nézzétek meg a 3D-demóját elvileg ezt a filmet kell majd látnotok majd rajta->KATT.
Az aktív 3D-nél és érdemes most már jobban szemügyre venné főleg az új szériánál (PFS) ott a működési elv rendkívül egyszerű, hiszen csak annyi a teendő, hogy a képernyőn egymást váltogatva jelenjenek meg a jobb-, illetve a bal szembe szánt képek. Ezzel párhuzamosan arra is szükség van, hogy a másik szem le legyen takarva, és ne jusson bele a másik szemnek szánt képi információ. A helyzetet nehezíti, hogy a folyamatosnak tűnő mozgás illúziójának érdekében másodpercenként legalább hatvan képkockának kell eljutnia egy-egy szemhez, azaz szükség van olyan kijelzőre, amely biztosítja a másodpercenkénti 120 képkocka megjelenítését. És persze kell egy olyan szerkezet is, amely képes ennyi idő alatt hatvanszor kitakarni a jobb- és bal szem látómezejét.
rsf
ITT leírtam az átlag Philips tv- média lejátszókra vonatkozó dolgaimat.
dualcore
A PFL8008S javító csomagja után sem támogatja, és nem is fogja
TIT
Ha emlékeim nem csalnak neked egy 6xxx sorozatod van és az sem jó a passzív 3d-re hiába az van benne támogatva ahogy azén 6008K-ban is ugyanis a fentebb említett nem mélyített kijelző technológia nincs benne.Természetesen a tévedés joga fen állhat és javítsatok ki
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
dualcore
őstag
válasz Cingáriusz #7584 üzenetére
Ha Pc-ről nézed akkor telepísd a Power DVD-t, vagy VLC Media Player-t, mindkettő tökéletesen kezel minden feliratot, és a képminőség is jó. MP-ről meg elvileg ha jó fajta akkor nem lesz gond a felirattal.
-
JokerMaffia
tag
válasz Cingáriusz #7584 üzenetére
Szia!
Tökéletes választás, nekem is ez a készülékem van. Elégedett vagyok vele, pen driveról tökéletesen olvas filmeket, A tévé jellemzőivel elégedett vagyok. 100 Hz ellenére kiválóan kezeli a gyors mozgásokat, nem venni észre semmit, Pc-vel még nem kötöttem össze, HDMI megoldással. Úgy gondolom azzal sem lesz gond, filmnézés előtt nézd meg az esetleges hozzátartozó felirat kódolását nem mindegyik Unicode UTF-8-as, csak ezt jeleníti meg tökéletesen.
J.M.
-
őstag
Sziasztok!
PC-ről és media player-ről, esetleg pendrive-ról és külső hdd-ről való filmnézéshez keresek jó áron minél nagyobb LCD tv-t.
TV adást nem fogok rajta nézni.Ezt a szériát néztem ki: [link]
Philips 4000 series
133ezer Ft-tól megvásárolható, 100Hz-es, FHD-s, 50-es méret. Nekem ez így teljesen tökéletes lenne.
Vélemények? -
JokerMaffia
tag
válasz #94529552 #7582 üzenetére
Sziasztok!
4000 szériás tv tulaja vagyok, [link]
Megjelenít minden feliratot, csak akkor ha a felirat kódolása Unicode UTF-8 as. Az 1250 közép európai (windows) csak szöveg kódolású felirattal és egyéb kódolással nem tud mit kezdeni. Mondat szerkezetet hiányosan jeleníti meg. Átkódolás talán segít, ahogy nálam.
J.M.
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
Nekem nem csíkoz a passzív,de 5-ből 2 tv-n jön ki a képből a 3d...érdekes,ügyhogy látom de mégsem.
A 6-os samu lehet,hogy jobb.
Nekem az mkv,divx,dvd-t jól vszi a mediaplayer...rosszabbra számítottam.Régen a philips dvd playerek is jól kezelték a formátumokat,feliratokat.
Samu csirkelább dettó,de akkor neked régebbi lehet ha nem csirkelábas.
Szerintem fogj egy pendrive-ot lopózz be egy MM-be és dugd rá,csak a távrecsegőt kérd el. -
dualcore
őstag
válasz matthews #7569 üzenetére
Gyerek mellé pedig jobb lenne a passzív, a szemüveg egyszerűsége és olcsósága miatt is. Mai napig vannak viták hogy passzív e vagy aktív a jobb, tény hogy vannak emberek akik egyáltalán nem látják a 3D-t. Akik igen és ők vannak többen azoknak zavaró lehet hogy a passzív szemüveg csak a fele képet láttatja (1920×540) a szemmel, és van aki látja az emiatt fellépő halvány ÚN.csíkozást. Az aktív viszont hamarabb okozhat fejfájást ill. hányingert mert ugye van akinél ez is előfordul.
-
matthews
aktív tag
válasz dualcore #7575 üzenetére
Ebben is igazat adok neked. De mit jelent nektek A képminőség? Én annyira ( biztos velem van a baj) nem látok nagy különbségeket... Pl. Digi műholdasom van, szar digi (köztudottan az övék a legfosabb beltérik) beltérivel hdmi-n , de a HD adások képe nekem megfelelő. A tetőtéri antennával veszi a szabadtéri digitálist, nekem annak is meggyőző a képe.
Természetesen nem mindent visz ez se. Ami nekem kell azokat igen. (Gondolok itt megint pl. a BRrip-ekre, ami nekem doszta elég)[ Szerkesztve ]
"No brain, no problem"
-
dualcore
őstag
válasz dualcore #7572 üzenetére
Azt vegyük figyelembe hogy a tv-be beépített média lejátszók főleg a Home videók és sima egyszerű filmek stb. lejátszására vannak beépítve. Az már csak hab a tortán hogy a növekvő igények miatt egyre több formátummal megbirkóznak, persze vannak némi kompromisszumok. Az meg a másik dolog hogy a gyártók a saját készüléküket milyen lejátszóval látják el. Sajnos ebben a Philips nem jár az élen, viszont cserébe igen pazar képminőséggel kárpótol bennünket a 6-os szériától főleg. Ebben viszont a Samu nagyon elmarad, és a tv-n pedig az a lényeg hogy milyen a kép. A másik dolog ha minden vinne a szoftver, akkor ki venné meg a különálló MP-ket mert ugye azt is el kell adni.
-
matthews
aktív tag
-
matthews
aktív tag
-
TIT
veterán
Onnan folytatja ahol abbahagytad,nem vészes nekem a mediaplayer része...sonynál biztos jobb
Nekem 32x sebeséggel elég hamat ledarált 1,5 órát.
A Philips nem jó aktív 3d-be?Én legközelebb csak azt vennék mert ezen a passzívon semmit nem látok
Kérdés milyen a samud képe?Haver is a samut cserélte 7xxx philipsre és hanyattesett mennyivel jobb a képe a philipsnek.
Az 5-ös samu képétől én se estem hasra.[ Szerkesztve ]
-
Trak
addikt
válasz dualcore #7564 üzenetére
Kipróbálhatom hétvégén, de még soha ne jutott eszembe USB-ről filmet nézni (és nem is fog), ezért sosem próbáltam
Ilyen kategóriájú tévéhez az ember már vagy gépet, notit, vagy külön media playert használ...''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
dualcore
őstag
Én teszteltem egy 8008-ast, a gyártó által kiadott szoftver sem tudott rajta időbeli léptetést filmeken. Bár utána jött ki rá javítás de azt már nem volt alkalmam kipróbálni.
-
rsf
senior tag
válasz matthews #7561 üzenetére
Ez eddigi tapasztalatok szerint a Philips TV-k média lejátszója nem tud a filmben időpontra ugrani és egyéb gyors időkiválasztást sem tud. Tehát ha egy 3órás filmből megnézel 2órát akkor legközelebb oda kell pörgetned ahol abba hagytad. Ez akár 5percet is igénybe vehet.
Szóval a média lejátszás felejtős a Philips TV-ken. Ezt egy 2013-as 7-es szériát használó is megerősítette.
-
matthews
aktív tag
válasz Luck Dragon #7557 üzenetére
Pont azért tetszett meg mert viszonylag olcsón lehet megkapni és elvileg tud mindent ami nekem kell. Ami fontos az az USB-ről való médiajátszás. Miket ismer, feliratot jelenít-e meg stb... No meg a 3D is fontos, hogy aktív legyen, meg ilyenek.... No meg a 100Hz. No meg a Full HD... :-)) Kölkeim nyúzzák a fülemet, hogy mikor veszek már 3D tv-t..... Ehh.... :-)
Szóval bármilyen jellemzés jöhet. Már ha van valaki, akinek megköszönhetem, hogy szán rám az idejéből egy csipetnyit a TV ismertetésére.
[ Szerkesztve ]
"No brain, no problem"
-
-
Trak
addikt
válasz Luck Dragon #7558 üzenetére
Nem túl nagy német tudással és google fordítóval ilyet találtam:
"
122 centiméteres képernyő mérete (48 cm): 48PFS8109 (két esetben láb kívül), 48PFS8159 (klasszikus állvány), 48PFS8209 (szűkebb alumínium keret) • 140 centiméteres képernyő mérete (55 hüvelyk): 55PFS8109 (két esetben láb kívül), 55PFS8159 (klasszikus állvány), 55PFS8209 (szűkebb alumínium keret)
"Ez alapján a 8109-nek talán két lába van a TV két szélén, a 8159-nek klasszikus állvány avan, a 8209-nek pedig szűkebb az aluminium kerete
Így gyorsan ennyit találtam.
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
A PFS 8209 és a 8109 között mi a különbség egyszerűen nem találom a mi lehet , a 2 szám általában a színre utal még erre tudok gondolni, de utána olvasva mind a kettő fehér hátlappal van ellátva átlátszó fehér betétes üveglappal..aluderkor is ugyan az.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
matthews
aktív tag
Sziasztok!
Ha valakinek van ilyen (46PFL4528H) típusú készüléke legyenszíves ossza meg a tapasztalatait.
Jöhet privátban is.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
"No brain, no problem"
-
rsf
senior tag
Én 2 hete vettem egy 50AS650E-t ebben LG IPS panel van. Az elődje egy saját paneles alpha IPS-es Pana volt. Az új mindent tud mi szem szájnak ingere. Persze májusban amikor megjelent 400k volt az ára de most 218k ért 5év garival nem tudtam kihagyni. Meg vagyok vele elégedve még a média lejátszójával is. Pedig én több mint 4 éve média lejátszót használok. Elötte divx-es játékosaim voltam de azok mindig Philips csúcsmodellek voltak. 2004-ben vettem az elsőt ami egy DVP720-as volt. A Philips minőségben jó volt a szoftveres támogatást meg a modderek adták hozzá annó. Azok voltak a szép idők, Respect: New Age
-
TIT
veterán
-
Panasonic már nagyon beindult a fejlesztésekkel, régebben a Philips egyik kijelző beszállítója volt ha jól rémlik 2008 év végéig, most már csak Samsung&Lg kijelzőkkel dolgoznak, 2013 év végiig így nézet ki-->5xxx és az alatt Samsung kijelző Thosiba SSB-kel, 6xxx felett LG kijelző TPvision SSB-kel. De ha ez emlékezetem nem csal akkor minden 2014-es PUS<==Szegmens Samsung kijelzős.
-
Vezér
tag
Sziasztok.
Van valakinek 6309-re egy jó képbeállítása.
Előre is köszi! -
rsf
senior tag
Én abból a P-s márkából aminek C a vége beszéltem. Régen még igaz volt amit irtál, de mostmár inkább megveszik másoktól a jó panelt ugyanúgy mint a Philips. Én az IPS-t szeretem mert a természetes színek nálam többet nyomnak a latba mint a picit jobb fekete.
-
józsi86
újonc
Sziasztok!
Vettem egy Philips 46PFL4528H/12 egyetlen egy problémám van vele,még pedig az hogy, hogy nem játssza le a neten az online filmeket! De viszont a YouTube videókat le tudja játszani! Akinek van valamilyen zseniális ötlete erre hogy tudnék online filmeket nézni, az kérem segítsen!! Előre is köszönöm!
-
TIT
veterán
Bocs az 1.sor rsf-nek ment,a 3.sor sejtnek,a 2.meg csak tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
-
-
TIT
veterán
Az a P...a philips? Nekik mindig jó menüik voltak de sajna lcd-be nem virítanak.
Megnéztem a 7109-et..hát elég ratyi képe volt
Nem tudom,hogy van képük még hd ready-s tv-t árulni(nem 2007 van)[ Szerkesztve ]
-
Drakula49
Kontroll led villog egymás után hatszor aztán szünet== Az hiba kódot jelent ezzel jelzi a tv-d hogy elromlott ,az az ha jól emlékszem akkor egy komplett SSB-csere vár rá
rsf
Előhívható a kijelzőre egy grafikus lejátszófelület, amelyen a nyilak nyomkodásával tízmásodperces ugrásokat lehet végrehajtani. Más opció viszont nincs, tehát nem adható meg a számok segítségével, hogy századmásodpercre pontosan honnan folytatódjék a lejátszás, és a virtuális fejezetekre osztás sem működik. Ráadásul a kép- és hangbeállítások sem érhetőek el innen közvetlenül, azaz ha valaki ezeket szeretné babrálni, akkor az egész képernyőt kitakaró rendszermenüben kell ezt megtennie.Ellenben az új androidos rendszernél ez már kiküszöbölték ezt a csorbát.
sejt
Esetleg ez nem teszi meg?A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Sir81
aktív tag
5-ből 5!
-
rsf
senior tag
válasz Dealer95 #7539 üzenetére
Szerintem ha már raknak bele médialejátszót akkor pofátlanság, ha a médialejátszó nem tudja ezt.
Én eddig a különálló média lejátszó híve voltam, de most lecseréltem a nappaliban a TV-t egy olyan TV-re amiben van médialejátszó(a régiben nem volt). Na ami ebben van az már teljesen jól használható ráadásul gyorsan teszi is a dolgát nem gondolkodik sehol.
-
sejt
tag
Üdvi
Kellene vennem egy simán tv-t kb. ezt találtam. Ami megtestesíti a minimál igényt.
Van valami infótok róla, vagy esetleg jobb van ennyiért.
Meg amennyiben ez nem olyan rossz ennyi pénzért akkor a Wi-Fi Ready gondolom azt jelenti, hogy kell valami plusz, hogy wifiről menjen, de ennek ellenére gondolom ethernet kábellel tudok csatlakozni az internethez.
Meg gondolom a 200 Hz PRM az erénye ennek a készüléknek a 100 Hz-hez képest.Előre is köszi a választ.
Guild Wars 2 Desolation
-
rsf
senior tag
-
rsf
senior tag
Sziasztok,
A philips TV-k médialejátszójában lehet időre ugrani, vagy normálisan tekerni?
De ezt a kérdést úgy is föltehetném, hogy:
Egy 3órás film utolsó 20 percéhez 10mp-en belül tudok-e jutni?
Vagy ez csak a komolyabb modellek kiváltsága?
Köszi.[ Szerkesztve ]
“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
-
Drakula49
csendes tag
Sziasztok! Van egy Philips 47PFL7603D/10 LCD Tv-m. Egyszer már átégett a nyák, anagyfeszültségű trafónál. Most meg se kép se hang, csak a kis piros kontroll led villog egymás után hatszor aztán szünet és ujra ugyanez. folyamatosan. Találtam egy 1000 mikrós púpos rossz kondit, azt kicseréltem, de úgy látszik ez kevés. Tud valaki tanácsot adni, hogy mi lehet a baja? Remélem nincs még vége, mert még csak 5 éves. Honnan lehet megtudni, hogy a kijelző él vagy sem? Ki lehet mérni valahogy. Köszi, ha valaki tud segíteni.
-
dualcore
őstag
Én ma rendeltem meg az Uhd tv-t ha megjön leírom a tapasztalataimat.
-
TIT
veterán
Felrobbanok,hogy így lementek a 42-es árai,bezzeg a 32-es ugyanannyi
-
-
Sir81
aktív tag
-
realistahuni
csendes tag
válasz Luck Dragon #7527 üzenetére
Köszi!
-
válasz realistahuni #7526 üzenetére
Egyértelműen nem Még MM-ben is ebben az árban ,márkában, és kategória nagyságát tekintve is jobb ajánlatokra tehetsz szert.
Megközelítő ajánlatok az MM-aktuális ár listájáról.
7xxx Sorozatból
42PFS7109 ===>180E6XXX sorozatból
47PFH6309/88===>170E
47PFH6109===> 179E
40PUS6809/12===>162E
42PFK6559===>153EÍgy már nem is kell szerintem tovább nézned az 5-szériát hisz a fentebb említett készülékek többet nyújtanak ,ha nem is mindenben,de képminőségben biztosan. Ugyanis a 6-szériától észrevehetően jobb a képminőség. A többi tartalmat pedig egy este alatt át tudod böngészni hogy számodra melyik éri is meg a legjobban.
Picit drágábbért 230E-ért egy 42PFS7509/12 vehetsz amit kicsit feljebb olvashatsz.
-
realistahuni
csendes tag
Sziasztok!
Philips 47PFH5609/88-ról vélemény. Meg tudnám szerezni 170-180 ezerért. Megéri szerintetek? -
Most vettem csak észre hogy a 8109-es modell hátoldala a Glória mintájára készült
Glória====>PFL8708S
8109===>Android
[ Szerkesztve ]
-
Sir81
Nem szeretnék még meghalni, még fiatal vagyok hozzá.
dualcore
A ♥-nek ragasztószalagot add
TIT
Hát nem tudom miért ilyenek , sajnos már nem egyszer játszották el hogy vagy nincs, vagy valamelyik kolléga címmel eltette ,és ő nem tudja hogy épp hol van az adott kereset tartozék ,ilyenkor tudok ráncolt szemöldököt elővarázsolni az arcomra és mély ötperces tárgyalási folyamat veszi kezdetét, és lám egyből tudja-ják hogy hová is tették.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
szaboger
tag
PHILIPS 42PFH6309/88 -ről mit lehet tudni ajánlott -e igazából a passzív hd és az 5 év gari miatt került képbe a másik versenyző még mindig az 42LB671 lenne de nem ment le nagyon az ára.
-
süti5
őstag
válasz dualcore #7519 üzenetére
Jelenleg speciel nem gondolom, hogy Mao-on bárkit elővennének, ha letölti a gyerekének a kis hableányt és seedeli
Akikkel szemben a jelenlegi joggyakorlat is fellép, azok a fizetős oldalak üzemeltetői, vagy tényleg maximum a fizetős oldalak nagy felhasználói....
Tudom, hogy mindenki tud ismerősi körben ilyen-olyan esetről, de sokszor az nem biztos forrás, meg ki tudja, mit művelt az ismerős. -
dualcore
őstag
A lényeg ebben nem az hogy milyen csatornát nézel. Gondolj bele hogy ezzel lehet érvényesíteni a jogdíjakat, a letöltött tartalmak után. Ez Lengyelországban már meg is történt, Ip. cím alapján beazonosították a felhasználót és szépen kiküldték a tartalmak utáni jogdíjat. Na ez a nem normális. Elviekben ha valaki torrentről letölt tartalmat és otthoni felhasználásra használja, és nem adja tovább, nyilvános helyen nem mutatja be nem büntethető. De amennyiben visszatölti (seedelés) az már megosztásnak minősül és büntetendő. Ez is megtörtént a saját ismerősi körömben.
-
süti5
őstag
válasz #94529552 #7515 üzenetére
Igen, de ha így is van, az esetek 99,9%-ában senki nem kíváncsi arra, ki mit néz, hallgat stb.
Sokan agyonparázzák ezt a megfigyelés dolgot, de az emberek fent említett hányada mit csinál a neten/tv-n?
Netezik, levelezik, vásárol, ilyen-olyan filmet, képeket néz stb, ami a kutyát nem érdekli mégis sokan hiszik, hogy ÁLLANDÓAN megfigyelik, ami nettó hülyeség, mert egy ilyen átlagemberre a kutya se kíváncsi, pláne nem a "titkos" szervek -
dualcore
őstag
Azt csak tudjátok érdekesség ként hogy az LG úgymond lopja a felhasználói adatokat. Bármit lejátszol a tv-n, neten keresztül egy szerverre továbbítja az adatokat. PL. cím, forrás, (torrent) méret stb. Igaz ez a menüben kikapcsolható de ha ki is kapcsolják, akkor is elküldi az adatokat.
-
TIT
veterán
válasz Luck Dragon #7507 üzenetére
Nem dolgozni járnak azok be csak dumálni,engem is letojtak(biztos nem nézték ki belőlem a vásárlást)ott nem is,amilyen drágák.Kikaptam volna a csávó kezéből a tv-t aztán elfutok. Nem láttam a falon milyen tv volt.
Monya:Jó,hogy ezt írod(nem hagyott cserben a megérzésem)rá úszítanálak a youtube-os szerencsétlenre aki a philips tesztnél oltja a philips-et és a samut isteníti.Az a baj,hogy az lg 100 ronggyal olcsóbban adja a 800Hz-es tv-jét(730,731)de remélem nem ilyen képpel.
[ Szerkesztve ]
-
dualcore
őstag
válasz Luck Dragon #7508 üzenetére
Az ember szíve szakad meg! Faxa tv.
-
Monya78
veterán
Ma kénytelen voltam egy off típusú TV előtt ülnöm néhány órát (új Samu 6-os széria).
A szolgáltató csak SD adásokat adott, de a philips SD képéhez képest...nagyon elbújhat, egyszerűen hányinger volt, próbáltam állítani de felesleges volt. Bár a menüje gyorsabb, ill több beállítást kínált...de akkor is... legközelebb viszek néhány HD-s cuccot vinni, de úgy érzem ez nem csak szolgáltatói hiba
[ Szerkesztve ]
-
Sir81
aktív tag
válasz Luck Dragon #7508 üzenetére
Te tényleg ennyire meg akarsz halni???
-
[ Szerkesztve ]
-
Már rég piszkálta a csőrömet a PFS 7509-es sorozat ma volt időm és megnéztem egy MM-ben és elsőre egész jó, a képminőség egészen pazar ha a kedves eladó még oda is adta távirányítóját egy 5 perces rábeszélés után, és nem őrizte volna hét lakat alatt. A távirányítón a qwerty billentyűzete puhábbnak éreztem mint egy 6008k-.ét ez böngészőben még előnyére is válhat a dolog, és ez is rádiófrekvenciás így nincs akadálya ha párod a tv elé áll így könnyedén válthatsz így is csatornát. Maga tv fém talpon csücsül ahogy a 6xxx sorozatól felfelé hozzászokhattunk, a kialakítása egész vékony ,keskeny kávával van ellátva és a szegélye aludekor szegélyezi és a mintálya megegyezik a 6008k,7008k,7108k-val. a hangja ambiwoox egész jó hangzást nyújt, Hangteljesítmény 2x10W 1x50W ha jól emlékszem a kijelzővédelmét egy üveglap borítja de ebben már oldalt nézve magas fénynél nem láthatjuk azt a különös lilás fény vissza verődést, de lehet ennek csak én örülök. Alul a keretnél kiugrás szerűen az infa&wi-fi panel található egy világító Philips logóval karöltve ami feldobja az egész Tv-t fehér színben ez még ütősebb lehet. A menüje sebessége érezhetően javult. egyszóval elfogadnám.
És több méretben is rendelhető-42" kezdődik ami 250E majd 47",folytatódik aki 300E rendelkezik és 55" be is fejeződik 430E ár cédulájával. És elvileg jövő év elején PFS7609 néven fehér színben is megjelennek a polc sorain[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest