Új hozzászólás Aktív témák

  • cool13

    őstag

    Sziasztok!
    Ez lett a kérdezősködésem eredménye.
    1.9 PDTDI.
    Szépen jár, nem füstöl soha. Volt egy kis turbó hang a hidegindítás után az első három fokozat kapcsolásakor, de azóta nem jelentkezett. Ma reggel sem. Lehet nagyon pörgettem szegényt a próba alatt. A benzines múlt. :)
    2150km-el ezelőtt olaj + váltóolaj és minden szűrő cserélve. Ellenőriztem mint az új mind. Az olaj is mintha tegnap lett volna cserélve. Az olaj Fusc Titan GT1 5W40.
    Vezérlés + kettőstömegű tárcsával pedig 20000Km-el ezelőtt volt cserélve. A cserélt dolgokat is megkaptam. Ja és új tandempumpa is van benne. Ezt is megkaptam a régit.
    Minden vezetve a szervízkönyben is.
    Kérdéseim.
    Maradhat az olaj?
    Miért felel a tandempumpa? Milyen bajt okozhat ha tönkre megy? Ezt azért kérdezem, hogy tudjam amikor meghibásodik, mást nem e tud magával rántani. Mi a jelensége a tönkremenetelének?
    Szóval szeretném érteni ezt is a diesel technikában.
    Van egy hiba is. Emlékszem már felvetődött itt a fórumon is, de nem tudok rájönni mi volt a téma ezért nem találom. Azt hiszem valami légterelő ablakot nem tud bezárni, és folyamatosan próbálgatja. Segítenétek mi a gond? Emlékszem volt videó is a cseréről és a hibáról.
    A videó a hibáról.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák