Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz gzbotii #128895 üzenetére
Akkor spórolok neked egy kis gyújtáskapcsoló kopást, hallgasd meg, mikor kattan a relé - az izzítás visszajelző elalvása után kb még egyszer annyi ideig izzít valójában. Ezt a hangot szoktam figyelni, ha kell izzítani, és akkor nem kell forgatni annyit a kulcsot
K Norbi: Paks-2 van az akku helyén?
-
F_Zolee
veterán
Annyit témaztatok az indítással, hogy ma útra keltünk. Elég gyengén kezdte tekerni de második fordulatra beindult mégis. Vizhőfok is kezdett csökkeni gurulós szakaszon. Abba hagyhatnátok ezeket mielőtt nálam is cserélni kellene valamit.
-
kk831228
addikt
válasz K Norbi #128886 üzenetére
Azért ha ruszki lennék, és ott élnék, nem biztos hogy dieselt vennék... Kíváncsi lennék ezekre az autókra - 30 fokokba mit csinálnának...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
hukhl
csendes tag
Sziasztok!
AUDI A6 C5 típushoz (1.9TDI 110LE AVG motorkódú) vettem tempomat kart. Csinált már esetleg valaki házilag bekötést? Úgy néztem, hogy a karról 5 vezeték megy (1 közösítve) az ECU 4 pontjára. (a motorkódhoz tartozó ECU bekötési rajz alapján). Az lenne a kérdésem, hogy ezen kívül a bekötésen és a kar aktiválásán kívül, van-e még valami dolog amit el kell végezni, hogy működjön a kar?
A válaszokat előre is köszönöm! -
kk831228
addikt
válasz F_Zolee #128909 üzenetére
Hát ez már apokalipszis... Mint ha soha nem lett volna - 15 vagy - 20fok még... Ha nem ezt hajtanák a TV - be egész nap, fel se tünne senkinek... Na meg ugye az utóbbi pár tél, inkább ősz volt mint tél...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
válasz F_Zolee #128913 üzenetére
Nekem van, csak lusta vagyok beállni... Ha elektromos lenne legalább a nagykapu lehet beállnék de legjobb lenne ha mindkettő az lenne...
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #128908 üzenetére
aztán mindjárt szemmel láthatóan ment jobbra az üzemanyag mutató.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz FoBCRaistlin #128908 üzenetére
Olyan sokáig melegedett?
Termostat csere.
-
lenko
aktív tag
válasz kk831228 #128828 üzenetére
V5 be is melegedett kb. pont 5km alatt, és nem mozdult.
Csak -13.5 volt mikor indítottam. Akku megérezte, de ugyanannyit tekert beinduláshoz mint szokott.
Sőt le is mosattam, és majd 2órát kocsikáztam, hogy kiszárodjon a kritikus helyekről.[ Szerkesztve ]
Az embereknek fáj az igazság!
-
gzbotii
nagyúr
válasz freaghill #128905 üzenetére
Aha. Ezután így csináljuk.
Jobb ötlet híján, beraktam az aku melle egy 0,5L flakont meleg vízzel, bő ora alatt sem hűlt le egészen -estig meg egyszer cserélek benne vizet. Hátha segít valamit rajta.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Killer01
őstag
válasz FoBCRaistlin #128922 üzenetére
Széép honnan, mennyi?
-
molnarpeter
nagyúr
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz molnarpeter #128924 üzenetére
,,|,, ,,|,,
Jó volt , Troll ON
[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
molnarpeter
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #128925 üzenetére
Nem hagyhattam ki Huzat lett rátéve, vagy az eredeti lett cserélve?
[ Szerkesztve ]
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz molnarpeter #128926 üzenetére
Az eredetire kell ráhúzni. Nagyon pöpec cucc. 3x olyan vastag anyag mint a gyári.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
(baphomet)
tag
Sziasztok!
Bács vagy Csongrád megyében tudtok olyan kárpitost, aki szépen újra bőrözi a 3 küllős kormányt és bőr üléseket is javít (fekete alcantra)?
[ Szerkesztve ]
-
do3om
addikt
Jól néz ki.
Valami infó? Lassan az enyémen is cserés lesz, meg egy új Nissanra is jó lenne valami.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
veterán
válasz (baphomet) #128928 üzenetére
Szia!
Kormánybőrözés témában az ország talán legjobb szakija Kecskemét mellett űzi az ipart. [link]
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Ma csináltam videót a vîzhőfok esésről.
Körülbelül 4-5 km -t autózva .
3. Sebességben ,2 ezres fordulaton tartvaitt a videó.
bocsi a felvételért, eléggé remeg.
Ha nem.akarjatok vegig nezni akkor az elejen nezzetek meg a hőfokot meg a videó végén.Köszönöm!
-
FoLey-v
addikt
Egy ilyen üléshuzatot elképzeltem a verdámba,de csak VW logóval.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
Fr3eWar
őstag
Ma a Golf (MK7 csapotthátú, 2014.04 havi) is elkezdett rosszalkodni, ennyire nem lehet hideg. Nem spriccelt az ablakmosó. Most mentem vele 30 percet egy nagyobb kört, és semmi.
Kb 5literes a tartálya. Tudtommal beletoltam 5liter -20-ast meg elvileg tegnapelőtt (akkor még spriccelt de reggel csak kb 10-perc járatás után) szóval tegnapelőtt még egy liter -40-est beleöntöttem. És ma cseszett spriccelni. Se elöl, se hátul. Hallom ahogy a szivattyú "sípol" a lapátok mozognak, de semmi folyadék nem jön ki. Ha a tompított fel van nyomva, akkor a lámpamosóból spriccel a lámpára de a szélvédőkre nem jön semmi.
Elvileg kértünk bele téli csomagot, ami tartalmazta az első ülésfűtéseket, lámpamosót, meg fűthető ablakmosó fúvókákat, de hogy ez az utolsó mit takar, így a mai nap után totál rejtéj számomra, mi kapcsolja be, hogy lehet aktiválni? Benyomtam a hátsó szélvédő fűtést, az első szélvédő max gombot, átpöccintettem a visszapillantó tükröt fűtés üzemmódra, de sehogy nem jött folyadék.
Valaki találkozott már ilyennel? Illetve ki mit tud a "fűthető ablakmosó fúvókák" működéséről, lelki világáról?[ Szerkesztve ]
-
Fr3eWar
őstag
válasz Mágus2 #128936 üzenetére
Azt a fajtát ismerem gyanús is volt hogy ez a sonax-os cucc nem eléggé büdös, ahhoz hogy jó legyen
Régen vettem én is olyat aminek piftabácsi házi törköly rettenetére emlékeztetett a szaga.
Hmm vissza kell térni hozzá. Gondolom nincs mit tenni, ez most ilyen lesz, esetleg ha beállok az udvarra és 1-2órát járatom a motrot felolvadhat annyira, hogy ki tudjam spiccelni belőle azt a néhány litert hogy tudjam cserélni?[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
válasz Brumi˘ #128939 üzenetére
2-3
kb ezek a közép értékek, jah igen nyúl mokusokból egy 10-12% löjjetek le nyugottan, azt túl számolja, de nem jövök rá mitől.jah, ez a base map, amivel beindult a kocsi és elment A-ból B-be, kb 70perc melót fektette bele a tuner, vagy annyit se :-)
ha minden OK lesz nyitott kipuval meg szívó csővel még egy 30-40le meg 50-70nm benne van"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
i-sti
senior tag
válasz AsusBoy #128933 üzenetére
Ma én is készítem videót.
Kb egy hetet állt az autó a garázsban.
22 perces a videó.Látható ahogy felmelegedik és fűtés nélkül megtartja a 90 fokot a víz. A belső hűtés szívja le.
A vége megszakadt mert a szarfos telefonon betelt a szarfos memória kártyám.
(#128944) Saint_: 22:57
[ Szerkesztve ]
Novum Forum Siculorum
-
AsusBoy
senior tag
válasz i-sti #128943 üzenetére
Na fasza. Amint látom 14-16 km alatt már közel járt a 90fokhoz és elméletileg a te termosztátod jó illetve tudtommal le van takarva a hűtőrácsod is.
Nálam elméletileg rossz a termosztát és nincs letakarva a hűtőrács sem.
Nekem 20 km alatt sem éri el a 90et.Ha megy a fűtés akkor gyorsabban vissza esik a hőfokom. Ha nem.megy akkor is esik csak nem olyan gyorsan.
-
Gyula84
veterán
hali
ti ilyenkor mennyit járatjátok az autót alapjáraton mielőtt neki indultok? pl 2.5tdi
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Fr3eWar
őstag
válasz Mágus2 #128946 üzenetére
Ezzel totál egyetértek. Hidegrázást és hányingeres tüneteket érzek, ha meglátok egy autóban üléshuzatot meg kormányvédőt, illetve mikor a műszerfal csúszósan csicsog a szilikonban, bent figyel a mindenféle budisprére emlékeztető szagú wunderbaum/zselésgolyócska/szellőzőrácsra aggatott műanyag kalitka/dobozos szagostrutymó.
Gumiszőnyeget én is dobtam a kocsikba (passatba gyárilag szövettel vettük azt hagytam is úgy.), azért a lábakra nem lehet úgy figyelni, és pl egy kutyaszarbalépés után necces lenne kivakarni a mocskot az autó lábkárpitjából.
Nos lementem még egy körre próbálkozni, most már a korábbi 30perces tiszteletkör hatására a motortér kellemesen felmelegedett, és néhány próbálkozásra megindult a cuccli. Elindultam benzinkútra, a SHELL kúton a városközpontban csak -20as premixek voltak raklapszámra, így továbbmentem, auchan még nyitva volt, mire odaértem kilőttem az első hátsó fúvókákon az 4- 4,5 liter cuccot. Bent találtam saját márkás -42-est beleüldtem kb 4,5 litert, és go haza útközben járattam kicsit, hogy a csövekben biztosan a -42es legyen. Ez egész jó volt, a hőmérő -13mat mutatott, a folyadék utolsó törlés után kb 3-4 helyen 2-3másodperc alatt 1centis csíkra dermedt majd újabb 2-3 másodperc alatt teljesen eltűnt.
Erre mire hazajövök mi fogad, az egyik lámpamosó fúvóka félig nyitott állapotban maradt. Próbálgattam játszottam vele ki be húzogattam, újra spricceltem, nem igazán jött belőle semmi, a bal oldali fasza a jobb oldali nem spriccelt és félig nyitott maradt. Jégoldóval körbenyomtam rendesen, majd megint mozgattam egy kicsit, így kb 2mm híjján nem tudja magát teljesen visszahúzni, de továbbra sem jön rajta semmi. Úgyhogy kézzel bezártam, és most jöhet a pihenés. Holnap ránézek még, de szerintem most a következő pár nagyon mínuszos napot pihenni fog. Az is lehet hogy kirámolom a garázst és berakom oda. Úgyis a Passattal terveztem menni, abból is kinyomom holnap a szélvédő mosót, és kap -42-est.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest