Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassú Víz
addikt
válasz
fi:zi'k #63675 üzenetére
Mert a 4-es környezeti osztályos autó jobban felkavarja a szilárd tüzelésből és konvektoros fűtésből származó PM10 részecskéket mint a többiek mi? Lófaszt. Kollégának nem éri el az üzemmeleg állapotot az autója mire megérkezik. Az akkori szennyezésről meg ugye fingunk nincs, de sejtjük és a megállóban állva érezzük is, hogy kevesebb nem lehet. Az egész egy humbug. Ha szmog van akkor az mozoghat autóval akinek muszáj. Szemétszállítás, közművek hibaelhárításai, élelmiszer szállítás, kék lámpások, tömegközlekedés. A többi meg ha kihagy 2-3 napot kb. alig vesszük észre. Szerintem.
Kb. két hete letettem az autót munkába járáshoz. És a villamosra várva érezvén a piros lámpánál álló hideg motorokból kiáradó gázokat, bizony megfordult a fejemben, hogy lenne bája a dugódíjjal kipaterolni az autók jó részét a városból.
Szerk: A központi befecskendezésű benzin motorokra még az Euro 6 sem ír elő PM 10 határértéket. Akkor most vagy a szabvány készítői voltak sík hülyék a témához, vagy nem jellemző a PM10-es részecskék kialakulása, esetleg 2009 óta nem jellemző a központi befecskendezés.
Freddy: a fekete korom sem nagy öröm, de az nem jut be olyan mélyen a szervezetedbe mint a láthatatlan apró koromszemcse. És sokkal könnyebben meg is szabadulunk tőle.
[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- One mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Ukrajnai háború
- Xbox tulajok OFF topicja
- EAFC 25
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- RTX 4090 / 4080 (Elsősorban TUF, Strix)
- Eladó használt UNIFI USW-PRO-48 SWITCH
- AMD Ryzen 7 7700X / RTX 3070 8GB / 32GB DDR5 RAM / 1TB+500GB M.2 SSD - Szeretett Gamer PC ELADÓ
- Keresek RTX 4090 / 4080 (Elsősorban TUF, Strix)