Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
Freddy76 #62497 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy fine artot vegyenek (azt meg végképp nem, hogy tőlem), csak annyit, hogy én nem ajánlom a CEWE könyveket az általam és az ismeretségi körömben lévő tapasztalatok alapján, összehasonlítási alapként pedig kizárólag a könyvek kötési minőségére (a képi tartalomtól függetlenül) értve állítottam párhuzamba az ár / érték arányukat. Óriási nagy a szakadék a könyvek minőségében: jó lenne ha valaki betöltené a piaci rést, viszont a jobb minőséget előállító technológia drága, tehát nem tudják olcsóbban adni, egy kezdő gyártónak ráadásul fajlagosan jóval nagyobbak a költségei mint egy már felfutott cégnek.
Egyébként nem szólom le a CEWE könyvet vásárlókat: reméljük Ti vagytok az első bátor fecskék és továbbra is fejlődő tendenciát mutatnak, ezzel emelve a minőségi szintet egy stabilan jobb termékskálát hoznak az országba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom MultiSIM "legó" avagy hogyan cseréltem meg az elsődleges eSIM-emet
- Trollok komolyan
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7835HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással
- GAMER PC / Ryzen 4500 / 16GB / 3060 Ti / Fractal / TUF B450
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- RTX 4090 / 4080 (Elsősorban TUF, Strix)