Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz Freddy76 #84370 üzenetére
"Éppen ez az, hogy nem nagyon van marketing."
De, csak az algoritmus nem neked tolta, mert 50-55 közé tette a korodat
Mozgok underground zenei körökben, sok zenész ismerősöm van, nekem már sokkal többször jött szembe - képzelem mai fiataloknak, akik hasonló zenét is hallgatnak, ez hatványozottan mehetett. Ilyenek ezek az algoritmusok mostanság: minél jobban megy valami, annál jobban pörgetik, öngerjesztő buborékfújás."Az, hogy megcsinált egy lányt a WC mögött, a mai világban öt percig hír"
Majd 20-30 év múlva jön a perek sorozata
Vagy csak nekem fura ez a kettősség?
Pont most az előbb beszéltem egy ismerőssel, egy vidéki nagyvárosba költözött át, és sokkolta, mi megy ott, idéz a diákoktól:
"Megszoktuk, h a toritanar is lefekszik az osztalytarsainkkal"
"A huszonevesek elmennek egyetemre, szoval maradnak a tizenevesek"
Közben meg a nagy médiavisszahangú perek, hogy X Y-t beperlik, hogy valaki azt állítja, 20-30 éve molesztálta, vagy lefeküdt valakivel aki most úgy gondolja, hogy bár semmi jelét nem mutatta akkor, hogy nem egyezik bele, de most mégis azt mondja, megerőszakolta...Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla