Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
-
Mercutio_
félisten
Másnak is hasogat a feje zolka pipafüstje miatt?
-
Real_Necro
veterán
válasz
spanyoll #26192 üzenetére
Kár, hogy a 10 nem jó, mert akkor ajánlanám a Peter's cipőboltot.
Egyébként pl az Árkádban vasárnapig őszi kupon napok vannak, így vettem 2 napja az Office Shoes-ban 20% kedvezménnyel mostani megjelenésű CAT cipőt.
-
spanyoll
addikt
SOS question:
Holnap d.e. (8-10) Budapest belvárosában hol van olyan bolt, ahol tudok értelmes áron (max 20K) elegáns cipőt vásárolni? A régi szétesett és kell egy új sürgősen. A plázákban 10kor nyit minden, az meg már későn van nekem.
Köszi előre is! -
törölt tag
-
gboszi
senior tag
Milyen alternativát ajánlatok fix tele ügyben nikonra ha nem Sigma 105 ? ...mérsékeltebb áru obi kellene. Uk ebay is jó.
Köszi -
zool1
őstag
-
Freddy76
addikt
válasz
Real_Necro #26180 üzenetére
Attól még jöhetsz, megvárunk.
Nyugi, nem fogunk cikizni a tükrösöd miatt.
Dehogynem. -
Mercutio_
félisten
válasz
Real_Necro #26180 üzenetére
Én is, most indulok.
-
L4mie
veterán
válasz
fi:zi'k #26177 üzenetére
Pont nézegettem becsületesneppernél van egy 2002-es 1.4 ért azthiszem... de igazság szerint nekem kicsi lenne :S inkább valami alfára neveznék be mondjuk GT csak ne lenne olyan megbízhatatlan...pedig olyan szépek
de egyenlőre TV re is gyűjtök, hol van még a kocsivásárlás.....
-
L4mie
veterán
LED TV topicot már fertőzöm egy ideje, de mivel ide úgy is visualfil és techfan emberkék járnak ezért bedobom a labdát, hátha tudok segíteni, tapasztalatot megosztani.
TV-t tervezek venni 1-2 hónap múlva
PC ről játszanék, hogy mivel kötném össze még kérdéses, de valszin HDMI, hacsak a Display port nem jobb, ha igen akkor nem tudom miért, de olyan TV-t nem sokat láttam.
Érzékelném az input lagot 30 alatt jó lenne.
46-50"-ban gondolkozom, a 3D inkább ínyencség mint igény, a PC miatt a SMART is, de elsősorban nem is játék miatt hanem esti film nézésre venném, csak neten elérhető tartalom, más adás nem érdekel.
Nem vagyok egy visualfil se túlzottan audiofil, de a minőség fontos az ár/érték meg még-inkább 150-250 között gondolkozom.Amúgy a SONY-k nagyon szimpatikusak, csak fenemód drágák.
-
L4mie
veterán
válasz
fi:zi'k #26168 üzenetére
crey: és figyelsz!!
szerintem be van lőve egy script, és ha varázslat vagy dzsin vagy szellem kerül szóba kapásból megjelensz
Hát gyanús, mivel a facebook oldalát törölték, azért nyilván volt ott pár ember aki tudta a nevét na... :S
ha engem rágalmazna valaki akkor nyilván tagadnék, nem menekülnék....mindenesetre bárki volt a tettes azt kívánom neki, hogy a patásördög kapja seggbe - erős-paprikás-üvegszilánkos vazelinnel.
Nekem közöm sincs a fotós szakmához, de hogy mindenhol úgy hallani, hogy a fotós volt így szerintem pár begyöpösödött agyú majd biztos rákattan a fotósokra....és általánosít. Igazság szerint ezért kezdtem a témát, hogy mi a véleményetek, befolyásolhatja-e egy ilyen eset a megítélést. (mondjuk szerintem nem)Na de mind1 belegondoltam, hagyjuk is a témát, túlzottan sok feszültséget és érzelmet hozhat elő,
Minden erőszaktevőnek a fenti jókívánságaimat küldöm. -
válasz
fi:zi'k #26168 üzenetére
Alapvetően nem ütközik szabályba, ha egy nyílvános G+ adatlapot linkelsz. Személyiségi jogot sem hiszem hogy sértesz vele, elvégre nem osztottad meg a teljes nevét, címét, telefonszámát, vagy valamely személyes adatát.
Viszont ennek Freddy és nem én vagyok a szakértője, úgyhogy inkább nem pofázom olyanról, amihez nem értek.
-
fi:zi'k
nagyúr
Sok szó nem esett mondjuk róla.
Nem hinném, hogy szabályba ütközik, csak ha kiderül, hogy nem ő volt a tettes, akkor az kellemetlen.
(#26169) crey
Úgy tűnik félreérthető voltam.
Amíg nem bizonyított, hogy ki a tettes, addig én tartózkodnék bármilyengyanúsítgatástólhasonlótól. Nem azért mert Ph szabályba ütközik vagy mert törvényt sért, csak úgy egyszerűen nem tenném, mivel ez nem egy gyorshajtás vagy "elloptam egy csokit a boltól" kategória. -
L4mie
veterán
Mit szóltok az eltés erőszakoskodó fotóshoz.....
rontja a hivatalos fotósok hírnevét.....állítólag ez a csóka :S
https://plus.google.com/101113530051196881638/posts/KJPRePpRMqM
-
fi:zi'k
nagyúr
-
TayRol
nagyúr
ezen röhögök 3 perce:
-
Studi
veterán
válasz
Balinov #26157 üzenetére
Kutya az a különleges állat!
(#26156) Mercutio_: és nem lesz Metapay! Ez külön közönségcsalogató manapság az ilyen rendezvényeken!
Múltkor a sörnapon is ott 'optam, mert egy 300Ft-os kóla miatt nem akartam kiváltani azt a szart, egy hely volt hajlandó készpénzért adni.
-
Balinov
titán
válasz
Real_Necro #26151 üzenetére
az a rozsaszin puska meg a tokomtudja milyen allat a kadba!
Kazalos video is qrvajo!
-
Mercutio_
félisten
válasz
TayRol #26155 üzenetére
Magas labda volt
Majd hozd magaddal a tudodmit isKözérdekű infó, naptárba bejegyezni!
-
TayRol
nagyúr
válasz
-
Studi
veterán
válasz
Ez nagyon nem munkahely kompatibilis, alig bírtam ki hangos felnyerítés nélkül!
-
Real_Necro
veterán
Bali, lassan készülni kell a családi fotókra!
-
Balinov
titán
-
Mercutio_
félisten
Tippje van valakinek, hogy hasonló árban hol lehe beszerezni ilyen express karabínert? (a második karabíner akár el is hagyható, nekem csak 1 és a lelógó 2 bújtatós izé kell, hogy legyen min lógatni a cuccot
)
TayRol: Aptamil
-
Balinov
titán
Annyira nem alszom mar melyen en sem, viszont kifejlodott 3 het alatt egy olyan lvl50 skill, hogy felperc alatt kepes vagyok bealudni, miutan felkelek pelenkazni, vagy egy uveg bebietelt melegiteni
Freddy: igaz, felpint felembernek valo, betoltam egy pintes dobozos G-t egyedul.
Amugy meg mai reggeli agyzsibbaszto most lattam a szamtekboltosokmemoarjai topikban
-
Balinov
titán
válasz
Mercutio_ #26127 üzenetére
jogosjogos. Nos, 3.39-el/51cm szuletett, 4napig voltunk az ujszulottosztalyon, 3.07-el jottunk ki. tegnap voltak Veraek a korzeti vedononel, eszik rendesen a draga, mar elhagyta a 3600g-t. Haja csutsotet volt ,de mar egesz jol kivilagosodik. Vasarnap volt 3hetes. itt egy kep, de mitha csak tegnap szuletett volna. Viszonylag jol alszik, ejjel legalabbis
, igy 2-3x-nal tobbszor (egyenlore) nem kell felkelni hozza. Nemegyszer elofordul, hogy en pl. meg sem ebredek, mikor a hajnali szoptatas van, csak mittomen mikor tisztaba kell tenni
Vera is jol van, csaszarbol fakado seb egesz jol begyogyult mar, meg a stamina is kezd visszajonni a vesztett kb 500ml ver utan.
Mire vagy meg kivancsi?
FLikkeren van meg par kep, ha valaki kivancsi.
-
Balinov
titán
-
Studi
veterán
-
Balinov
titán
Rosseb egye meg, egymasutan masodik este maradok le az aranyoras szalmabalas expolehetosegrol itt a szembenlevo szantofoldon...holnap meg mar tutira esni fog..(vagy a balakat viszik el)
-
Andrew31
senior tag
-
Freddy76
addikt
válasz
Real_Necro #26119 üzenetére
Akkor nem jössz?
-
Freddy76
addikt
Akkor csütörtök azaz holnap, 18.00, Sörözés/Borozás Izolabella Kávézó (1011 Budapest, Iskola u. 36.)
Studi
rbalint88+1
.mf
Juszt+1
Gorgo
Freddy76
Mercutio_
Zolka78Még valaki?
-
gab.m
senior tag
válasz
Real_Necro #26116 üzenetére
Ez kurvajó, osztottam fbon
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
-
Lassú Víz
addikt
válasz
Larry303 #26105 üzenetére
Az hosszú távon nagyon fárasztó. Nőjenek fel, és hozzák az unokát akit
1. Majd jól elrontunk
2. HazaviszikMinden kornak megvan a maga szépsége, az első iskolai nap, az első szerelem, érettségi, diploma, első munkahely, és végül a családalapítás meg az önálló otthon. Azt kell élni és kiélvezni ahol tartasz, mert nem hozható vissza.
-
Freddy76
addikt
Urak, csütörtökön sörözés. Ki jön?
-
Larry303
addikt
válasz
Freddy76 #26099 üzenetére
szóval, hogy jutottunk el eddig onnan, hogy a mediamarktban a fuji logoról Pite jutott eszedbe?
btw a lényeg, hogy van egy jó vasad amit szeretsz, tökmindegy mi van ráírva, pár év múlva úgysem az exifet fogod nézgetni, hogy mivel készült, hanem gyönyörködsz a gyerkőcben...ez a lényegja és a tortás mutatvány tényleg állat, bárcsak soha nem nőnének fel...
-
Freddy76
addikt
válasz
Real_Necro #26102 üzenetére
Nem, az m4/3 szenzorméretnél van kétszeres szorzó. Ez ugyanúgy apsc, mint a Nikon.
Rbalint: ott éppen szelfizünk egy ismerős lakzijában, a templom előtt. A cimbi rendőr, úgyhogy a sorfal ott állt. Majd feltöltöm a szelfit is
-
rbalint88
addikt
válasz
Real_Necro #26102 üzenetére
mármint 1,5, mivel apsc
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OTP Bank topic
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- macOS PC-re
- Hővezető paszták
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest