Hirdetés
-
GAMEPOD
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
Na megoldottam a gondom. Levásároltam a PayPal balance-t. Mivel a PayPal mai napig nem tette elérhetővé hogy tudjam mozgatni a pénzt.
-
Wiz Khalifa
veterán
Én nem is arra értem hogy kitaláció stb... de hogy a support amit mond hol keressem hogy feltölthessem a dokumentumot és hogy ott egyáltalán nincs még a közelben sem hasonló rész az gáz.
Azért nem volt olyan pénznemben rajta mert a PayPalt én kb csak arra használtam eddig hogy biztonságosabban vársároljak. És ez után is azt fogom tenni.
Arra van mód hogy ismerősnek tovább küldjem a balance-ról a pénzem és ő vele meg lerendezem a dolgot? Mert én csak olyan részt találtam ahol a bankkártyámról akarna pénzt levenni.
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Szépen beszivatott ez a hülye PayPal és a support se segít... A lényeg az hogy még Magyarországon hoztam létre a PayPal-om magyar kártyával. Na ezt közben átmódosítottam angol kártyára stb... Most utaltak nekem pénzt amit a PayPal automatikusan forintba tette... És emiatt nem tudom kiutalni a banknál vezetett számlámra mert az meg nem magyar forintos. Az egy dolog. De a magyar bankszámlám se tudom hozzá adni... Azt írja hogy probléma van. Írtam a supportnak ami azt magyarázta hogy limitálva van a fiókom amit úgy tudok feloldani hogy XY helyre elnavigálva fel kell töltenem egy dokumentumot amivel igazolom azt a címet. Az mind szép és jó de sehol nincs ilyen opció nekem. Kerestem minden fele. A support egész végig azon van csak hogy "számítógépen keressem". Hát kösz. Ott próbálom...
Mit tudok tenni hogy végre megkapjam a pénzem? Nem igaz hogy ezek a buzik ennyit tökölnek...
-
Wiz Khalifa
veterán
Nos nem tudom hogyan vagy miért de miután töröltem a magyar bankkártyám és nem tudtam hozzá adni ugye a külföldit akkor írtam ide. Nos azután próbálkoztam és kb az 5. alkalomra hozzá tudtam adni a magyar címemhez és használható is mert kifizettem vele amit akartam. Annyi hogy vételkor átírtam a címet a kinti címemre de a PayPal oldalán a magyar maradt ugye.
Amíg a magyar bankkártyát nem töröltem nem engedte hozzá adni az aktuális magyar címre a kártyát mert azt írta egy cím egy kártyához használható csak.
Mind1 a lényeg hogy már meg.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
ElektrikusDE #43478 üzenetére
Bankkártya részre megyek és írja hogy válasszam ki hozzá az elsődleges címet. És a magyart nem fogadja el. Meg semmi mást sem.
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Olyan gondom van a PayPal fiókommal hogy hozzá akarok rendelni egy angliai kártyát. A magyart már ki is töröltem stb... Viszont az a gond hogy nem tudom hozzá adni amiatt hogy a magyar címet ugye nem fogadja el. Na de az angliai címem se tudom hozzá adni mert az irányító számra azt írja érvénytelen mert minden áron a magyar 4 karaktert nézi. Ezt hogy tudom átállítani hogy hozzá adhassam stb...?
-
Wiz Khalifa
veterán
Mikor meg nyitottam a Dispute-ot az eladó nem írt vissza. 5 nappal a nyitás után tovább vittem a PayPal felé a dolgot mire szinte azonnal jött egy üzenet a Dispute-ban amiben a nyomon követési számot írták. Ezt elvileg a PayPal írta.
Írtam erre hogy nem lehet nyomon követni Magyarországon belül, kérem vissza a pénzem.
Azóta így áll a Dispute.
-
Wiz Khalifa
veterán
Mennyi idő míg a PayPal elbírálja a Disput-om?
Tegnap délután óta ez a státusz: Being Reviewed By PayPal
Kíváncsi vagyok mennyi idő amíg elbírálják.
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Wiz Khalifa
veterán
Újra fent van az az eladó. És ott van ismerősöm értékelése is. [link]
-
Wiz Khalifa
veterán
Tegnap délelőtt vette. Egyből lett jelentve de azzal nem értünk sokat. Ha az ő G2A-s profilját blokkolták.
Más opciót mire érted? Mert annyi van hogy beírja a steam-be a kódot és csak annyit ír hogy "Azonos termékkód." illetve alá hogy "Valaki már felhasználta az általad beírt kódot így Te nem tudod beaktiválni."
Vagy nem erre gondoltál?
-
Wiz Khalifa
veterán
Na. Zárolta a G2A a fiókját "gyanús tevékenység" miatt. Pedig ő csak jelentette az eladót.
Ilyenkor akkor jöhet a PayPal? Mert a 9nap így bukó.
-
Wiz Khalifa
veterán
Vett egy DiRT 2-őt ismerősöm. Egy olyan tagtól akinek 1db eladása volt. Sajnos G2A Sheeld nélkül vette így nem volt biztosítása.
Na amit kapott kódot az "azonos termékkód" volt. Így kéne neki vissza a pénz ha lehet.
Jelentette G2A-n és ott 9 nap van arra hogy az eladó reagáljon. De gondolom PayPal-nál is kéne valamit lépni nem?
Azt mondja ismim hogy a pénz még úgy nem lett levéve a számlájáról elvileg csak el lett különítve hogy ne tudja levenni vagy elkölteni.
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
PayPal-on a pénz visszaszerezhető G2A-ról?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest