-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsko72
tag
Sziasztok!
Csak én gondolom, hogy Ebay/PP-on keresztül meg akarnak szivatni? Megint.
Árulok egy terméket Ebayen.
Ember jött, on holdra tett 25 fontot a PP számlámra.Majd írtam neki, hogy a Brexit miatt most ez nem fog menni vagy fog de nagyon drágán.
Ezek után azt írta, hogy Refundoljam az összeget.
De ha a PP balance-om 0, akkor mire refundoljak, függetlenül attól, hogy a refund folyamatot el tudnám indítani, ha jól láttam?
Normál esetben nem neki kellene visszavonni a tranzakciót?[ Szerkesztve ]
-
ricsko72
tag
A PP email alján van ez a szöveg:
"Important note: This PayPal® payment has been deducted from the buyer's account and has been "APPROVED" but will not be credited to your account until the shipment reference/tracking number is sent to us for verification. This security measure is embarked on, due to the fact that the buyer was subscribed under PayPal User Protection Policy so as to secure the buyer's transaction. We alert you to tell you your money has been "Pending" since we have not received any Reference Tracking details for the shipment verification."
Akkor ez csak hablaty?
-
ricsko72
tag
Embernél rákérdeztem, ő azt mondja, hogy azért nincs az egyenlegen, mert még nincs ellenőrizve a szállítás. Da ha jól gondolom, akkor az csak akkor lesz meg ha már elvitték a csomagot.
Csak épp azt nem értem, hogy a PP melyik kisujjából szopja ki, hogy hopp lett egy tracking számom. Gondolom sehonnan.Tehát ha bizalmatlan vagyok, akkor ha megmondom az embernek, hogy elvitték a csomagját, akkor ő szépen fogja magát és visszavonja az egészet. Persze nem tudom, hogy ezt megteheti e.
Volt néhány hete egy eladásom, viszont az Ebay-es volt, ott egyből megjelent az egyenlegemen a pénz és azt sem tudtam levenni amíg nem adtam meg a tracking számot. De akkor, ott volt erre lehetőség a PP felületén.
[ Szerkesztve ]
-
ricsko72
tag
-
ricsko72
tag
Hála és köszönet.
-
ricsko72
tag
Az eladói védelemhez ezt találtam hirtelen a PayPal oldalán:
"Basic requirements
To be eligible for PayPal’s Seller Protection, all of the following basic requirements must be met, as well as any applicable additional requirements:The primary address for your PayPal account must be in the United States."
E szerint mint Magyar állampolgár ezt az egészet buktam?
-
ricsko72
tag
Sziasztok!
Ha külföldre adok el valamit (nem Ebay-es) és PP accountra érkezik a pénz, mielőtt feladtam a csomagot, járhatok úgy, hogy pénz nélkül maradok? Ha jól tudom van valamiféle pénz visszahívás a PP-n.
Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest