- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Neil Watts #21881 üzenetére
Néhány hsz-el feljebb volt már róla szó, van valami gond a Magyarországról történő eléréssel, gondolom javítják még.
-
Kernel
nagyúr
válasz Neil Watts #11505 üzenetére
Nekem csak ennyi (netbank sablont is így mentettem el): PAYPAL PTE LTD.
Bank of America recipient: ezt azért hagyom le, mert szerintem felesleges. Nyilván el is férne, de nálam ez egy ilyen "hóbort", hogy minek az oda? Nem is kell, mint kiderült.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
tonyrulez
őstag
válasz Neil Watts #10394 üzenetére
Nem 4 órás, 1-2 napos
Nekem úgy lett 4 napon belül PP-n a pénz, hogy két nap után utalta át a bank a számlájukra a pénzt, és még 2 nap volt mire megjelent. De ezt le is írják, hogy sokáig tart. Én ezt meguntam, és hozzákapcsoltam a bankkártyám.4 8 15 16 23 42
-
Kernel
nagyúr
válasz Neil Watts #10380 üzenetére
Az a gond, hogy a számlatulajdonos nevének egyezni kell, a sorrendtől eltekintve, ami a PayPal fiókban fordított (Jakab Gipsz / Gipsz Jakab).
BofA re (Bank of America recipient) nem fontos, én csak ennyit írtam, illetve így is tároltam le a sablont a netbankban:
PAYPAL PTE LTD
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
válasz Neil Watts #10375 üzenetére
Volt itt a topikban, aki az instant utalást választotta, az is működik, de a másik mód sem lassú.
Én a Unicreditre szoktam utalni, mint már többször említettem: [link]
-
Winner_hun
titán
válasz Neil Watts #10045 üzenetére
Kártyafüggetlen, PP acc függő dolog ez.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz Neil Watts #10042 üzenetére
Lehet, de csak évi néhány alkalommal.
-
maathe
senior tag
válasz Neil Watts #10042 üzenetére
Lehet.
-
Winner_hun
titán
válasz Neil Watts #8652 üzenetére
Paranoiától válj meg és nyugodtan add meg a kártyaszámod, nem lesz belőle semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Proxmox VE
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest