Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Xbox Series X|S
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Alkoholista nevelde
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
-
GAMEPOD
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gdevil #23168 üzenetére
PoB-ot nem használok sajnos. A lényeg annyi, hogy ha tudod vinni a két Mjölnert (400 str és 300 dex) akkor minden ütésnél triggeler egy arc-ot. Cyclone és némi attack speed mellett nekem olyan 4 attack per second jön ki, és cyclone mellé is betettem egy cast on critical arc gemet.
Assassin-re építettem, így elég magas a crit esélye, valamint a Mjölnerben is crit meg crit damage supportok vannak. Wrath, herald of thunder és precision foglalja a manát. Elég fontos, hogy legyen accuracy mert ha nem találsz el senkit, nem jön az arc.
Következő ligában megcsinálom ezt elementalist buildre, és akkor resolute technic segítségével mindig találni fogok, és nem a critre gyúrok.
Most gagyi rare cuccokkal is le tudok futni T12 mapokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest