Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pomk

őstag

válasz Csokishurka #2853 üzenetére

Köszi a tippeket!
    Szintemet hirtelen nem is tudom, de 35-6 körül mozog. 280 körül van a spiritem, SSF anyagokból össze tudtam hozni egy 150+ spirite sceptert + a Sanguine Diviner Bone Wand-ot használom 96% spell damage miatt. Így Raging Spirit, 4 Sniper vagy 2-2 Sniper Arsonist, Reaver + Hellhound a csipet-csapat. Őket variálom, kísérletezek, éppen milyen kedvem van. :) De eddig a Sniper Gas Arrow és a Flame Wall vagy Fire Ball robbantás amivel a legnagyobb sebzést tudom bevinni. Közben folyamatosan dobálom a Fireballokat és 1-2 Detonate. Én szeretem, ha aktívan részt tudok venni a játékban, így ahogy fent is írtam kicsit átmenet a karakterem a minion és a caster build között.

Az itemeket gondolom főleg a +spirit miatt ajánlottad? A shieldet több minion build esetén is láttam. Ennyire jó lenne? A club pedig az attack speed miatt? A normal "attack speed" minionokra is érvényes vajon? :F

Btw. mit gondoltok a wand + scepter // scepter + shield // mace + shield a jobb? Bár ez gondolom attól függ milyen build. De most nekem a 150+-os scepterem mellé a fenti shield +50 spiritje vajon több DPSt ad-e, mint a mostani +96% spell damage?

Sok witchnél látom, hogy shieldet használ. Ez a +spirit miatt van inkább, vagy a resistek és defense növelés miatt? Vagy is? :)

Új hozzászólás Aktív témák