Új hozzászólás Aktív témák
-
SunBreeze
aktív tag
az miért van hogy hogy néha látom a pc-met wifi hálózaton, néha meg nem?
egy wifi router van, egy wifis laptop meg egy pc wifi-usb kulccsal.a pc-t ritkán használom, csak nyomtatásra meg egyéb dolgokra.
van amikor bekapcsolom a pc-t és nem látja a pc a notit és a noti sem látja a pc-t, de néha meg egyből. ezt sose értettem.
mi probléma lehet itt?újraindítottam a pc-t, javítottam a hálózatot, lehútam az usb kulcsot majd visszadugtam - a szituáció ugyanaz maradt.
valaki találkozott már ilyennel?[ Szerkesztve ]
...a bilateriális árfolyamokból álló úgynevezett múltilateriális paritásrács...
-
SunBreeze
aktív tag
ezt hogy érted?
a hálózatválasztásnál autómatán kapcsolódik a privát hálózathoz, a jelszó autómatikusan be van írva.
tegnap már letöltöttem az ''új'' drivert (2005-ös asszem) és fel fogom ma telepíteni...a bilateriális árfolyamokból álló úgynevezett múltilateriális paritásrács...
-
SunBreeze
aktív tag
nos, bekapcsoltam a vendégfiókokat a gépeken de semmi változás, ellenben eszembe jutott hogy kipróbálom a publikus ssid-n hátha megy a fájlmegosztás, és igen ott megy látja mind2 gép egymást. (tehát a gépek jól vannak beállítva? lehet hogy a router nincs jól?de ahhoz nem is nyúltam)
mi lehet a probléma?...a bilateriális árfolyamokból álló úgynevezett múltilateriális paritásrács...
-
SunBreeze
aktív tag
persze bekapcsoltam, asus driver-t feltettem majd feltelepült vele együtt a saját programja is amit letöröltem mert összeakad mindig valamivel és 100-on meg a proci (általános jelenség másoknál is). tudok rendesen netezni meg minden, a jelerősség pedig kiváló, mert a szobában vana router.
fájlmegosztásra nincs tipped?...a bilateriális árfolyamokból álló úgynevezett múltilateriális paritásrács...
-
SunBreeze
aktív tag
hellósztok
I.
többször volt már problémám a fájlmegosztással, de ahogy olvastam a topicot sikerült megoldani. lehet hogy most elkerülte valami a figyelmem
wifi router van itthon, 1 pc usb-kulcsal 1 noti beépített wifivel
1. lefuttattam a hálózatvarázslót ahogy le volt írva
2. kikapcsoltam a windóz tűzfalat
3. kikapcsoltam az agnitumot
4. megnéztem a totalcommanderben a fájlmegosztást - nem látni a másik gépet
5. pingelés: 100% veszteség mind2 gépen
újratelepítettem a notin a xp-t és azóta nem tudom helyrehozni a fájlmegosztást... pedig eddig működött
54Mbpp-s routerrel régebben max 990kb/s-sel tudtam másolni, ez úgymond normális?
II.
állandó jelleggel véletlenszerűen (2perc vagy akár 6 órás intervallum) mindig megszakad az internet hol a notin hol a pc-n valahogy ezt kikerülni nem lehet?
előrre is köszönöm a segítségeteket
[Szerkesztve]...a bilateriális árfolyamokból álló úgynevezett múltilateriális paritásrács...
-
SunBreeze
aktív tag
egy gyors helpre lenne szükségem
holnap webes vizsgám lesz a suliban, és úgy tudom hgoy a hálóba kötött gépek között lehet üzenetet küldeni
ezt hogy tudom megvalósítani? anélkül hogy nagyobb feltűnést kelsek?
[Szerkesztve]...a bilateriális árfolyamokból álló úgynevezett múltilateriális paritásrács...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest