Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
válasz sziszi-fuszi #64529 üzenetére
Ez lesz. Bekottetem oda a modemet, aztán majd később szorakozok az utpvel. Addig is lesz net legalább.
-
eastsider
nagyúr
válasz MasterMark #64527 üzenetére
a falnal a lyuk okes, csak addig hogy megy el. hol huzzam a kabelt, a plafonon, vagy a padlon?
-
eastsider
nagyúr
válasz sziszi-fuszi #64523 üzenetére
ez egyertelmu, hogy jobb, csak a tobbi korulmenyet figyelembe veve (tri band AX router tuti megoldas), lefedettseg a kerdes...
78nm a lakas, sok a gipszkarton fal -
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
uj lakasba koltozunk, es a neten vivodom, hogy legyen.
1. megoldas: lakas kozepebe be van huzva a vodafone koax, oda mehetne a modem, es egy (vagy tobb 3 savos) AX-es router router, NAS, ha nincs elegendo lefedettseg akkor wifi meshben). innen megy minden szobaba koax is. Asus AX92-re gondoltam. 1000/40 kabelnet. ez semmilyen rombolassal nem jar.2. megoldas: optika van a szinten, be lehetne huzni a lakasba, csak a bejarati ajto melle tudnak lerakni. ide menne a router is (tobb, 3 savos AX-es. Asus AX92), illetve NAS. ide klel rakni egy konnektort meg... ez 1000/1000 telekom optika. magenta 1 miatt is jobb lenne ez.
Viszont a bejarattol megy egy koax az 1. megoldas szerinti helyre (lakas kozepe), viszont en nem birtam megmozditani a csatornaban, hogy esetleg LAN-t vagy optikat huzzak be helyette. padlo alatt megy kabelcsatornaban a koax...Home office, streaming a felhasznalas.
ti melyik megoldast valasztanatok?
-
eastsider
nagyúr
Koszi mindenkinek.
eleg lesz akkor az uv allo cso,
csinalok ra egy koltsegvetest, megnezem hogy tudom elvezetni a vedocsovet
le akarom cserelni a 2db AC-s AP-t kabeles megoldasra. Tobbert elmennek kb most az AP-k, annyira felment az aruk.
es kicsit jobb lenne a kapcsolat isamugy a teton van nekem is 10 eves CAT5e, es mukodik, kicsit szet van porladva a kopeny
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
Ha 20m utp-t szeretnék kültéren behuzni nem fold alatt, kerítés zsalu szinten, vagy kicsit feljebb akkor uv álló vedocso és kültéri utp kábel vagy elég a kettő közül az egyik? Pl vedocso + sima patch kábel ?
Előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
mikrotik hex
Vasti74: írtam is, hogy nálunk kábelnet van kábelmodemmel, nem mikró, de itt tuti nem tudták monitorozni, legalábbis értelmes módon, mert amikor hívtam az üfsz-t, hogy nincs net, mondta, hogy pedig van
amúgy 10+ éves technicolor/thomson modemeket hoznak, már a 3.-at
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz Bikkrom #60982 üzenetére
Hali!
Nálunk is znet van, igaz kabelnet. Mostanra elég jó lett, de kb 10 hibabebejelentes után sikerült megfixalniuk.. kitartóan jelentsd be a hibat, amíg meg nem fixaljak. Troger egy banda, a szerelők előtt le a kalappal viszont.
Jelenleg is kinn van nálunk egy eszközük, amivel tudják csekkolni a szakadásokat (tehát amúgy nem tudják, kamuznak)[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
arra van valami mód, hogy NAT-olt ISP mögé belássak valami módon az othoni szerveremre?
eddig wireguardot használtam, de elköltöztünk, itt pedig egy vagyon a publikus IP[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
Itteni ajénlásra beszereztem 2db tp-link CPE710-et, egyik AP, másik kliens. az egyikkel minden oké, a másikat viszont nem látja semmilyen másik eszköz (ha AP-ként konfigurálom) , sőt spektrum analízist sem tud csinálni.... ez hibás, vagy én rontok el valamit?
reseteltem, frissítettem, próbáltam másik UTP-kkel. kliensként nem lát semmilyen AP-t. AP-ként pedig nem látja semmilyen más kliensmi lehet a gondja?
előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
kontextus:
kabelnet -> 2db xiaomi ax1800 mesh-ben. DHCP bekapcsolva. 192.168.31-es haloban oszt IP-ket.
a fo routerbol egy ap-vel van atlove egy masik helyszinre, ahol a parja fogadja kliens modban a halozatot.
masik helyszinen egy padavanos router van, AP modban. ide megy az AP kliens a router WAN portjaba, IPoE modban. DHCP 192.168.1-es tartomanyban oszt IP-ket.
ez igy oke lehet? reggelre valamiert ujraindult a sessionje a 2. routernek, de nem jottem ra miert.Kabelnet-->Router(Xiaomi ax1800 global)-->AP<-->AP-->Router2( Xiaomi R3G, padavan)
elore is koszonom
-
eastsider
nagyúr
válasz Vasti74 #59919 üzenetére
Igen, elégedett vagyok velük egyébként, csak már kellene magasabb sebesség. Anno a szöggel sokat játszottam én is, hogy jó legyen... de már megy vagy 10 éve... Elég lehet akkor a 210 is ? Viszont a 100as ethernet port elég béna, de nézem, hogy az 510en is 100as az ethernet...
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
két ház között két ilyen TP link AP-vel osztjuk a hálózatot, viszont lehet kevéske lesz a 240-es internethez. milyet ajánlotok helyette? [link]
kb 50m, full rálátás adott
előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz Intruder2k5 #34782 üzenetére
hali
koszi a valaszt, meg is rendeltuk mar.
valoszinuleg vihar volt.
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
kipurcant otthon a dlink adsl modem,
mit ajanlotok? csak modem kell, router van, Telekom terulet, ADSL.
elore is koszi
ilyen volt: meg mindig ajanlott? [link]
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok
Adott Digi kábel, és egy Cisco EPC3208G, ez csatlakozik a TP-LINK WDR3600 routeremhez.
a gond a következő
router kap publikus címet, de a router a modemtől már csak privátot.
tehát a router wan portján megjelenik egy 192.168.0.10-es cím, amit DHCP-n oszt a modem a routernek.van valami tippetek, hogy tudnám kikapcsolni ezt a "ficsőrt" a modemen? böngészem az admin felületet, de sehogy sem találok rá erre a beállításra
előre is köszi
-
eastsider
nagyúr
válasz eastsider #23962 üzenetére
841N. ilyen van albiba dd-wrt-vel, az elején gondok voltak vele, de kiderült, hogy csak a rengeteg ap miatt volt gond a csatornákkal.... kár, hogy nem tud 5ghz-et...
szóval egy ilyen elég lenne elvileg, nem? néztem tud ap, client, client bridge, adhoc, wds stb-ket is
mondjuk dd-wrt-vel csak 144mbps-t tud...[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz Intruder2k5 #23960 üzenetére
akkor szerezzek egy olcsó, AP képes TP-link routert, és UTP-n berakom a ház elejébe.
úgy emlékszem oda pont be van húzva az UTP... de nem vagyok biztos, lehet máshova kellett az a pakk UTP, már szomszéd házba AP-kkal van átlőve a net...ez a legolcsóbb megoldás. kérdés melyik az a router ami képes erre (monjduk legyen rá DD-WRT, és viszonylag olcsó, stabil legyen)
de ha veszek egy bármilyen routert, rádugom valamelyik LAN portjára, akkor alapból menni fog switchként nem? (DHCP kikapcsolva)? és kész is...PumpkinSeed: sok fal van, és telefonon, tableten már gyenge a jelerősség. notin tökéletes ezért is nem kell olyan durva vas oda szerintem
csatornákkal nincs gond, csak 3-4 wifi van ott a környéken, nem is tudom már milyen csatornán van.. de lehet újra kéne csekkolnom inSSIDerrel, hátha valamelyik okos szomszéd "auto" csatornája átfedi az én AP-met...[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
sziasztok!
adott egy linksys wrt54gl dd-wrt-vel
a gond természetesen a gyenge jelerősség a ház másik végében.
mi a legolcsóbb megoldás a hatótáv kibővítésére?
gondolom a legjobb az lenne, ha egy ap-t beraknék a ház végébe, ami a fő routeren lógna UTP-n.
ami azonos SSID-vel rendelkezne...
egyéb megoldások? WDS? (szereznék valahonnan olcsón egy WRT54GL-t, dd-wrt és WDS)
10/.5-ös adsl van -
eastsider
nagyúr
válasz Intruder2k5 #23128 üzenetére
igen az úgy elég sovány...
DD-wrt-t írta a kollega, van más megoldás ezzel a 3 eszközzel?[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz Intruder2k5 #23028 üzenetére
nem opció másik router...
előtte valami asus förmedvényt találtam be (gondolván hááátha, annyira gáz nem lehet) 15 percenként rebootoltaz az előző TP-link (az is valami hasonló volt amúgy) jóópár havonta kért egy rebootot, és ennyi volt. az belefér azért (najó a linksys otthon kb. áramszünetenként kap rebootot)
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz Intruder2k5 #23026 üzenetére
nem. kábellel nem jött elő, épp ezaz
(lehet elírtam, bocsi)a héten feltolok egy DD-WRT-t
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
jah igen, mondanom sem kell, torrent megy 3 laptopon (mondjuk csak ezen non stop), de bírnia kéne...
driver ehhez nem hiszem, hogy van frissebb, de megnézem... oprendszert most nem szeretnék telepíteni.
"legolcsóbb" megoldás egy dd-wrt, bár ahogy néztem van újabb stock fw is.de miért jó a többi kleinsen? -legalábbis a többiek nem szóltak még-
telón is jó volt... illetve én arra gondoltam, hogy valamiért nem szereti a routert a wifi adapteremegyébként azért gondolom, hogy nem az én kliensem a hibás, mivel otthon a wrt54gl-vel (ddwrt) semmi gondja nincs
egyébként 6 nap volt az uptime, hogy most rebootoltam.
menjek neki ddwrt-vel egyből, vagy próbáljam meg a gyárit?rebootoltam a gépemet többször is, de egyáltalán nem lett jobb
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
adott egy TP-Link TL-WR841N router, amire wifivel csatlakozok notiról (intel wifi link 5300, win8) N-es szabványon. jelerősség max a windows szerint
pár nap után rettentően belassul a böngésző (chrome, de próbáltam mással is), torrent jó, de böngészni lehetetlenség. alig tölti be az oldalakat, speedtest 10/15-öt dobott 10ms-es pinggel a 30/20-as T-s optikás netre...
viszont!! amint rebootolom a routert minden helyreáll azonnal
a többi klienssel minden rendben (3-4 telefon, és 3 noti összessen)
mi lehet a gond? másik TP-link routerrel is csinálta néha, de nem ennyire gyakran. kábelen akkor jó volt. most ez nem megoldható
rakjak rá egy DD-WRT-t vagy mi legyen?
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz Gubek-Einste #20403 üzenetére
köszönöm!
meglátom hogy alakul csak 830RE-vel, hátha elég lesz (padláson van a cucc)
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok! szeretném a segítségeteket kérni. probléma a következő:
A házban.
D-Link ADSL router
erre kötve
WRT53GL
osztja A házban a netet wifin
erre kötve egy TP-Link WA7510N AP EthernetenB-házban.
mégegy ugyanolyan TP-Link WA7510N AP
erről kellene osztani az internetet (több lehetséges klienssel egyidőben a B házban
adott egy TP-Link WA830RE AP és egy mezei Gigabyte wifi router1) hogy oldjam meg, hogy a B-házban több kliens is csatlakozhasson wifin az AP és a router segítségével?
ha rákötöm az WA830RE-t az WA7510N -re UTP-vel AP módban az úgy jó? vagy szükség van a routerre is?
...a) WA7510N ->UTP-n Gigabyte Router-> WA830RE Range Extender módban wifin
...b) WA7510N ->UTP-n WA830RE AP módban2): milyen módba tegyem a két WA7510N AP-t?
előre is köszönöm a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
így
csak a GB router helyett a TL AP.
körsugárzók lecserélésére azért gondoltam, mert a ház sarkában lesz a padláson az AP, de ha nem jön be, tudom majd mire használni
és valószínűleg soha nem kell majd másra ez az AP, lévén a házban telefonvonal sincs, és nem is lesz.
azért kell a padláson ügyküdni, mert nem lehet mégegy kábelt lehúzni a lakásba... nincs több hely a meglévő kábelcsatornába, fúrás kizárt dolog[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
két ház között fogja megvalósítani a kapcsolatot a két darab ilyen AP.
majd a célházba wifin keresztül kell, hogy tudjanak csatlakozni a kliensek. a kültéri AP kint lesz, a padláson pedig egy router ami szórja a házba a jelet (nem lehet kábelt lehúzni...viszont akkor egy ilyenre: [link]
lenne szükségem, ami szórná a házban a jelet nem?
(panelantennára lecserélném az antennáit úgy gondoltam...
szóval akkor a külső AP->ez az AP a padláson, és ehhez csatlakoznának a kliensek a házból -
eastsider
nagyúr
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok
ez a TP link AP
képes arra, hogy egy másik ugyanilyen AP-ről fogjon jelet, és ezt továbbossza ergo routerként?
mert ebben az esetben nem lenne szükséges rákötnöm egy routert, hogy az ossza tovább a a vezetéknélküli jelet.
vagy mindenképpen szükséges utána kötni egy routert?ill. G-s routeren mennyire éri meg a 2.5 DBi-s antennákat lecserélni 8dbi-sre? (mindegyik körsugárzó?
inkább vegyek egy N-es routert?[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz Gubek-Einste #20199 üzenetére
a Linksyst milyenre cseréljem le?
amúgy nincs vele semmi gond.bár nyilván erősebb lenne a jel a házban egy N-essel
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz Claude Leon #20197 üzenetére
hmm.
szóval a 2. bekezdésre: gondolom oda egy bridge is elég lenne, sőt az lenne a legjobb. nem feltétlen kell mégegy AP, ugye? csak milyen bridget tegyek oda? ami kintről fogja, befelé sugároz?
a gond, hogy a gigabyte routert a padlásra tudom betenni (tesztelve telefonnal az egész házban fogható a jel a gyári 2dbi-s antennával. azt le is cserélném 8dbis re alapból)
a routert a padlásra egy terasz fölé tettem (itt nincs szigetelés, csak a sima lécek, így simán jó volt a jel... najó a belső szobában, ahol a PC lenne, ott már gyengus volt, de oda egy wifi adaptert terveztem (N-es, kettő 8DBI-s antennával), a másik kliens a terasz melletti ablak mellett levő panasonic plazma. erre a két eszközre kell internetelérés. (a gigabyte router G-s, a linksys wrt54gl ugye szintén, egyedül a TP Link AP-k N-esek, ehhez ragaszkodnék is)akkor a 2DHCP kilőve. nem is létszükség
sebesség: hát minél jobb kellene. már amennyire lehet. 15/1-es T-s net van. ez stabil, semmi gond vele. de itt ennyi a max...
nagyon maximum youtube 1080p a pana plazmán... nem lesz minden nap használva, de azért tudjon streamelni...a pénz "nem számít", csak stabil, gyors lehet (amit ki lehet hozni).
a gigabyte routert csak a padlásra tudom rakni. nem tudom levinni a házba sajnos
(esetleg ha a 2. TP-link AP bridgeként működne és továbbadná a jelet az eszközöknek amik lent vannak a házban? ez lehetséges?)ők lennének az AP-k: [link] WRT54GL-t (dd-wrt) mindenki ismeri. a gigabyte meg egy szemét. 1 óránként bontja a kapcsolatot, restartol. esetleg lecseréljem valami olcsóbb TP-linkre ami N-es? (melyikre?) minden N ready a 2. házban.
belefér a keretbe, ha számít valamit a kapcsoalt minőségén[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz Claude Leon #20192 üzenetére
óh köszi, így már érthető.
erre pedig nem gondoltam, hogy a SOHO cuccok ilyet nem tudnak (pedig hát egyértelmű)mennyit segítene a dolgon, ha a fapad gigabyte router helyére tennék valami komolyabbat (dd-wrt-sre gondolok)
az nem gond, ha telített a légtér nem? ezeken kívül a házakban 1-1 hálózat látszik (mondjuk egy másik dd-wrt-s eszköz pont az én linksysem csatornáján, gondolom ez a default, a többi szépen elkülönül
azért gondoltam a külön DHCP szervert a másik hálózatra, mert egy panasonic plazma csatlakozna wifin a routerhez, annak pedig nem tudom milyen beállítási lehetőségei vannak ( bár csak tud statikus ip-t.... de nem néztem még meg), amúgy mehet a fix IP-zés (gondolom ilyenkor a másik router DHCP által kiosztható IP intervallumán kívüli Ip-ket kell statikusan megadni nekik...
ill. most néztem, hogy az android ICS-től tudja natívan a hálózatonként statikus IP-t kezelni... szóval nem lehet gond, úgyis az első házban max. 5 eszköz lesz egyszerre csatlakoztatva, a 2.-ban is kb..... ez nem vész...
de tényleg nem lenne használva semmire a közös hálózat, ergo felesleges (ha meg kell ott a g drive, dropbox..)MÁS: néztem, hogy az AP-k LAN portja auto senses, akkor mindegy, hogy kereszt vagy sima kábellel kötöm össze a routerekkel őket? gondolom a soho routerek portjai is auto sensesek
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz Gubek-Einste #20190 üzenetére
mit értesz a hálózat működtetése alatt?
nem célom kialakítani a két épületben közös hálózatot. a lényeg, hogy legyen mindkét házban internetelérés
-
eastsider
nagyúr
válasz Claude Leon #20182 üzenetére
azért kell AP-vel szórakozni, mert kell az 1. házban is WIFI, és azért kell a második házban router, mert ott is több wifi eszköz van (amúgy 10M a távolság a két ház között)
a belső körnél pedig úgy kellene, hogy Wifin ossza tovább a netet a router, kábelezés nem megoldható...
szóval, ha rádugom a router egyik LAN portjára az AP-t, az ossza tovább a netet a ház2-ben (belső kör) wifin. ez lenne a cél -
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
átköltözöm ebbe a topikba, mostantól inkább ide tartozik a probléma szerintem
ezt a hálózatot szeretném megvalósítani:
ház1
internet->Dlink dsl modem->Linksys WRT54GL->LAN porton TP-Link kültéri AP-hoz
->
ház2
TP-link második kültéri AP->itt egy gigabyte router LAN portjára kötném a TP-Link AP-t ami fogja a jelet a másikróla kérdés: a Gigabyte router képes továbbosztani az AP-ról kapott jelet, vagy vegyek egy normális routert erre a célra, és dobjam ki a fenébe? ( a házban ő sugározná az AP-ról kapott netet)
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz Gubek-Einste #18566 üzenetére
akkor cserélem iPonban 321B-t látok.. T-pont itt a közelben nem nagyon van
köszönöm a segítséget!
-
eastsider
nagyúr
válasz Gubek-Einste #18556 üzenetére
köszi!
most sima 360R van, érdemes lecserélni? a T-sek szerint le kellene, próbálták ilyen 321B-vel, és jobb volt a vonal... -
eastsider
nagyúr
sziasztok
milyen ADSL2+ modemet ajánlotok T-s területre?
mögötte egy WRT54GL (dd-wrt) van -
eastsider
nagyúr
adott egy gigabyte wifi router
2 laptop wifin.
egy acer. g-s wifivel. simán csatlakozik a hálózathoz. van net is (win xp)
adott egy hp elitebook. wifihez csatlakozik, de nincs internet hozzáférés... (Win7)
mi lehet a baj?
eddig ment itt a wifi, ill mindenhol máshol megy...
előre is köszi a választ -
-
eastsider
nagyúr
két marha kérdés
1: a nyomtatót megosztottam, persze! a másik XP-s gépen lehet is vele nyomtatni. A 2000-es is látja, meg minden, csak nem tud vele mit kezdeni. Tudja, hogy nyomtató, csak nem nyomtat.
2: ezt biztosan nem tudom mit takar, de a másik gépen lehetett vele nyomtatni szépen.
-
eastsider
nagyúr
Hali!
arra tudtok valami megoldást, hogy XP-re USB-n csatlakoztatott nyomtatót lehessen használni, lehessen nyomtatni vele egy a hálózatban lévő, de win 2000-es géppel?
routerrel van megoldva a hálózat, az internet megy is, a hálózat is a win 2000-s gépen is, csak a win 2000-s gépről nem lehet nyomtatni... nem látja az USB-t, úgy mint a szintén hálózatba kötött egy másik XP-s gép.
Látja a nyomtatót, meg minden, a drivert is, csak nyomtatni nem enged...
a nyomtató egy samsung multifunkciós lézeres cucc.
pls help!!
a fene vigye el nem sikerült megoldanom
Köszi előre köszönök minden hozzászólást, ezer hála meg csokinyuszi
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Hali
Helyi hálón (routerrel) hogy tudok úgy megosztani egy gépre csatlakoztatott multifunkciós nyomtatót, hogy minden funckióját tudjam hazsnálni minden képről?
előre is köszi -
eastsider
nagyúr
van egy gigabyte GN-BR01G(Wlan és sima drótos) routerem, legújabb firmw.
nincs vele semmi gond, ha nincs folyamatos kommunikáció(letöltés), ha van akkor viszont x idő múlva nyomni kell egy rebootot, mert nincs net rajta (initalize, hiába connectelek a konfigjába, semmi), reboot után meg azonnal jó...
de ezt van amikor nem csinálja, van amikor igen...
van amikor 1 napig nem, van amikor félóránként(folyamatos letöltés minden esetben)...
mit tehetek? -
-
eastsider
nagyúr
válasz enamessias #2137 üzenetére
hy
csak xp-s tűzfal van... régi rúterrel nem csinálta
egyébként a felltöltés hülyéeskedett, de már megoldottam
jobban idegesít, h néha oldalakat nem shoz be 1általán...ez mitől lehet?
A kiszolgáló nem található
A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.********.** helyen. -
eastsider
nagyúr
hello all!
vettem 1 ilyen routert: [link] én rendesen lanon használom, 1 notin wlanon
Miért csinálja néha azt, hogy ha rámegyek egy URL-re, akkor nem jeleníti meg 1általán? 1 ideig semmit (kiv. 1-2 oldalt) MSN, torrent, minden megy csak nme nyit meg semilyen webcímet, rámegyek, s 1sec után lap nem jeleníthető meg... az adminja bejön
Más: CFOS mirt nem priorizálja a torrentet?
Ha torrentezek, az haasználhatatlanná teszi (szinte) a netet, eddig régi routerrel nem így volt
Egyáltalán nem priorizálja a torrentet CFOS: ugrál vele a feltöltés, olyan mintha nme lenne CFOS 1általán, DE CSAK torrentél, másnál ok
Ez mitől van?
előre is thx mindent -
eastsider
nagyúr
-
eastsider
nagyúr
Hy
Megint egyre gyakrabban előjön a problem h alig jön anet a gépemen, 30 méteres kábelen van, fenn megy a padláson.
Oda bedugtam a notit és fasza.
Előrehoztam a gépemet és rádugtam egy 1 méteres kábelre és fasza.
Szal én gépem cska hátul nem megy, más gép megy hátul
X akta feEliNg powa' Megoldás mi lehet?
Ha veszek másik routert azzal megoldódhat?
amúgy is kell venni, mert ez folyamatos használat mellett ~50Percenként reseteli magát
Amúgy vmi Stlab cucc, fw frissítés volt, gariba gvalszeg visszadobják -
eastsider
nagyúr
válasz jerry311 #950 üzenetére
odavittem másik gépet ahhoz a kábelhezm rádugtam csináltam egy speedtestet + neteztem és TELJESEN fasza volt
odavittem a gépemet egy másik kábelhet és ott TELJESEN fasza volt
X-akta powa
most mi a szar a gond?
én is HW ra gondoltam amig oda nem vittem másik kábelhez a gépet....
de mmivel ott teljesen jóü volt így ez kilőve... kábel másik géppel fasza szal nc... -
eastsider
nagyúr
Hy
tegnap reggel kapcsolom be a gépet, és valami nagyon ótvar a net
lefele szakadva jött: 40-0-10-0 stb... felfele viszoint teljesen jó
másik gépet rádugtam arra a kábelre és azzal jó
gépemet átvittem másik káberlhez és a gépem ott jó
mi a xar lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k