Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightvision1
tag
válasz Alex91 #11980 üzenetére
Igen játszom,mindenesetre köszönöm...
Lenne még egy kérdésem ha nem a routerbe vezetem a hálozati kábelt hanem a gépbe,és csinálnék egy otthoni hálozatot ,egy olyat amin az első gép közvetlenül csatlakozik az internetre a másik pedig az első gépről csatlakozna.Akkor két külön IP lenne vagy sem?[ Szerkesztve ]
-
Nightvision1
tag
Sziasztok!
Az a problémám,hogy van egy Pirelli routerem és egy Asztali valamint egy laptop. Háló kábelt alkalmaztam,hogy legyen mindkettőbe internet,de egy és ugyanaz az Ip címünk.Csak bedugdostam a routerbe őket,mert nem egy csatlakozo van benne,és volt internet mind kettő gépen,csak egy az IP-k.Ezellen mit lehet tenni?
Választokat előre is köszönöm!
Üdv. -
Nightvision1
tag
Hali!
szeretnék megosztást csinálni az asztalimról a laptopra.Megcsináltam az Otthonit és nemlátják egymást.TCP/IP-t még nem állítottam át,mert nemtudom mire kell,ha valaki leirná nekem PM-ben vagy akár itt forumban nagyon megköszönönném.Én arra gyanakszom,lehet nem,de egy probát megér.
Előre is köszönöm,
Nightvision1 -
Nightvision1
tag
Hali!
szeretnék megosztást csinálni az asztalimról a laptopra.Megcsináltam az Otthonit és nemlátják egymást.TCP/IP-t még nem állítottam át,mert nemtudom mire kell,ha valaki leirná nekem PM-ben vagy akár itt forumban nagyon megköszönönném.Én arra gyanakszom,lehet nem,de egy probát megér.
Előre is köszönöm,
Nigt
Új hozzászólás Aktív témák
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest