- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- GTA V
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Hogwarts Legacy teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dan-szan
senior tag
válasz user12 #57481 üzenetére
Úgy tűnik a finisben vagyunk. Ma reggel a szokásos nincs net helyzet fogadott, hívtam is a vodát. Ajánlotta tegyünk még egy próbát reseteljem a modemet, aztán ha újra gond lesz akkor nem marad más modemcsere lesz.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Dan-szan
senior tag
-
Dan-szan
senior tag
-
Dan-szan
senior tag
Üdv!
A következő a probléma.
Júliusban érkezett hozzánk a voda giganetje az Arris modemjével. Nem ment simán a váltás, nagyon sokszor megszakadt a net, a bejelentésnél a hibára elég változatos volt a magyarázat. Aztán jött a szerelő mért és szerinte a a vezetékkel van gond. Bár ahhoz nagyon rég nem nyúltunk, lévén a szegőléc mögött van, még el is fogadtam volna ha a szomszédoknál illetve a környéken nem lett volna ugyanez a gond.
Routert is cseréltem hátha, egy Tp-Link AX20 van jelenleg.
A mostani rendszeres hibajelenség, hogy a netkimaradás után nem csatlakozik néha a modem a router pedig szinte sosem újra. Nem kell áramtalanítani, vagy újraindítani elég az utp kábelt ki és vissza.
Még a routernél esetleges rossz beállítás miatt érteném is, de, hogy a modemnél mi a gond miért nem kap ip-t na ezt már nem tudom megfejteni.
Ebben kérek segítséget, és bocs a sok szövegértAz igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Dan-szan
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem az alábbiakban.
Adott egy D-Link dir 360r modem-összekötve egy D-Link dir 600 router-el. Gépbővítés volt és kevés lett a port, van még egy Tenda router (pontos típúst nem tudok ) amit be tudok tenni,kábelen csatlakoznánk arra is.
Melyiken mit,hol,hogyan kell beállítani? A Tenda jelszavát nem tudom ott reset lesz.
Köszönöm a segítséget .T-com a szogáltató,ha számít vmit. Illetve a modem helyett milyen másikat ajánlanátok?
[ Szerkesztve ]
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Dan-szan
senior tag
Üdv.
Az én gondom az lenne,hogy win7- nél a hálózati helyeknél olyan gépneveket látok amiket nem ismerek! Ennek mi lehet a magyarázata?? Routerről netezünk,elméletileg 4 gép megy róla mind wlan-ról. A router le van jelszavazva,sajnos azt elfelejtettem ,tehát csak reset után tudnék ott is kutakodni. Ehhez vonatkozólag kérdezem reset után lényeges,hogy ugyanarról a gépről konfiguráljam a netet mint legelsőnek,vagy bármelyik noti is megteszi? Az asztalit nem cuccolnám vissza ha nem muszáj.És még egy kérdés. A Qss-hez hogy jól működjön mit kell tudnia az adapternek,honnan tudható hogy működni fog vele egyáltalán van e valami kritérium?
Köszi a segítséget.Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Dan-szan
senior tag
Üdv.
Egy tp-link wr941nd routerről megy a net,átköltöztettük az asztali gépet így az is wlan csatlakozik,vettem bele tl-wn851n pci hálókártyát de nem az igazi a dolog a két fal + a falfele fordítva a gép szóval gyenge a jel. Tehát azt gondoltam veszek még egy ua routert.
A kérdés hogyan kell összehozni a két routert link is megfelel,illetve milyen más megoldás lehetséges még? Köszi.Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T480S, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" HD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év gar
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, 27% áfás számla, 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest