Hirdetés
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
Vismajor01 #64354 üzenetére
Gaming gép alá én nem tennék wifin internetet kizárólag lan kábellel. Sokkal stabilabb, wifi olyan eszköznek ajánlanám csak amit mozgatni lehet akár menet közben és nem helyhez kötött mint telefon, tablet, vagy még ide raknám a laptopot is mert az is könnyen mozdítható más helyre.
Nálam mivel a laptop is legtöbbet egy helyben van használva kábellel kötöttem össze annak ellenére hogy képes az is az 5GHz tartományra. Csak akkor van wifin ha el kell mozdítanom valamiért.
-
Essejó
veterán
válasz
Vismajor01 #64354 üzenetére
Gaming gépet én csak és kizárólag lan kábelen használnék. A wifi6 primán jó AX-es mobil telefonnak, tabletnek, netbooknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest