-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
válasz fatal` #14235 üzenetére
Hát én is már vagy hat éve csak Operát használok, mert szeretem, és olyanokat tud, amit más böngésző nem. Továbbá a világon a leggyorsabb.
Ennek ellenére azért ne legyünk elvakultak, bizony vannak hibái, bugok is rendesen.
Mostanában pl. olyanokat csinál, hogy egyszerüen kilép, aztán meg felajánlja az oldalak ujranyitását, és hibajelentés küldését. Sokszor már az agyamra megy. Volt már úgy, hogy visszaraktam egy régebbi verziót, az stailabb volt. Ez az új főleg PDF állományok megnyitásakor fekszik meg. (pl.Googleban keresek valamit, és PDF a találat...)Meg hát a fent leírt problémák. Szóval ez sem hiba nélküli, régebben nem bosszankodtam vele ennyit, de - ezektől függetlenül kitartok mellette.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
oregcsóka
őstag
válasz fatal` #14233 üzenetére
Pedig sajnos 100 oldalból kb.5, amelyek Internet Explorerre vannak optimalizálva, sajnos az Operával nem jönnek be, vagy nem megfelelően működnek. Azért is van fent nekem a Slimbrowser és az Avantbrowser.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
oregcsóka
őstag
válasz fatal` #14231 üzenetére
Valami Flash plugin, vagy megfelelő Java verzió kell neki, egyébként meg Avant browserrel vagy Explorerrer működik az oldal. Szóval nem hinném, hogy a kedvemért az Operára optimizálnák az oldalt. (Akkor meg mások hápognának)
-
oregcsóka
őstag
Hát nem lett jó sajnos, most sem tudom beírni a felhasználónevemet erre az oldalra.
-
oregcsóka
őstag
" Hiba: nem engedélyezett modulhasználat "
Ezt írja ki a 10.50-es Opera, amikor be akarok lépni egy weboldalon a jelszavammal.
Mi a rákot lehet ilyenkor tenni?
-
oregcsóka
őstag
Ehhez kapcsolódna az én kérdésem is:
Beállítottam a fülsáv megjelenitésénél, hogy hosszú sorok tördelése.
Rakja két sorba is szépen a füleket, de csak négy fület egy sorban, mikor öt is bőven elférne.
Nem tudom én ezt valahol állítani?''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
oregcsóka
őstag
Tudna valaki segíteni? Beállítottam a fülsáv megjelenitésénél, hogy hosszú sorok tördelése.
Rakja két sorba is szépen a füleket, de csak négy fület egy sorban, mikor öt is bőven elférne.
Nem tudom én ezt valahol állítani?''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
oregcsóka
őstag
Sziasztok, mikor új oldalt nyitok meg, az állapotsoron látom, hogy azt írja ki: kérés elküldve: sitecheck opera.com felé, vagy valami ilyesmit. Hogy lehet ezt kikapcsolni, hogy ne küldjön infót a böngészési szokásokról? (gondolom az oldal is gyorsabban töltődne be)
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest