Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
tordaitibi #27916 üzenetére
Imwheel-re keress rá. Telepít, scripttel beallitod a méretét, inditopultba beteszed.
-
B@ldrick
aktív tag
-
B@ldrick
aktív tag
Hogyan tudok a 44-es verzión maradni? Nagyon szaggat a görgetés és nem tölti be az oldalakat a 45-ös céges gépen.
-
B@ldrick
aktív tag
-
B@ldrick
aktív tag
Üdv. Még nem állítható be valahogy - mondjuk a 17-nél - hogy a gyorsítótár ne a lemezre hanem memóriába menjen? Köszi.
-
B@ldrick
aktív tag
Frissítettem, de kár volt. A speed dial gombócom nem működik
Aki ért hozzá megtudná bütykölni?
-
B@ldrick
aktív tag
Sziasztok, Linuxon (Mint-Debian) hogyan lehetne megnövelni az egy görgetés nagyságát (3 sort a 3x-osára), nekem nagyon lassú így.
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
fatal` #14058 üzenetére
Ilyet én sem találtam, ezért beállítottam a Nézet > Megjelölés olvasottként > 1 mp után opciót.
Nálatok nincs olyan, hogy a kijelölés egy szövegbekezdés első soránál darabos lesz? (pl. sg cikkeinél 11.10 óta talán). Megadtam egy letöltési mappát de nem használja hanem az utolsó letöltési helyet dobja elém mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Ejay dance 4 cd
- Windows 98SE telepítőlemez (bontatlan)
- Surfshark Starter VPN 3/6 hó / 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalmas Kupon
- Office 2021 Professional Plus, Office Pro Plus 2021 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest