Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
polk
csendes tag
válasz
Fr0z3n #90324 üzenetére
Semmibe nem került, én csináltam meg leírások alapján. Tempomatkart ki kellett szedni, csatlakozóját felcsiszolni és a cim-modulban az érintkezőket kihajlítani egy picit. Klímapanelt szintén kivenni és szétszedni, jó esetben elég a kontaktspray a nyomógombhoz, kevésbé jó esetben újraforrasztani a lábait. Cicergést meg lehet szüntetni hogy a tengelyhez befújsz valami kenősprayt, bár azt mondják, hogy ez ideig-óráig segít. Nekem bevált eddig. Van a face-n egy nagyon jó vectra c/signum csoport nagyon segítőkész emberekkel. Viszont belépni csak akkor tudsz, ha van már ilyen kocsid - lecsekkolják. Alkatrészeket is tudsz venni, rengeteg leírás a szereléshez, különböző okosságok, én is nagyon sokat tanultam tőlük. Ha esetleg vectrád lesz érdemes belépni
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- További aktív témák...
- Kenwood Kmix 750
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Forgószék - prémium bőr és fa
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest