Új hozzászólás Aktív témák

  • JanR

    addikt

    válasz csaresz002 #13692 üzenetére

    A biztosítás kemény téma az tuti :D Mivel én idén vettem meg az első autómat, ami ráadásul 2000ccm volt, meg veszprém megye nem áll túl jól a baleseti statisztikában nekem az éves biztosításom 102e Ft (K&H) volt. A 2011-es pedig 35.900.- Ft (Allianz) lesz :U

    Na, régen jártam erre és volna pár kérdésem Omega B-ről.

    1. Régebben panaszkodtam, hogy ha hidegen indítom az autót, akkor olyan hangja van, mintha egy gázpatront töltenék fel. Na mostanra odág jutott a helyzet, hogy mikor indítom, akkor még a kipufogó gáz szaga is bejut az utastérbe. De ahogy a hang elmarad, akkor a szag is megszűnik - Az autószerelő azt mondta, hogy valami kipufogó tömítés fújhat ki, attól lehet a gond. Szerintetek? Vagy valakinél volt már ilyen?

    2. A középkonzolon a sima manuális klímának kellene háttérvilágításának lennie? Mert mikor megvettem az autót már akkor is zavart, hogy sötétbe tapogathatok. Itt értem, hogy az 1-5 fokozatig nem világítja meg semmit. a hideg-meleg szabályzót sem. Eddig akárhány autóban ültem (nem omega b), mindben világított, csak omegában nem tudtam eddig megnézni. Annak világítani kell?

    3. A számlap mögött cseréltetném a ledeket. Maga a számlap az festett? It úgy értem, hogy ha fehér ledeket tetek be, akkor is sárgán fognak világítani a számok? Vagy fehér lesz és nem kell számlapot vegyek?

    Előre is köszönöm a válaszokat ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák