- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
-
PROHARDVER!
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
l1k3_1t
tag
Lehet bármelyik 4G-re képes routerbe beletenni a Diginet aktív 50-es simkártyát és nem kell feltétlen külön WAN bemenet (ahova megy az internet csak vezetékesen, ha arra gondoltál), esetleges ha kell lan akkor olyan routert válasszál, elegendő 150 mbit/s modemmel rendelkező router is mivel az a szolgáltatás nem ad többet mint 12 mbit/s sebességet. Fontos hogy lehessen bekapcsolni a roaming módot mert belföldi roamingon keresztül lehet kapni bármit ami exDigi mobil (One-t [exDigi] a One-on [exVodafone] keresztül). Ha routerről szeretnél beszélni, menj erre a Milyen routert? topikra.
-
MadMancs
veterán
válasz
Rodzser Mór #3612 üzenetére
Te nem tudod értelmezni. A lőtéri kutyát nem érdekli milyen kategóriákat nézel. A topikok neve egyértelmű One VEZETÉKES és One MOBIL. Ha nem tudsz különbséget tenni mobilszolgáltatás és vezetékes szolgáltatás között, az nem a fórum hibája.
-
l1k3_1t
tag
válasz
Agyrák666 #3581 üzenetére
Gondolom a diginet aktív
10050-es csomag van nálad is ftth vezetékes nettel, merthogy pontosan fillére egyezik a befizetendőinkNa de. . .
Bezzeg emelték a mobilnet díját, de az adatkeret még mindig nem emelkedett 50-ről 100GB-ra, nagy igéretből még mindig semmi sem valósult meg amit május elsejére igértek 🤡
Megint nekifutok a One felé telefonálgatásnak -
yanna
addikt
válasz
Rodzser Mór #3612 üzenetére
Javaslom, hogy itt jelezd a meglátásod: [link]
Itt már uncsi... -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
MadMancs #3572 üzenetére
Ember, ne viccelj, hogy a kedvenceidbe kitűzött topikokra hivatkozol, hogy az ott van és millyen egyszerű megtalálni
Leírom sokadjára is, hogy ez a két topik teljesen hasonló (leírtam név szerint a 2 külön csoport nevét, ami elég hasonló elnevezésű, ennél fogva megtévesztő, nem következtethető ki belőle, hogy mi alá mi tartozik) fórumcsoportban van.
Ha továbbra sem tudod értelmezni, akkor nem tudom már érthetőbben elmagyarázni neked. -
llacee
őstag
válasz
gulyasa #3583 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
Az autóban lévő router/sim foglalat eddig megette, erre volt elsősorban használva, hogy menetközben a gyerekek csak wifis tabletjén legyen net, meg az auto navig. online legyen. Ezért gondoltam, hogy esetleg egy backup routerbe is jó lehet. Köszi a topic ajánlás megyek oda a kérdéssel -
djhir
tag
válasz
Dragon3000 #3606 üzenetére
2024 márciusban emeltek 1500-ről 3000-re.
DIGIMOBIL PLUSZ2024/02/01 - 2024/02/292 db315 Ft1 480 FtDIGIMOBIL PLUSZ NET2024/02/01 - 2024/02/292 db70 Ft1 480 FtDIGIMOBIL JUNIOR2024/02/01 - 2024/02/291 db0 Ft0 FtDIGIMOBIL JUNIOR NET2024/02/01 - 2024/02/291 db43 Ft910 Ft -
Segal
veterán
válasz
MadMancs #3603 üzenetére
Bocsi azért neveztem csökkentettnek mert anno amikor észrevettem az R betüt a hálózat mellett és felhivtam a Vodát ök nevezték csökkentettnek, de most ez lényegtelen.
A listádban viszont ott van Anglia igy most kicsit nem értem a dolgot. Mivel Digis vagyok és nem szerződtem a One-hoz akkor ha használni szeretném akkor kénytelen lennék átszerződni vagy csak vegyek inkább egy feltöltős kártyát arra a pár napra? -
Marcsello31
őstag
Nekem is hasonló a telefonom mint neked, "privátban írtad", csinálok egy videót, hogy hol találod meg a hálózat keresési lehetőséget és a hálózat kiválasztását is,
ha mindig ugyan abban az időpontban megy el a 4g, "elvileg", akkor ott rajtad kívül álló okok lehetnek a háttérben, Bár nem hinném hogy az általad használt torony lábra kélne és elmászkálna jobbra vagy balra..Vagy valami betakar olyankor. Csak ötlet.
-
MadMancs
veterán
-
Segal
veterán
Sziasztok!
Inkább csak bolodbiztosra szeretnék menni, de inkább rákérdezek.
Digi ügyfélként kerültem tavaly a Vodafone hálózatára, de ugye minket a csökkentett (itthon is Roamingnak jelzi) hálózatra raktak. Na most ugye azóta a One-hoz kerültünk.
Idén nem voltam még külföldön, hónap végén viszont Angliába megyek. A kérdés meg az lenne hogy ezekkel a feltételekkel simán menni fog a net és a telefonálás rész is odakint? -
djhir
tag
Érdekes számomra, hogy csak a mobil előfizetés díját emelik a duplájára. Tavaly márciusban már átélhettünk egy hasonló áremelést. Lehet hogy jövőre már 9 ezerre emelik?
-
Agyrák666
aktív tag
válasz
Dragon3000 #3596 üzenetére
Be lehet oket csicskitani azzal ha belengetem a felmondast?
Nekem 4ezerert mar nem kell
-
eami
veterán
válasz
Dragon3000 #3578 üzenetére
merre jelezték? számlákon nem látom sehol sem.
-
makoss
veterán
válasz
Marcsello31 #3587 üzenetére
Semmit nem állítottam rajta, nem szeretem piszkálni, ma a laptopra volt álltva hotspot
-
zombei
aktív tag
válasz
Dragon3000 #3578 üzenetére
Ez nem tűnt fel emailekben. Azt tényleg láttam, hogy most 200 perc lebeszélhetőség is jött hozzá, viszont asszonynak csak net miatt van, úgyhogy lehet majd benézek, vagy felhívom őket, hogyha át van vive, akkor van e a régi megfelelője még.
-
gulyasa
őstag
válasz
MadMancs #3584 üzenetére
Az enyém nem működött egy TP Mifi-vel (sem). Amikor szükség lett volna rá, kénytelen voltam visszatenni a mobilba és arról megosztani a netet a tabletemnek.
A kezdetek óta, amikor még kísérleti jelleggel ingyen havi díjért lehetett használni, azóta megvolt az a kártya.
De már régóta nincs jelentősége. Tavaly váltottam Vodafone XXL-re, de idén arról is váltani fogok, mert nem vagyok megelégedve vele teljes mértékben... -
MadMancs
veterán
-
gulyasa
őstag
válasz
MadMancs #3582 üzenetére
Oké, akkor pont erre a SIM-re gondoltam, csak nem emlékeztem a nevére.
Visszatérve a router kérdésedre, inkább szakmai topikban tedd fel, ahol biztosan jobb router szakértők tudnak neked válaszolni.
Kettő ilyen is van:
Mobilinternet
Milyen routert? -
gulyasa
őstag
Ez már egy régi téma, amire volt válasz az (azóta már lezárt) exDigi Mobil topikban.
A régi Digi Mobil előfizetéshez alapból olyan kártyát adtak annó, amit csak telefonba vagy SIM-es tabletbe lehetett behelyezni, de más eszközbe (mobil router vagy USB stick) nem.
Az utóbbiakhoz - ha jól emlékszem - másik kártyát kellett kérni. Azóta az (önálló) Digi Mobil megszűnt/lekapcsolták, tehát olyan SIM-et már nem fogsz kapni.
Én még tavaly lemondtam a Digi-s előfizetésemet, mert elegem lett a roaming-os kínlódásból, így nem tudom, hogy ugyanígy nem működik vagy működik-e a One hálózaton...?Az viszont biztos, hogy az exVodafone-os és One-os SIM-eket viszont lehet bármilyen mobilnetes eszközben használni.
-
llacee
őstag
Abban tudnátok segíteni, hogy a digi aktív 50 sim/előfizetést milyen routerbe érdemes beletenni, amin van lan csatlakozó?
Nem igazán tudom, hogy mi a maximum sávszélesség/technológia, amit ki is használ.
Csak hogy ne lőjjek ágyúval verébre.Itt nézegetek a hardweraprón.Offtopic:Tegnap a vezetékes digi szolgáltatás délután 4 és másnap reggel 8-ig nem volt, mert valamiért leszakadt pár helyen az utcában az optika, jó lenne egy backup elérés.(több nem wifi képes eszközhöz kellene online elérés)
-
zombei
aktív tag
Ez a kormánypárt közeli csoda szolgáltató nem vonta vissza az éves díjkorrekciót ?
(Végülis csak a konkurenciát kell leszop..atni.)
Régi digi mobil előfizetés már 4490Ft-ra emelkedett. -
zzola
titán
válasz
zoltaneger #3569 üzenetére
Nincsen. Amúgy is 2 munkanap a hordozás, ha minden rendben van.
A lényeg, hogy tuti aktív legyen, egy hívást indítasz róla ellenőrzésképp. -
gulyasa
őstag
válasz
MadMancs #3572 üzenetére
Én értem már, mi zavarta meg a kollégát. A konkrét (al)topikok elhelyezkedése a "nagy" fórum részeiben.
Üzenném a Rodzser Mórnak, hogy a régi Vodafone és Digi topikok már sok éve ugyanígy voltak elhelyezve, pontosabban az előd topikok voltak ugyanezeken a helyeken, csak január 1-el az elődök lezárásra kerültek és két teljesen új összevont topik nyílt új neveken.A One mobilos topik így található meg a struktúrában:
MOBILARÉNA - MOBIL FÓRUMOK / ÜZLET ÉS SZOLGÁLTATÁSOK / One mobilszolgáltatásokAz otthoni topik meg itt van:
IT CAFÉ - INFOTECH FÓRUMOK / HÁLÓZAT, SZOLGÁLTATÓK / One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)Bár aki újként nézi, annak ez tényleg kicsit zavaró lehet.
Más téma, hogy amíg ténylegesen nem olvad be az exDigi a One-ba, addig egyesek szerint korai volt még teljesen lezárni a régi exDigi és exVodafone topikokat...
Ezen kívül az exDigi műholdas és a jelenlegi (szintén már 4iG tulajdonú) MindigTV-s előfizetők számára is csak a One otthoni topik maradt... -
MadMancs
veterán
válasz
Rodzser Mór #3570 üzenetére
-
zoltaneger
junior tag
Sziasztok!
Van egy One feltöltőkártya aminek nagyon egyszerű a hívószáma. Egyenlőre még nincs aktiválva.
A kérdésem az lenne, ha aktiválom a kártyát neten keresztül, és szeretném elhordozni máshova a számot akkor mennyi időnek kell eltelnie? Van erre valami megkötés? -
Soma01
veterán
Mit szeretnél pontosan? Lehet váltani bármikor. Az a kérdés, hogy milyen csomagot szeretnél és milyen áron?
Nem tudom hogy ez az elseje befolyásol e. Telefonálj a leírt módon és megtudod. Szerintem menni fog a régi csomag igénylés is ha ügyesen csinálod. Nincs hűséged, gondolom. Ezért lehet nagyobb szád. És nem számít hogy elseje után vagyunk már. -
llacee
őstag
válasz
MadMancs #3564 üzenetére
Koszi.Attol tartottam, hogyha a roaming be van kapcsolva valami plusz dij lesz.A zte modem egyfolytaban riaszt erte, hogy plusz dijas lesz igy. Az automban hasznalom ezt a simet, ahol a roaming ki van kapcsolva, ha kulfoldre megyek ne szivasson meg, eddig mukodott, ez zavart meg. Csak most megdoglott az otthoni net es ez lett volna a mento akcio
-
Llew
senior tag
Sziasztok!
Van egy digis szamom, de nem az en nevemen van az előfizetés, igy csak most értesültem az emelesről.
Visszaolvastam az elmult két hónapot, a kerdes hogy van aki 1-e ota csinalta meg a Digi->One valtast? Van meg rá esély?A telefonos 1270->4->4 vagy a szemelyes intezes az eselyesebb? -
llacee
őstag
Sziasztok.Van egy digi50 mobil intetnet sim es usb modemem.Most szuksegem lenne ra, de azt irja roaming zonaban vagyok igy nem mukodik itt Budapesten. Apn internet es internet.vodafone.net el is probaltam. Halozatra kerestrm csak one-t lat de ezekkel csak roaming es tiltas van.Valaki tudja esetleg mit allitsak?
-
zoli62
addikt
Egy hétig nem volt vezetékes netem. Jól jött a Digi Aktív 50, amit korábbi Digi előfizetőként megtartottam. Aztán most a héten jött az értesítés a májusi számláról, a havidíj 2000 Ft-tal emelkedett. Erről a márciusban küldött értesítés elkerülte a figyelmemet. Az adatkeret duplájára emelkedett. Erre már év elejétől lehetett számítani, de akkor is elvárható lett volna, hogy meghagyják a Digi Aktív 50-ert, és mellette bevezetik a 100-as díjcsomagot is. Nem kérdezték meg, hogy ki igényli, ki nem. Csak lemondani lehet, megtartani nem. Kiváncsi lennék arra, hogy hányan nem tartják meg ezek után.
-
fesii
aktív tag
Sziasztok MAXI csomagban vok. Elvileg van 60GB roamingom. Érvényes Svájcra is? [link] én úgy értelmezem hogy igen, de elég fáradt vagyok. Jól esne egy megerősítés.
-
MadMancs
veterán
válasz
Rodzser Mór #3550 üzenetére
Fogalmam sincs miről beszélsz. Egyik Topiknak One vezetékes szolgaltatások másiknak One mobilszolgáltatások a neve.
-
baly81
aktív tag
Nektek sem működik a DTMF kódok küldése hívásnál?
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
MadMancs #3549 üzenetére
Sok logika lenne benne, ha olyan lenne az elnevezése. De nem olyan.
Üzlet és szolgáltatások
Hálózat, SzolgáltatókEz alapján, aki nem bújja nap mint nap, senki sem tudja, hogy melyik melyik. Rohadtul nem logikus ez a névadás. Az "üzlet" és a "hálózat" a különbség a kettő között, ami nem is igaz, mert az 1-esben is van hálózat, ahogy a 2-esben is üzlet.
-
MadMancs
veterán
válasz
Rodzser Mór #3548 üzenetére
Pedig elég sok logika van benne. Az egyik a vezetékes szolgáltatások, másik a mobilszolgáltatások.
Karalábét se a hentespultba kérsz, pedig ugyanaz a bolt
-
MadMancs
veterán
válasz
Rodzser Mór #3545 üzenetére
Persze lehet hűség nélkül is. De úgy elég borsos a havidíj.
-
Debilon
addikt
válasz
Rodzser Mór #3545 üzenetére
Vezetékes topik?
-
Rodzser Mór
senior tag
Hello!
Ha Digis ügyfélként átkérem a vezetékes szolgáltatást a Onehoz, akkor ez hűségszerződés nélkül megy?
-
gabor9991
őstag
válasz
dredjudge84 #3543 üzenetére
"pusztán az adott ügyintézőn múlik, hogy mennyi kedvezményt ad."
A válaszom már erre volt válasz.
-
gabor9991
őstag
Ez sem teljesen igaz, mert az említett 3 ezres kedvezményt az ügyintéző vezetőjének is jóvá kellett hagynia, így nyilván nem teljeskörű a döntés lehetősége az ügyintéző kezében, illetve lehet az egyedinél is egyedibb spéci szerződést is kötni ha kicsit kuncsorog az ember.
-
gabor9991
őstag
Szerintem tök jól csinálja mindenki aki felhívja az ügyélmegtartót és alkudozik, én is hívom mindjárt mert 500 forinttal megemelkedett a havidíj és hagyni fogom hogy meggyőzzenek hogy maradjak.Kicsit emelkedik majd a havidíj, de dobnak bele plusz adatmennyiséget, jövőre meg már ez lesz a kiindulási alap mikor újra jövök kuncsorogni.
Igenis számít mióta vagy ügyfél, egy ilyen korábbi kuncsorgás alkalmával a 3300 forintos havidíjra adtak havi 3000 kedvezményt így 300 forintot fizettem nekik havonta azt mondta az ember 15éve vagyok ügyfelük szeretnék ha továbbra is az maradnék ezért kínált egy ilyen lehetőséget. -
tomazin
veterán
válasz
MadMancs #3533 üzenetére
Most megjott, meg elotte is megkaptam mindig (illetve kuldtek fizetesi emlekeztetot is amikor elkezdtek nem kuldeni, mert ugy fizettem, h amikor megjott az uj szamla akkor befizettem az elozot), spamszuro pedig nincs.(tudom az esetek 90+%ban user error van)
De ezen majd birkozok veluk, inkabb az a kerdes, h lehet-e meg normalis arut megtartani, vagy engedjem el? -
zzola
titán
válasz
kasza blanka #3531 üzenetére
"15 éve vagyok ügyfél, több szerződés van a családban, el kell gondolkodnunk a váltáson, ha így bánnak a régi ügyféllel."
Semmit nem jelent. De ha nem jó, miért nem váltasz és miért mész kuncsorogni 2e forintért?
-
kasza blanka
aktív tag
válasz
olika78 #3403 üzenetére
Nekem is működött. Hívtam őket, végre felvették (tegnap, tegnap előtt volt, hogy 15 percig se kapcsolt ügyintézőt). Kérdezem a kislányt, hogy komoly ez az 50%? Igen, ennyi lett az ára. 50%-os emelés? Pont most, amikor a kormány árrésstopot vezet be? 15 éve vagyok ügyfél, több szerződés van a családban, el kell gondolkodnunk a váltáson, ha így bánnak a régi ügyféllel. És pontosan tudom, hogy létezik ez a MobilePlus csomag, mert a prohardver fórumon sokan írták, és azt is, hogy önöket kell hívni.
na jó, nem ezt mondtam, hanem azt, hogy van a környezetemben olyan, akinek ez fel lett ajánlva. Igen, de ezek a csomagok személyre szabottak, de megnézi.
Még 1x bepróbálkozott, megkérdezte, hogy ha maradna ez a 4500-s csomag, akkor esetleg váltanánk? Megismételtem, hogy amennyiben így bánnak a régi ügyféllel, akkor el kell gondolkodnunk a továbbiakról.
Persze van ilyen csomag, de biztos nem kell a MobilMax 3990-ért?
Nekem a leírtakkal ellentétben azt mondta, hogy abban is 200 perc + 30giga, első 90 napban vmi ingyen van benne, vagy korlátlan a net, nem figyeltem, mert egyből mondtam, hogy nekem biza a 2990-s kell, ami elvileg u.az, ami most is van, és nem forgalmazok 30gigát.Jövő héten megcsinálják.
-
Isaac76
tag
Lehet én értelmeztem rosszul ezt a cikket?
"Az One és a Telekom sem emel árat
A Nemzetgazdasági Minisztérium felhívására a 4iG Csoport távközlési vállalatai önkéntes díjcsökkentést hajtanak végre az inflációkövető díjkorrekcióval érintett lakossági tarifák esetében. A Telekom is arról döntött, hogy egy évig nem emel árat, nem érvényesíti az „inflációkövető díjkorrekciót”.
Magyar Nemzet2025. 04. 09. 10:51" -
teleahocipöm
senior tag
válasz
thomas77 #3520 üzenetére
Nem tudom, nem vettem észre, csak a korábban írt "furcsaságok" tűntek fel, de például az előző telefonom ez meg mindíg is így működött, mint újabban az iPhone.
martongunar
Másfél hete, hogy One ügyfél lettem, már azért rendben kéne lenni a dolgoknak. Lehe hogy idáig volt bugos a telefonomés most működik normálisan, mert ilyen telefonom még nem volt, mint [link] itt írtam, amit még azzal egészítenék ki azzal, hogy amint hívő fél megszakította a hívást, a mobilomon azonnal bezáródott a telefon alkalmazás, most nem, amig be nem zárom, látható.
-
simpley
őstag
válasz
teleahocipöm #3515 üzenetére
Auto provision van a VOLTE-nél. "Automatikus felismerés" - ha a telód támogatja 1-2-3 nap és automatikusan aktív lesz. Tudtommal ügyfeles se tud tenni többet érte.
-
martongunar
tag
válasz
Ha most hordoztad a számot, hiába mondják, hogy aktív a volte, lehet nem az. Akkor vagy hívd újra őket, vagy várjál pár napot, hogy automatikusan aktiválódjon. Iphone-on nem hiszem, hogy rendszerfrissítéssel ilyen bugot beraknának.
-
thomas77
senior tag
válasz
teleahocipöm #3519 üzenetére
Levált a telefonod 4G-ről 2G-re hívás közben?
-
Adams84
aktív tag
válasz
Egy telefon újraindítást megpróbálnék.
Ha úgy sem jó, akkor hívd fel őket és kérd a VoLTE bekapcsolását (ha esetleg nem aktív). -
yanna
addikt
válasz
domper2015 #3516 üzenetére
Szerintem akkor is, ha a hívott félél nincs VoLTE.
-
domper2015
senior tag
válasz
Megy a VoLTE? Ha nem működik, akkor ez a jelenség.
-
teleahocipöm
senior tag
Amíg a Diginél voltam az iPhoneról indított hívás azonnal kicsörgött, átjöttem a Onehoz és várnom kell, hogy kicsörögjön.
-
-
zoltan6
addikt
Ha Telekomtól szeretnék áthozni 2db flottás előfizetésemet számhordozással az One-hoz maxí csomagra,annak mi az elintézési módja? Először Telekomhoz megyek lemondani? Utána One-hoz?
-
l1k3_1t
tag
Próbálj írni a One-nak a weboldalon vagy telefonon is lehet panaszt bejelenteni. Lehet hogy blokkolhatják az sms küldő cégek mobilszámjaikat vagy lehet hogy spam-előknek láthatják azokat.
telefonos üfsz-ra várni kell sokat és az esetleges megoldásra/válaszra is, erre készülj fel.
-
Abyssh
csendes tag
Sziasztok!
Digi-s csomagban vagyok még és nemrég azzal szembesültem, hogy egyes platformoktól nem kapok meg 2FA sms-t. Ezt még vmikor a télen leleveleztem Blizzard supporttal, cseréltük a számot másik szolgáltatós sim-re, de ma amikor Twitch-be szerettem volna másik gépen bejelentkezni megint nem jött sms, pedig ez pár hete, max egy hónapja még működött. Lehet ez most csak ideiglenes, de van egy olyan sejtésem, hogy nem. Tapasztalt más is ilyet? Ha bemegyek a One-hoz, tudok vajon ezügyben reklamálni, visszakapcsoltatni vmi szolgáltatást? -
l1k3_1t
tag
Na hívtam az üfsz-t és azt kaptam az exDigi 50GB-ról 100GB-ra esettel kapcsán hogy pár nap kell míg végigfut valamilyen frissítés, várjak még hétvégéig erre. A vonal másik végén lévő üfszolgálatos ugyanezt látta mint én.
nagyrészt zenélést kaptam a 22 perces hívásnál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Díjnet téma ITT!
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest