-
GAMEPOD.hu
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pdr755
aktív tag
Egyébként a témalistában még szerepel egy olyan aktív topic hogy Vodafonera áttért Digi mobilosok.
Ezt csak véletlenül nem zárta be a moderátor? -
TomPack
őstag
Meddig tart a korlátlan net?
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
zoli62
addikt
válasz Lackooo84 #195 üzenetére
Hát pont sávszélhibák nálam sem voiltak, amíg FTTB 100-as internetem volt, ez meglepetésemre pont az 1000-es netre való átállás után kezdődött. Itt a Digi netes fórumba miundenki bemásolta a gigabites net méréseit, és én csodálkoztam, hgogy miért nincs meg a miniomum 900Mbs nominális sávszélesség léefelé, nekem mindig 300 Mbs volt, mintha szándékosan korlátozták volna. Ezt untam meg 2019-ben és fél év múlva hibára jelentettrem, de egy hétig tartott, míg a sávszélesség normális léett.
-
Lackooo84
nagyúr
Hát nemtom, én amikor jeleztem nekik, hogy nincs ipv6 aznap kijött egy mókus az itteni fejállomásról, konstatálta a laptopjával, hogy tényleg nincs, és nemsoká meg lett oldva. Szerencsére itt sávszél hibák sosem voltak és remélem nem is lesznek (kop-kop).
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz djsunstealer #193 üzenetére
Elég volt egy repcsi ki-be. Sőt, a vodás simem valamikor magától váltott nevet éjjel.
The Truth is out there...
-
djsunstealer
aktív tag
Újraindított Redmi Note 9S készüléken One HU mindenhol. APN még vodafone-os címet ír ki, de tök mindegy.
-
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz anglergab #174 üzenetére
Lehet mindenhol jelentkezik csak nem lehet észrevenni mert jól kezelik az eszközök ezt a le-le állogatást, sajna sokszor a routerem nem tud vissza csatlakozni ha megszakad a net. De nálam konkrétan a térerő is elmegy, azt írja nincs szolgáltatás, lépjen kapcsolatba a szolgáltatóval...
-
pdr755
aktív tag
Most melyikre gondolsz? A supplemental satellite coverage?
Az még az amerikai t-mobilnál is korai bétateszt fázisában van (ott is Space X révén tervezik már X ideje)
Edit: ja tényleg az új zelandiak valóban elindították előbb
Az itteni cinikusoknál pozitívabb várakozásaim vannak ezzel az új csodával kapcsolatban de a 4ig-sek egyelőre foglalkozzanak a prózaibb dolgokkal. Pl ne legyen akkora káosz az integráció mint a Vodafone - UPC esetében[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
válasz MadMancs #175 üzenetére
Na ugyr. Ezt is azt bizonyítja, hogyha egy szolgáltatás drágább is, mionta Telekom a Digihez képest, de a havidjbana support minősége is benne van, ami, hát hogy finoman fogalmazzunk, nem volt erőssége a Diginek. A mostani lakásomban Digi és Telekom FTTH is van, de nem véletlenül fizetek pár száz forinttal többeta Telekomnál, mert a support is gyorsabb és minőségibb.
-
kl122
tag
One - Jó helyen jársz
Január 1-jétől a Vodafone, a DIGI és a mindigTV PRÉMIUM ügyfeleinek a szolgáltatást már One márkanév alatt nyújtjuk.Korábbi DIGI és Vodafone szolgáltatásom is van
Ha átváltod korábbi DIGI szolgáltatásod One-ra, akkor akár kedvezményekben
részesülhetsz, egy számlán fizetheted be a szolgáltatásaid havi díját és egy online fiókod is lehet. Tudj meg többet a váltásról -
aum
tag
egy kis érdekesség: az új-zélandiaknál is one lett a vodafone-ból
-
-
veterán
Ilyen nálam is volt. 1 hónapig leveleztünk hogy mizu, hozzám mondtam ne jöjjenek van NMHH méroʻdobozom. 1 hónap után utolsó levelem másolat mezőjébe bekerult nmhh. Egyből jó jóváírtak 9 hónapot. Azaz 9 hónapig 0Ft volt a számlám és a sebesség is rendbejött.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Lacccca87
addikt
Csak hogy idetalaljak.
-
kl122
tag
Csak úgy érdekességként, van információja valakinek arról, hogy itthon miért nem az One Albania és az One Montenegro arculatát vezették be?
-
Bl.Gyo.
őstag
Más xxl-esnek nincs baja a nettel? Nekem tegnap óta szakadozik, ma 1x eddig, tegnap délután vagy 3x 4x, és csak az eszköz újraindítás segít. Szép lesz ha ez így marad...
-
zoli62
addikt
Egyszer kellett kijönni laptoppal hozzám, mert nem volt meg a nominális sávszélesség 1000 Mbs FTTH-n. Az ő laptopjukon kimérték a 940 Mbs-t, én továbbra is 300-at mértem a saját MacBook Airemen közvetlenül az ONT-ra kötve. Az volt a hibajegy, hogy nálam mindig, minden körülmények között 300 MBs volt a letöltési maximális sávszélesség. TZermészetesen nem hagytam annyiban, ismét hibajegyet vetettem fel, és egy hét múlva beállt a normális 940 Mbs downstream. Ilyen volt a Digis support.
-
akaszajanos
tag
válasz Intruder2k5 #152 üzenetére
Hívhatjuk lokális problémának, kinek mi, végül is csak állandóan tele volt a DIGI topik is egy időben mindenféle leállásokkal, problémákkal. Gyulán is, majd Szegeden is – utóbbinál majdnem meghaladta a képességeiket a hiba megoldása, mert hónapokon keresztül, szinte állandóan használhatatlan volt az optika. Erről is elég hosszú szál született a néhai digis fórumban. Ha megoldották azóta, pacsi. De az elég kínos, hogy mióta yetteles mobilneten vagyok, 4-500 GB-os havi forgalmazás mellett is sokkal stabilabb az 5G, mint a digis optika volt az utolsó időszakban. (És bár ez szerencse kérdése is, de a 600 megabit is bőven, stabilan megvan a lakásban.)
Nem azt mondom, hogy most is 3100-nak kéne lennie a gigabitnek, de miközben újabbnál újabb problémák voltak, elég bicskanyitogató volt az állandósult áremelés – és hát bocs, hogy nem akkor fizettem elő, amikor kellett volna ahhoz, hogy ne emelkedjen pofátlanul a havidíjam félévente. Főleg úgy, hogy végig a digi.hu-s listaár volt az enyém is, ami azt jelezheti, hogy elég sokakat érintett az áremelés-hullám.
Ez így nem oké. De ha tényleg problémamentes lett azóta, és nem lesz 10.000 a gigabit 1-2 éven belül, azt mondom, elfogadható
off vége, mea culpa.
[ Szerkesztve ]
M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar / iPhone 15 Pro / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 / Sok-sok nagyszerű Örkény-könyv
-
pdr755
aktív tag
válasz kabelmania27 #159 üzenetére
Ja igen akkor erre rosszul emlékszem én valami miatt úgy gondoltam hogy az már a 4ig -s időkben volt.
-
pdr755
aktív tag
Pont erre gondoltam, nyilván a technológia is fejlődött de pl vezetékes viszonylatban a 2000es elejének Matavos, Matávnetes, Axelerós világa egy nagyon, nagyon sötét világ volt mind árak mind szolgáltatásminőség szempontjából.
Aki cinikus - nihilista az itteni hozzászólók közül bizonyára azt akarja elhitetni hogy tuti h vissza térünk azokhoz az időkhöz (nyilván a mai technológia mellett) csak azért mert Románia büszkesége már nincs a piacon de én erről nem vagyok 100%ig meggyőződve. -
aum
tag
válasz kabelmania27 #154 üzenetére
Hát persze hogy nem működött, hiszen nem működik Spanyolországban, Portuggáliában, Belgiumban, Romániában….ésed istenem…dupla facepalm.
-
pdr755
aktív tag
válasz kabelmania27 #154 üzenetére
Ez meg a másik. Az egekig istenitett Digi mobilról mindig azt említik meg hogy hurr durr a gonoszok ellehetetlenítették bezzeg ha kiépült volna még a ...... se lenne büdös.
Azt viszont senki nem említi hogy még ha annyi frekvenciát is kapnak amennyit kérnek akkor is honnan lett volna pénz egyrészt a frekvencia megvásárlására másrészt a hálózat kiépítésére. A belga nem rég indult Digi mobilban Románia büszkesége mellett 2 másik partner is van.
Én úgy tudom hogy a magyarországi digi vállalat folyamatosan növekvő adósságai a digi mobil projekthez köthetők, és még mintha az itteni digis topicok valamelyikében olvastam volna h a vezetékes hálózat fejlesztése erősen lelassult azt követően hogy a digi mobil projektet elkezdték.
Nem vitatja senki hogy a már az itthoni mobil piacon lévő szereplők mindegyike igyekezett nekik keresztbe tenni ahogy tudott de ez csak az érem egyik oldala szerintem. -
gduck
addikt
Nem szeretnék megint példálózni a 20 évvel ezelőtti előfizetési díjjal, ami jóval több volt mint a mostani. És a pénz értéke sokkal több volt ...
Szóval volt egy nagyon, de nagyon olcsó időszak és még most se értük be az akkori árakat.Szerintem sincs ok panaszra
[ Szerkesztve ]
-
pdr755
aktív tag
Cssst, ne említsünk olyan tényeket amik kétségbe vonják a narratívát
-
MODERÁTOR
válasz akaszajanos #151 üzenetére
Bár ez itt erőteljesen off, de a tulajdonosváltás után a DIGI optikával annyi gond volt, mint soha. Miközben szinte mindennapos volt az áremelés – bőven sikerült megduplázni a gigabit árát 2 év alatt, miközben állandó szívás volt azzal, hogy nem lehet elérni a külföldi oldalakat, meg egyebek.
Tegyük hozzá, hogy ez nem általános! A brutális díjemelések sem érintettek mindenkit, csak akik szerencsétlenül váltottak akkoriban csomagot. Sokan, ahogy pl. én is, még a DIGI 2019 csomagban vagyunk, és 6880Ft-ot fizetünk a komplett csomagért, 1000Mbps net, TV, telefon. Szívás nincs semmi, hibátlanul működik az ~5 évvel ezelőtti bekötés óta, szóval ez is lehet lokális probléma.
[ Szerkesztve ]
-
akaszajanos
tag
Bár ez itt erőteljesen off, de a tulajdonosváltás után a DIGI optikával annyi gond volt, mint soha. Miközben szinte mindennapos volt az áremelés – bőven sikerült megduplázni a gigabit árát 2 év alatt, miközben állandó szívás volt azzal, hogy nem lehet elérni a külföldi oldalakat, meg egyebek.
Így hát le is mondtam, mert egy idő után már tele volt a... hócipőm.Az emberek zöme elégedett volt a Digivel: sallangok nélküli, korszerű net (tetszőlegesen pimpelhető wifivel), és faék egyszerűségű, box nélküli, mégis korszerű minőségű TV-szolgáltatás.
És a végén az is jól járt, aki nem digis, mert volt verseny, így néhol más is faragott az árakból. Na, ez a múlt.M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar / iPhone 15 Pro / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 / Sok-sok nagyszerű Örkény-könyv
-
pdr755
aktív tag
válasz kabelmania27 #139 üzenetére
Kiderül majd hogy mi lesz. A korábbi digi egyértelműen csakis és kizárólag az alacsony árra koncentrált.
Hogy ha a mostani valamivel drágább lesz de cserébe nyújt is pluszban valamit az sokaknak elfogadható lesz, nyilván a csak és kizárólag az alacsony árra figyelő rétegnek kevésbé. (Gondolom ennek a rétegnek a nagyhangú képviselői fognak az interneten a legjobban anyázni)
Ami nem működik ha -a korábban használt légitársaságos analógiát alapul véve- a One Ryanair minőséget nyújt de Qatar/Emirates áron. Ebben az esetben tényleg jogos lesz az anyázás. -
kabelmania27
Topikgazda
-
MODERÁTOR
Komolyan említettem a váltást, tényleg nem értelek... Ha nem jó a szolgáltatás, problémás a tulajdonosi háttér, akkor minek vagy még náluk? Valaki kényszerít erre 2025-ben?
A szolgáltató kínál egy szolgáltatást, ami ha tetszik használod, ha meg nem, akkor keresel mást. A villamos se oda visz ahova te éppen szeretnéd, de azt sem kötelező használni. Mehetsz busszal, vagy mehetsz gyalog is, ha nem tetszik az irány.
[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
válasz Intruder2k5 #117 üzenetére
Persze nekem semmi sem jó, meg egyébként is lehet nyugodtan váltani, sőt mobilszolgáltatást sem kötelező használni 2024-ben.
Adjak hálát az új tulajdonosnak hogy legalább kapok valamit a pénzemért. Ha sokat panaszkodok, még ezt is elveszik...
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
kabelmania27
Topikgazda
Ennek az volt szvsz az oka, hogy legalacsonyabb volt a havidíj, évekig nem változtak a havidíjak, discovery ki majd visszavételét leszámítva a csatornakiosztás sem változott, max pár száz Ft-os emelés volt, kódolatlan volt a dvb-c miközben az akkor konkurens UPC-nél sokáig m2 kivételével nem voltak kódolatlan csatornák és kötelező volt a box, miután volt médiacard lehetőség többen a tévé előfizetést UPC-től visszavitték a Digihez, van aki az internetet is. Amikor a Digi elkezdett terjeszkedni (2008 körül) csak társasházi övezetben épített rá a UPC-re és a Telekom koax területre, voltak olyan koax (ex EMKTV) területek ahol docsis 2-es szolgáltatással 8/1-es csomagot adott.
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz csaszi75 #132 üzenetére
Huawei B818
A standardnetes apn-n írtam át internet -re és mentettem. Csatlakozott, írja is hogy ahoz csatlakozva. Nem használ más default profilt. Alatta van a default profil de az egyénileg létrehozott profilhoz van csatlakozva internet apn-el. De nem is lényeg, csak érdekesség, hogy xxl-en megy már. Akinek van xxl, erősítsen meg. 😄
-
Sanyi.mTs
addikt
Frissült a Vodafone easy rider app es One easy rider lett, de mikor betűsorrendbe állítom az appokat, akkor a "v"-hez állítja, nem az "o"-hoz
-
MODERÁTOR
Mindegy, akkor is azt gondolom, hogy a 100GB/nap mobilneten az nem valós limit. Persze néhány embert biztosan ez is érintene, de a hálózatot nem néhány ember fogja bedönteni, ahogyan a csomagokat és a díjakat sem néhány emberre szabják, hanem a nagy átlagra. Ha pedig a nagy átlag számára a 100GB/nap nem valós limit, akkor az nem ér semmit.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz Intruder2k5 #130 üzenetére
Félre érted. Én yetis vagyok most is viszont év vége előtt kihoztam egy vodás kártyát(hűség nélkül) az üzletből így most van összehasonlítási alapom...
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
A magyar vodafone az anyavállalattal konkrétan csak a működési minimumot hozta. Ezért is írtam, hogy ez nem kis meló lesz behozni a lemaradást.
Az ex Telenornak jót tett, hogy a cseh PPF megvette. Elkezdték önteni bele a pénzt a hálózati modernizációval. Most a One-nak is ezt kell csinálnia. Igaz itt nem a havidíjakból lesz rá pénz.Intruder2k5
Akkor már jöjjön vissza a perc alapú(wap) internet nem?
Napi 10GB konkrétan röhej szint volt már 2024-ben is. Most 25-ben hááát...
Van olyan hazai szolgáltató ahol az új tarifáknál 108GB a napi limit és nem f0ssa össze a hálózat magát.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Intruder2k5 #126 üzenetére
inkább 10GB
Manapság ez már nem kiszámítható.
Bekapcsolom a gépet, és, ha a steam kliensnek olyan kedve van, akkor 50-60 gigát is letolt, frissítés gyanánt. -
MODERÁTOR
-
Bl.Gyo.
őstag
Úgy tűnik az új apn-eket elsőként az xxl mobilnetre engedték? Be állítottam egy másik előfizetéses adat kártyára (valami régi csomag) de nem működik ott sem, tuti-n sem.
-
pdr755
aktív tag
Épp ez az hogy a Voda a felvásárlás előtt sem fejlesztett különösen magas fordulatszámon (és akkor még finoman fogalmaztam).
Személy szerint én azt gondolom hogy a magyarországi vodát a 4ig létezése nélkül is eladták volna. Ha mondjuk a vevő egy ilyen Apollo Capital Partners jellegű private equity vagy egyéb hasonló pénzügyi befektető, akkor itt vinnyogna mindenki hogy mocskos szemét karvalytőke, rohadt külföldiek, etc etc
arról nem is beszélve hogy egy pénzügyi befektető tényleg mínusz nulla szinten igyekezne megoldani a szükséges fejlesztéseket.
Ezzel egyáltalán nem a 4ig mellett érvelek csak azt nem értem hogy miért csinál mindenki úgy mintha a felvásárlás előtt mind a Voda mind pedig a Digi a csúcsok csúcsa lett volna -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Ha valaki túlzásokba esik, az eddig és ezután is moderálva volt/lesz. Azt persze nem állítom, hogy a topik folyamatos moderátori felügyelet alatt áll, de konkrétan a régi Voda mobil topikban nem volt Topikgazda sem, itt viszont kerttő is van, ami mindenképp bizakodásra ad okot ezzel kapcsolatban is.
-
Diák66
őstag
válasz Intruder2k5 #115 üzenetére
Már, ha van Wifi alternatíva, merthogy nálunk vezetéken csak 4 megás ADSL van, így kényszerűségből, minden is mobilhálózaton megy. (Az egész faluban hozzáteszem)
Ezt a szolgáltatót jelen formájában nagyon nehéz a politikai elit nélkül értelmezni. Az adófizetők pénzéből tették azzá, ami. Csak ez nem olyan látványos, mint a MÁV-Volánbusz összeolvadása, ami ugye megint egy rakás marketingre és átszervezésre kidobott pénz lesz. /Bocsánat, befejeztem/
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz csernak75 #109 üzenetére
Elég ha csak ezt a dalt elindítod One hálózaton: [kép]
5,7Mbps és ez ma már nem számít luxusnak.aum
Ami biztos: van mit behoznia a One-nak a több évnyi vodafone vegetálása után. A Yeti is több tíz milliárdot öntött eddig a nagy fejlesztésbe. A One se fogja megúszni bár ők könnyebb helyzetben vannak ugye. De itt is több tíz milliárdba fog fájni. -
pdr755
aktív tag
válasz Intruder2k5 #115 üzenetére
Ha te vagy a topicgazda/moderátor, azt lehet kérni hogy a politizálást, és a konkrét ok nélküli anyazast ebben és a másik topicban jobban moderáljátok mint az elődjeikben?
Induljon tiszta lappal az egész és ha van konkrét anyázandó, azt anyázzák, de politika/gyerekes "bezzeg...."/és parttalan fröcsögés nélkül. -
MODERÁTOR
Ez is csak felhasználói szokások kérdése, nekem pl. elég lenne az 5Mbps. Akinek meg nem, az szerencsére válthat, hisz van még másik két szolgáltató is, és a kábeles résszel ellentétben ez legalább nem annyira helyfüggő. Persze tudom, van akinek soha semmi nem jó, de ezt írtam fentebb. Ha lassú az a baj, ha adatforgalmi korlát van az a baj, ha meg drága, akkor az. Telekomnál például az volt a baj, hogy 700MHz-en(?) szolgáltatják a
"Gigaerős 5G"
-t, ami ebből kifolyólag lassú is. -
pdr755
aktív tag
válasz akaszajanos #114 üzenetére
Van politika topic.
Plusz X ideje tudni lehet a Vodafone és a Digi felvásárlójának kilétét, politikai kapcsolatait. Ez már ezerszer ki volt és lehetett tárgyalva.Arról nem is beszélve hogy a néhai Digi szolgáltatónak volt egy számomra érthetetlen módon, Taylor Swift/focicsapat fanatizáltsági szintű elvakult rajongótábora, aki most úgy csinál mintha a szüleit gyilkolták volna meg.
De mégis mitől volt a világ csodája ez a szerencsétlen Digi? Attól hogy olcsó volt? Ennyi erővel a Ryanairnek és a zsurki vodkagyár kommersz töményeinek is lehetne elvakult fantábora. -
MODERÁTOR
-
akaszajanos
tag
Egy bizonyos szint fölött valóban zavaró, azt viszont érdemes hozzátenni, hogy a politika tette be a lábát a Vodafone-ba. Nagyon nehéz nem számításba venni ezt az aprócska tényezőt, miszerint mélyen át lett itatva ez a cég mindenféle politikai érdekkel, amit számításba lehet/kell venni, miközben a jövőjéről beszélünk.
De az értelmetlen fröcsögés tényleg nem célravezető.M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar / iPhone 15 Pro / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 / Sok-sok nagyszerű Örkény-könyv
-
EnemyEnergy
csendes tag
Azt vettem észre, még elég rég, hogy a vodafone kártyákon nincs tárolva a szolgáltató neve. (2016-17 óta van náluk kártyám.)
Ha például roamingolok Androidos telefonnal (iPhone-on nem jelenik így meg) Romániában Yettel kártyával így írja ki: orange – Yettel HU, Vodafone RO – Yettel HU.
Viszont magyar Voda kártyával CSAK az aktuális hálózat neve jelenik meg (amelyik hálózaton roamingolsz), de a térerő jelzés felett megjelenik az "R" betű. [kép] (lásd bal fent). Tehát nincs letárolva a kártyára a hazai hálózat neve, csak annyi hogy 216-70 a MCC-MNC kódja. Lehet, hogy régebbi kártyákon rajta van. Régebben ki is olvasgattam egy SIM Info appal, és azt láttam, hogy nincs rajta a név.A hálózat neve nem minden telefonon/készüléken jelenik meg egyformán, nincs erre egy standard, csupán egy 3GPP/GSMA javaslat (nem találom hirtelen a dokumentációt).
Az iPhone-ok mindig azt a nevet írják ki, amit éppen kisugároznak.
Samsungnál, ez kicsit másképp működik, ott a SIMről kéri le a hálózat nevét, hacsak hazai hálózaton vagy (ot: a Galaxy A52s-embe lévő Yettel kártyával mai napig is "Telenor HU"-t ír ki [kép] , viszont Orange RO kártyával roamingolva Yettelen, rendesen "Yettel HU"-t ír ki.)
Vannak régebbi, gombos telefonok, USB modemek amik NEM a SIMről, és NEM a hálózatról, hanem a készülék szoftverében tárolt nevét írja ki. Így tesz a Huawei E1750 3G-s USB modemem is , függetlenül az operációs rendszertől. [kép] , bár tény, hogy átíródik, ha sokat spamelem a repülő módot be-ki. -
pdr755
aktív tag
Nem lehetne a politizálást sz*rozást, vinnyogást valahol máshol csinálni?
1 napja létezik ez a kicseszett topic és a meglévő hsz -ek többsége erről szól!!! -
Noukoum
veterán
válasz Intruder2k5 #107 üzenetére
Nyilván mindenki tudja hogy az előfizetési díjak nőni fognak, az állami támogatások növekedni, miközben a szolgáltatás minősége rohamosan csökkenni.
A sebességkorlátozás teljesen rendben van amennyiben ez az árban is tükröződik, de az 5 megabit 2024-ben használhatatlan, ezáltal vállalhatatlan.
Természetesen az emberek igénybe fogják venni, mert az itthoni Yettel és Telekom az Európai Unió legdrágább szolgáltatásait kínálja. De legalább valamiben elsők vagyunk.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
csernak75
senior tag
válasz Intruder2k5 #107 üzenetére
Pont azért mert kevesen használják ki egy kis fejlesztéssel ki lehetne szolgálni az igényeket. Nem ilyen vicces 5 mbps korlátot rakni a 4g+ és 5g hálózatra.
Az extrém felhasználók kiszűrésére meg lehetne napi korlát 100 GB vagy valami.
Mai világban mikor 1 androidos komolyabb játék 10-20 GB ne 3 órát töltsön le meg ne 1 órán át frissítsen. -
nincsnév007
őstag
válasz akaszajanos #103 üzenetére
pedig a Segíthetünk? mennyit néztem, nosztalgiáztam hogy mennyivel másabb volt ott az android rendszer kár érte.
-
MODERÁTOR
Az is egy opció, de egyrészt az hosszabb idő, másrészt az is pénzbe kerül, amit így vagy úgy, de nekünk kell megfizetni. Ha üzleti alapon fejlesztenek akkor majd nőnek az előfizetési díjak, ha állami támogatásokkal, akkor meg máshogyan beszedett adóforintjaink kellenek majd ehhez. Aztán lehet majd a kettő ötvözete is. De addig is maradnak a fentebbiek, és az észszerű mobilnet használat.
szerk.:
Ez a korlátlan és gyors mobilnet is olyan, mint a TV a WC-ben. Komolyan keveseknek van rá szüksége, de azért legyen mert csak.[ Szerkesztve ]
-
memate
csendes újonc
válasz akaszajanos #103 üzenetére
Nem törölték le, csak átállították nem nyilvánosra, tehát link birtokában elérhetőek.
YouTube előzményekből vagy lejátszási listákból el lehet őket érni.
Íme egy példa: [link] -
tomp
félisten
válasz Intruder2k5 #88 üzenetére
korlátozni kell a felhasználókat, hogy ne dőljön be a hálózat.
Esetleg több cella? Áá az pénzbe kerül.zzola
Persze One de az viszont drága. Ezek mellett miért is választaná az ember a drága vant? -
akaszajanos
tag
Legyalulták a teljes YouTube-oldalt, amire fel volt töltve az összes, mára már retro reklámfilmjük is emberi minőségben. Vagy így, vagy úgy meg lehet még találni némelyiket, de elég gyatra felbontásban stb.
Ez miért fájt annyira vajh'? Ha már egyébként nem használják a britek arculatát, az archívum jogilag aligha problémás. Ez puszta prosztóság. Ez a hazai cég múltja, értelmetlen eltörölni teljesen.
Kevés sikert, drága 4iG.M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar / iPhone 15 Pro / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 / Sok-sok nagyszerű Örkény-könyv
-
kengyel
nagyúr
Már szépen kiírja hogy One HU. Nekem, nagyon szokatlan, de a szolgáltatásom, ugyan az a minőség.
kengyel
-
Diák66
őstag
De mire elég ma az 5 Megabit/s ? Semmire, régen 10 megás volt a sebességkorlátos csomag. Nem bántam meg a számhordozást, ennél a szolgáltatónál nem lenne most 3 eszközhöz korlátlan adatforgalmas SIM , főleg sebességkorlát nélkül. A hálózat a 3G örökségen 4G lett, így volt lefedettség és sebesség javulás, de a másik kettő azért nagyobbat ugrott sebességben. A munkahelyi flottát ide hordozták, de igazából teljesen mindegy melyiken beszélek 2G-n. (VoLte nincs a telefonban).
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Óra topik
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Peugeot, Citroën topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest