Hirdetés
-
GAMEPOD
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
euronics szállítás így volt:
-este jön email, hogy majd értesítenek a szállítás napjáról
-másnap délelőtt 10:15kor jön sms, hogy "ma szállítjuk"mint magánszemély hogy/kivel tudok tv-t szállíttatni emberi áron? a régi, szintén 65" tv-t kellene elvinni ~100 km-t...
A cégek 4-5ezer körül kínálnak szállítást, de én nem találok közelítőt se. -
WiZARD
addikt
Tegnap megjött a 65CX, nagyon tetszik a VA paneles Sony után. Hibát még nem kerestem rajta, nem is biztos hogy akarok keresni, amíg nem jön szembe.
Euronics-ból van, gyári 2 év garival elvben. Viszont nincs kitöltve/lepecsételve a gar.papír. Elég a számla, vagy mindenképp kell a kitöltött papír és verjem ki belőlük?
-
WiZARD
addikt
Blackfriday-re akartam várni, de nem bírtam tovább, euronicsnál ma picit olcsóbb lett a 65cx, így ráugrottam.
Sony 65XE9005-ről váltok. Bármennyire is jó TV és elégedett lennék a képével szemből, a VA panel betekintési szöge a használati szokásaim mellett kevés
-
WiZARD
addikt
válasz
BomiBoogie #50927 üzenetére
Miért nem veszel zenehallgatásra chromecastot, vagy valami hasonló filléres eszközt?
TV meg marad arra, amikor nézed is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen NAS-t vegyek?
- LEGO klub
- Bluetooth hangszórók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest