Hirdetés
-
GAMEPOD
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
Igen mióta ilyen neked? Nálam látod kijelző új, alaplap új, és hiba mindig jelentkezik! Ha a beállítások alacsonyak akkor csak közelről lehet észre venni vagy hogy kávája kicsit vastagabb mert ha fényerő alacsony vagy oled fény akkor nem látszik annyira csak akkor ha fehér a csík de az meg nem mindig olyan! Nekem bal oldalt van de még felül is, alul ritkán van a csík! Gtaati köszi! Már bánom el adtam b7
-
athomi
veterán
-
renatto
őstag
Azért az eARC-al jobban jártál volna. Relatíve már most is HD hanggal vannak a sorozatok, hisz mind veszteséges Atmos. És ennek is az adatforgalom csökkentés az oka (nem mind1, hogy 500 vagy 5000), így ahogy nő a sávszél úgy fog nőni ennek is a minősége. Pláne, hogy már tavaly bejelentette több streaming szolgáltató, hogy Dolby Atmos fejlesztéseken dolgozik.
Mondjuk ezekhez már egy komolyabb HM is kell... -
Fisha
őstag
Igen, sok helyen átmegy. Ahogy próbáltam feljebb megfogalmazni, csak talán nem lett egyértelmű: ez erősítő kérdéskör, nem pedig TV (legalábbis a mi esetünkben).
Viszont sajnos az nem igaz, hogy ha az erősítő tudja a DD+-t és van rajta ARC, akkor tutira tudja a DD+-t ARCON keresztül. Nálam pont ez a felállás. Mediaplayerről megszólal a DD+, ki is írja az erősítő, hogy ez a formátum, de ARCon keresztül csak kerreg. Denon közepesen régi modell. -
A BD lemezeken többnyire képként van meg a felirat. Egy ügyes lejátszó esetleg tudja manipulálni képként (tehát nem betűtípust állítasz, hanem egy filtert húzol a feliratsáv képre, vagy épp eltolod, mint egy overlay-t), de az szerintem ritka.
De ja, HDR-hez max 100 nit-re kéne hagyni a feliratot. Főleg, hogy eleve nem visszafelé kompatibilis az SDR-al a HDR anyag, így azt sem lehet mondani, hogy akkor a régi TV-ken lenne nehezen olvasható.
Én az apró áttetszőt szeretem. Gyorsabb elolvasni, ha szemmozgatás nélkül egyszerre látod az egészet. Bár én csak néha pillantok rá, ha nem értek valamit, amúgy hallgatom. -
törölt tag
Itt az AVS-ről a C9 eARC thread. A DTS:X-re keresve nem kaptam találatot, de azért érdemes lehet megnézned, sőt, rákérdezned, mert ott első kézből tudnak válaszolni.
Más hasznos infó is kiderülhet belőle, pl. hogy melyik erősítőkkel problémás a C9 + eARC.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE77S95DAT) 195CM 4K 144HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Galaxy Buds 3 pro 2027.03 ig gari
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest