Hirdetés
-
GAMEPOD
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
ricsip #63044 üzenetére
tele van ák-s értékelés edigiről, miszerint teljesen sérülésmentes csomagban töröt/sérült szállítottak ki, és persze ezek az emberek nem bontatták fel a futárral a csomagot
edigi meg vonta vállát
1,5-2 éve volt nagyon sok ilyen sztori, aztán pereskednek-e a károsultak a mai napig vagy sem azt nem tudom - itt is voltak elegen akik megjárták, de más üzletekkel is volt ez, csak ediginél nagyobb arányban -egyébként nem kötelezhető a futár arra hogy csomagot bontson, de én sem, hogy átvegyem a csomagot...és én nem is venném át, idegeskedés árán nem kell oled - sem -
és vannak olyan szolgáltatók akiknél ez alap, emag így promózta magát sokáig - ma ránéztem, covidra hivatkozva most nincs -evidens lenne ilyen termékeknél kizárólag olyan futárcéggel szállíttatni, akik külön kérés nélkül bontják a csomagot, addig át sem adják, szerintem - a futárnak még mindig annyi a kötelessége amit a cége mond, ha ezt mondja akkor ez -
Sidorovich
pereskedjen aki akar, én megelőzöm amit lehet
de off end, mindenki úgy veszi át a tv-jét ahogy akarja
Új hozzászólás Aktív témák
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- 5.0 hangfal szett SVS Ultra Evolution
- SAMSUNG (QE77S90DAE) 195CM 4K OLED SMART PRÉMIUM 2025 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S95DAT) 195CM 4K 144HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Campfire Audio Fathom! Új! Muzix-nál vásárolt!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest