Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz concret_hp #44898 üzenetére

    Picit? Mentünk volna a görögre 5-en, 4 különböző városból. 3 embert veszítettünk el emiatt a regisztrációs lófaszoskodós szarral, és nálam is rohadtul rezeg a léc, végülis csak 45 percet basztam el rá, hogy feltölthető fényképet keresgéljek, mentegessek, meg igazolványt szkennelgessek, meg adatokat írogassak, mert az átvevő helyen amit megjelöltem, természetesen nem lehet fényképezni, fénymásolni, kártyát készíteni, és ez még csak a technikai faszoskodás, nem beszélve arról, hogy de jó, hogy a vizeletvizsgálatom eredményétől a székletmintáig mindent meg kell adni, és a jegyen is szerepelnek a személyes adataim?

    És ha én egy társasággal akarok elmenni, akkor egy kártyával egy jegy vásárlása esetén ki és hogyan garantálja, hogy egymás mellett fogunk ülni, állni, ugrálni?? Vagy én az egyik végén, a többi szanaszét a lelátón??

    És ha csak egy embernek van ideje megvenni egyszerre mindenki jegyét??

    És ha én egyszercsak nem válogatott, hanem klubmeccsre is kimennék, akkor oda megint ki kell váltani egy kártyát? Megint végigbaszakodni magam ezen a sok szaron? Vagy akkor megsemmisítik a sima kártyát? Mert csak egy kártya lehetséges? Vagy MI??

    Ja, és ha az átvevőhely csak hétköznap van nyitva és azelőtt bezár, hogy én munkából odaérek, és csak személyesen lehet átvenni!!!??? akkor mi van?

    Szóval rohadjon meg aki ezt kitalálta, hámozott chillipaprikát kívánok neki végbélkúp gyanánt aztán addig ütném míg mozog

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák