Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcadian91
csendes tag
válasz
orgadam #2876 üzenetére
4080-nál nem tudom hogy volt, de 3070-nél pontosan ugyanez. Felrakták Alzára, itt porhardver fórumon elindult a forródrót és az adott termék nagyjából 5 percig volt elérhető. Érthető, hogy mindenki Alzában lesz könyékig, mivel a többiek (Aqua, Imperium, stb.) nem tudom milyen cuccot tesznek a kávéjukba, de instant +15-20% Alzához képest. Én is kinéztem egy Gainwardot (2 Gainward meg egy Palit van 600 alatt az előzetes árak alapján, aztán nekem tök mindegy milyen matrica van rajta, és 68 vagy 70 fokra melegszik a kártya), de már nyugtáztam magamban, hogy ebből semmi nem lesz, másnap hardverapron fogom őket viszont látni 800-900 ezres áron (hogy nőne egy lukas zápfog minden scalper makkjára). Az is érdekes, hogy előrendelési lehetőség sincsen. Ez valóban aki kapja marja, ökölharc, csak nem értem mi a pitymallatos jóistenért, amikor már sem covid, sem chiphiány, sem keresztben álló Evergreen. De ne legyen igazam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Háztartási gépek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- További aktív témák...
- MSI és Inno3D RTX 2060 Videókártyák /Dobozos/Jótállással!/Posta ok!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce GTX 1080 Ti 11G GAMING X Bronze Edition
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 HELLHOUND Eladó!
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 FIGHTER Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest