Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlienApollo
tag
gondolom ez a "megjelenítési késés" a frame time-ot takarja ami 75 FPS mellett 13.3ms körül van, 60-nál pedig 16.6ms-nél, de ettől +/- eltérhet attól függően mivel játszol és az mennyire terheli a kártyát. Szerintem a 22ms SW JFO-ban nem vészes, ha grafikont is tudsz kiíratni (ajánlom az MSI AB-t) akkor inkább azt érdemes nézni és akkor piszkálni ha nem lapos a görbe hanem vannak benne tüskék és láthatóan megakad a játék (bár ennél a játéknál úgy emlékszem minden pályarész töltésnél beesik az FPS és kicsit belaggol).
5ms körüli értéket akkor látnál ha 200 FPS-el szaladna a játék, de gondolom már csak a 75 Hz-es monitor miatt se mész ennek a közelébe.
-
AlienApollo
tag
válasz Mettallo #9986 üzenetére
Van egy pár tulajdonos a fórumon, de rosszat nemigen írt róla senki.
Nekem személy szerint nagyon bevált. Hűtése masszív, csendes, nincs rajta semmi csicsa (szerencsére azt a piros bohóc szájat is elhagyták már róla). Sokat nem állítgattam 950mv @2050Mhz-n használom és nem futottam bele még problémába. -
AlienApollo
tag
válasz vtommy #10079 üzenetére
Nálam nincs semmi ilyesmi, pedig afterburneres undervolttal használom én is a 3070-et. Azt hogy esetleg driver miatt melegebb nemtudom megállapítani mert ebben a hőségben légkondi nélküli szobában az egész gép melegebb mint mondjuk múlt héten. Én ilyen +5 fokot látok a normálishoz képest de az reális mert a szobában is kb annyival melegebb van.
-
AlienApollo
tag
válasz ScomComputer #12263 üzenetére
Köszi a fájlért. Nem igazán értettem miért kötötték össze ezt a skálázással egyik driverről a másikra és miért nem volt jó nekik hogy így külön lehetett állítani ... én kb globálba használtam mindenre egy minimális élesítést és megszoktam hogy kevésbé "mosottak" a textúrák, örülök hogy így megint működik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 FTW3 ULTRA GAMING Eladó! 92.000.-
- BESZÁMÍTÁS! ÁRGARANCIA! ÚJ GIGABYTE GAMING OC RX 7800 XT 16GB GDDR6 videokártya 3 év garancia
- Eladó modifikált R9 380X
- BESZÁMÍTÁS! EVGA RTX 3080Ti XC3 ULTRA HYBRID 12GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó! 99.900.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest