Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Nvidia® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexcor
őstag
válasz
Jack Oneill #2628 üzenetére
Igen ezt már megtettem mert először sehol nem engedte, most meg van ahol engedi van ahol csak részben.
-
Rexcor
őstag
válasz
marinea2 #2626 üzenetére
GOW Ragnarök-ben NVapp-on keresztül állítottad az overdrive-ot? Mert nekem onnan a DLSS-t nem engedi csak a FG-t, hiába állítom az overdrive-ot, DLSS-re azt írja hogy nem támogatott.
Végül a dlss dll file-okat cseréltem ki a legújabbra, de nem igazán veszek észre különbséget sem képminőségben sem FPS-ben ezért nem vagyok biztos benne hogy így simán dll file cserélvel tényleg sikerült-e.Amúgy nem kellene DLSS mert 4k 120 FPS DLAA-val is megvan, csak van egy grafikai bug ami DLSS-el kevésbé sűrűn jön elő. (random leszedi az atmospheric beállítást és olyan mintha a grafika 10 évet visszalépett volna)
-
Rexcor
őstag
Nem tudom más is észrevett-e FPS csökkenést az új 555.85 driver telepítése után. Én most kipróbáltam pár játékot és kb 15-20% teljesítmény vesztést látok FPS értékekben 4090-el. Nem minden játékban de legtöbben igen ami azért elég jelentős, pl korábbi stabil 120FPS-től épphogy 100-ra vagy még néha alatta.