Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
- Ingyenes az Epic Store-ban a Cat Quest II
-
GAMEPOD.hu
Nvidia® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz
csiby222 #1731 üzenetére
Uraim!
Megvan a teljes valasz! Telefonon beszeltem az Asus Magyarorszag szervizes reszlegevel, illetve emailben kerestem meg oket, ujfent, hogy tisztazzuk vegre a dolgokat, majd felhivtak. Minden mukodik, hdmi kabellel es nem kell nvidia vezerlopultban semmit allitgatni, nem kell DP kabel sem, mivel nincs is rajta ilyen csatlakozo, ha hdmi kabel van hasznalatban, csak a monitorban kell bekapcsolni. Szoval nem kepzelodtem, amikor a keptoresek megszuntek.
Es azt mondtak, ez csak HDMI csatlakozas eseten van igy, illetve ilyenkor dinamikusan valtozik a monitor refresh rate. Ha DP kabel lehetoseg lenne, akkor mar kell allitgatni control panelban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest