Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ziZé
csendes tag
Sziasztok!
Bár elolvastam ez első hozzászólást, és ezekkel a részekkel nagyjából tisztában is vagyok, a visszaolvasást idő hiányában hanyagolom! Elnézést kérek a házigazdáktól, de 13000+ hozzászólás végigbogarászása jelen pillanatban számomra túlságosan időigényes!
Az alap problémám, hogy van egy Samsung Series 7 (NP700G7C) laptop, amit szeretnék megvásárolni. A gép alap állapotban videokártya hibás, de ez nekem még jól is jön, mivel szeretnék mérnöki alkalmazásokra fejlesztett VGA-val ellátott gépet magaménak tudni. A kérésem, hogy ebben a laptopban található egy GTX 675M, ez milyen foglalattal rendelkezik, mire cserélhető? Rosszabb esetben integrált-e?
Korrekt információt eddig nem találtam, ezért gondoltam, hogy itt kérdezősködök.
Előre is köszönöm, ha valaki veszi a fáradtságot, hogy utána néz, mert tudja, hol kell, vagy esetleg olyan szakértelemmel rendelkezik, hogy csípőből tudja választ!
Üdv.: Zé
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest