Hirdetés
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
-
GAMEPOD
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
playmore
tag
Nem tudom volt-e már, Street Fighter 6 PS4/5 vs Switch 2: [link]
Alapvetően a két PS között van, nyilván nagy képernyőn jobban kijön, hogy a PS5 alatt van. Az Nvidia GPU tényleg sokat segít. Szerintem teljesen korrekt, és igazolja a vas árát is és emellett tényleg minden PS4 játék elméletileg lehetséges. Csak azok a fránya játék árak ne lennének. Én azért remélem a third partyk alá fognak vágni árban a Nintendonak (mind kezdő mind akciózás szempontjából) és ha más nem akkor nekik lesz már kínos, hogy durván jobban kinéző cuccok mennek majd fele annyiért. Nyilván ha van nagy géped (nekem van) akkor ez kevésbé probléma, de én régi vágású vagyok és van sok játék amit én handhelden szeretnék játszani. Szerintem egy Octopath Traveler, akármilyen tactics például vagy SEGA, Bomb Rush Cyberfunk szerű arcade romp jobban is "illik" kis képernyőre és szívesen tolnék egy Street Fighter 6ot is ott (ha lenne fizikai...).
Viszont ahogy mondtam ha a Nintendo csak azért is kannibalizálni fogja a saját és más játékeladásait, akkor bizony a játékaim 90+%a Switch 1 lesz és remélem a visszafelé kompatibilitás kisajtolja belőlük a maximumot.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Facebook és Messenger
- Skype topic
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest