Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• playmore

tag

Nem tudom volt-e már, Street Fighter 6 PS4/5 vs Switch 2: [link]
    Alapvetően a két PS között van, nyilván nagy képernyőn jobban kijön, hogy a PS5 alatt van. Az Nvidia GPU tényleg sokat segít. Szerintem teljesen korrekt, és igazolja a vas árát is és emellett tényleg minden PS4 játék elméletileg lehetséges. Csak azok a fránya játék árak ne lennének. Én azért remélem a third partyk alá fognak vágni árban a Nintendonak (mind kezdő mind akciózás szempontjából) és ha más nem akkor nekik lesz már kínos, hogy durván jobban kinéző cuccok mennek majd fele annyiért. Nyilván ha van nagy géped (nekem van) akkor ez kevésbé probléma, de én régi vágású vagyok és van sok játék amit én handhelden szeretnék játszani. Szerintem egy Octopath Traveler, akármilyen tactics például vagy SEGA, Bomb Rush Cyberfunk szerű arcade romp jobban is "illik" kis képernyőre és szívesen tolnék egy Street Fighter 6ot is ott (ha lenne fizikai...).
    Viszont ahogy mondtam ha a Nintendo csak azért is kannibalizálni fogja a saját és más játékeladásait, akkor bizony a játékaim 90+%a Switch 1 lesz és remélem a visszafelé kompatibilitás kisajtolja belőlük a maximumot.

Új hozzászólás Aktív témák