Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
válasz
tboy93 #47910 üzenetére
Nem tudom volt-e dolgod Devil May Cry-al, de ha igen és tetszett, akkor a Bayonetta-trilógia kötelező.
Ugyanattól a csapattól pedig ott van még az Astral Chain is.
A Luigi's Mansion 3 az egyik legszórakoztatóbb Nintendo cím és persze ott van a Mario Odyssey is, azt se hagyd ki!
Ha JRPG kell, akkor a műfaj egyik legjobbjával is Switchen tudsz játszani, ez a Xenoblade Chronicles-trilógia. Én egyelőre csak az első résszel játszottam/játszom, de az nagyon tetszik egyelőre, a második és harmadik részről meg olvass véleményeket, nagyon sokan szeretik és istenítik.
Sokan szeretik még a Splatoon játékokat is, a legfrisebb rész most a harmadik rész. Gyakorlatilag a Nintendo zászlóshajó multiplayer játéka. Én néztem róla gameplay videókat, nem az én világom, sose próbáltam, de állítólag tényleg jó.
A Nintendo Switch Online trial alatt próbáld ki a Tetris 99-et! Nem viccelek, PRÓBÁLD KI! Nem gondolnád mennyire addiktív tud lenni egy battle royale-os Tetris játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Autós topik
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- EAFC 25
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Microsoft Xbox One X 1TB Project Scorpio Limited Edition játékkonzol
- Új állapotú Sony Playstation Portal 2 év garanciával
- Alig használt Nintendo Switch játékok eladóak!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, újszerű
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest