- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quinine911
aktív tag
Skacok, nektek mennyire melegszik a gép, ha dokkolva játszotok?
lehet én vagyok a hülye, de mintha jobban melegedne mostanában, de lehet csak beképzelem.
Nagyon melegnek nem mondanám, de valahol a langyos és a meleg között van, a melegebb felé elmozdulva.
Handheld módban semmi melegedés. -
petymek
senior tag
válasz
Quinine911 #26658 üzenetére
Mert ez az egyedi azonosítója , nem kockáztatnám, hogy rossz kezekbe kerüljön.
-
szkuvi
tag
Pro Controller, L és R gombok...
Tudom, ez már nagyon "beteges", de mégis megkérdezem
:
Az normális, ha ezt a két gombot picit "határozottabban/erősebben" kell megnyomni mint a kontrolleren lévő bármely más gombot??
Úgy értem, ha pl. az eShopban rámegyek egy játékra, az L és R gombokkal tudok a képek között jobbra-balra lapozgatni. Ha nagyon gyengén, éppen csak megnyomom őket nem történik semmi, egy picit jobban benyomva már igen. Tényleg csak nagyon ritkán észrevehető, játék közben még egyszer sem találkoztam ezzel az issue-val, csak kíváncsi vagyok nálatok is hasonló-e a helyzet. -
maximilian4
addikt
válasz
Norb79 #26693 üzenetére
Szerintem ezt egyébként felesleges leírni, mert ő is tudja. Valószínűleg nem azzal a szándékkal vette, hogy ilyen gyorsan tovább ad rajta, így pedig ha teheti inkább újat vesz az ember. Mindenből. Nintendo használtpiacon tényleg veszteségmentesen lehet adni-venni a használt cuccokat. Sajnos ez van, nekem is volt már olyan, hogy megvettem egy vadi új tech cuccot és 1-2 héten belül rájöttem, hogy nekem ez nem kell és iszonyat nagy bukóval adtam el. Most pl. gondolkoztam rajta hogy a laptopomat cserélem le egy erősebb újabbra, de újonnan majd 600 ezer forint volt, most el tudnám adni olyan 200-ért (úgy hogy egyébként egy karcmentes cuccról van szó). Én úgy vagyok vele, hogy inkább rohagyjon rám. A 2. switchemet sem fogom eladni, inkább rohagyjon rám az is, sőt minden amit újonnan vettem rohagyjon rám!
-
Norb79
őstag
Ezért javasoltuk többen, hogy használtat vegyél, mert ahogy az új autó is azonnal 20-30%-ot bukik az árából, ahogy kihajtasz a kereskedésből ugyanígy igaz ez a konzolra/játékra is. Minek rizikózna veled bárki pár fillérért, akkor már vesz használtat jóval olcsóbban. Jóval olcsóbban. A konzol max ér 90et, mert ahogy maxi írja 97,5ért már újat kap. A játékok 10 körül mennek el, a 12ért eladáshoz türelem és szerencse kell, max a Zelda elmegy annyiért talán, de lehet az se, a másik kettő meg tuti nem. És hát a pro kontroller se kell mindenkinek. Szóval bontva és olcsóbban, illetve továbbra is a használt gép lett volna a jó megoldás, használt játékkal, most nem buknál tízet se, de ez már eső után köpönyeg.
Szerintem.
-
Shade45
senior tag
-
.LnB
titán
válasz
maximilian4 #26689 üzenetére
Várok még kicsit, aztán lehet átírom akkor a hírdetést.
Köszi.A te áraid szerint akkor 148 lenne. Na most a 150 amiért hirdetem, eszerint okés ár.
-
maximilian4
addikt
Az a baj, hogy egyben nehéz eladni és ha el is tudod, akkor csak nagyobb bukó árán. Külön külön tényleg egyszerűbb és kevesebbet is buksz rajta. Én anno gari nélküli switch v1-et, 2 fizikai játékkal (zelda botw, donkeykong), garis, újszerű pro controllerrel 90ezerért adtam el...ja és még sd kártyát is adtam mellé.
Amúgy aprón bontatlan 2 év garis v2 97500
játékok darabja olyan 12k
pro controller 15-16k -
.LnB
titán
Tudom, hogy van konzol árazós topik, de nézzétek el ezt a kommentet nekem.
185-ért vettem a csomagot. 150-ért hirdetem már, és eddig egy érdeklődő volt csak.. ilyenkor mi van? Meddig kellene még lemennem. Már így se kis bukó. Ráadásul vatta új az egész csomag...
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #26683 üzenetére
Abban az 1 percben benne van a pályaválasztás is. Mindenki szavaz, melyik pályát akarja, aztán a szerencsekerék kipörgeti, hogy melyik legyen
Szóval annyira nem vészes.
De volt olyan is, hogy egy már zajló versenybe dobott be, mint néző, és meg kellett várni, hogy annak vége legyen. Én amúgy nagyon casualban játszom. Havonta egyszer kedvet kapok hozzá, letolok egy kupát, így nem is unom meg -
maximilian4
addikt
Ezt a hirdetést most láttam aprón: [link]
Ez valami vicc akar lenni?
Azt a pár menüpontot angolra lefordítani...szerintem manapság legalább ennyit mindeki tud angolul, ráadásul ezt pénzért csinálni?
Engem már az okosított meg dualboot jelzőtől is kiráz a hideg ha egy eladó switch mellett látom. Remélem előbb utóbb banolva lesznek ezek a gépek. -
szkuvi
tag
Úgy döntöttem megveszem a Mario Kart 8-at, ha már akciós, de még előtte szeretném kérdezni tőletek, milyen a játék online multiplayer része? Gyorsan talál versenyeket, mennyire laggol/nem laggol a játék...ilyenekre lennék kíváncsi.
Köszi előre is.
-
adalbert1
veterán
Irigyellek, hogy ilyen könnyen el tudod engedni a dolgot és túl tudsz lépni rajta - nekem talán már túl sok korábbi konzol van itthon, ami az elmúlt 1-2 évben nem is volt bekapcsolva, de sajnálom őket eladni (igaz az értékük is kérdéses, egy 360-ért nem hiszem, hogy sokat lehetne kapni, vagy egy DS Lite-ért, talán ennyiből sokkal jobb a jelenlegi generációt elpasszolni, aminek még jobban értelmezhető értéke van)
-
maximilian4
addikt
válasz
kicsako #26675 üzenetére
Na majd írd meg mik az első benyomások a konzollal kapcsolatban, meg persze a játékkal is. Remélem sok együtt eltöltött időben lesz részetek a pokémon univerzumon túl is. Már csak azért is, mert 2 rész közti időt is ki kell tölteni valamivel. Próbáld ki a többi exkluzív címet is.
-
f3rdzs0
senior tag
-
kicsako
őstag
válasz
maximilian4 #26674 üzenetére
csak a pokemon miatt veszek switchet.
-
kicsako
őstag
Sziasztok,
Holnap megyek a saját kis Nintendomért, veszek mellé egy Pokemont is, és kezdő szettet tokkal/fóliával. Van valami amire oda kellene figyelnem beüzemelésnél? PS/Xboxaim már voltak, de azok valahogy adottak. A Nintendoban nem bízok hogy ennyire egyszerű lenne
Aki szintén pokemonozik, és tradelne/pvp-zne írhatna nintendo id-t? vagy nem tudom mi van itt -
Dreimus
senior tag
-
hege01
tag
Gitár fun-oknak.
[link] -
77Guba
aktív tag
válasz
maximilian4 #26655 üzenetére
Vagy az a beállítottság,hogy az egyetlen élő handheld gép.Az össz N játékom jelenleg a (jah az is Ubisoft) Mario+Rabbids (15€-ért nem tudtam otthagyni),a BotW tetszett,a Mario Kart is,a maradék 30+ játékom meg külsős.De a Luigi's Mansiont mindenképp befogom szerezni.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
#09990144 #26659 üzenetére
pont most néztem. elég vicces mert ezzel kb pont azokat szívatják akik nem akarták megvenni a SwSh-t és mondták hogy várnak majd az Ultra verzióra vagy megveszik használtan.
így kevesebb használt verzió lesz a piacon (én speciel pont el akartam adni, de most emiatt nem fogom). másrészt (és ezzel igazából nagyjából midnenki szív), a játék 60 helyett 90 dollárba kerül mindenkinek. ami mondjuk annyiból jobb azoknak akik megvették az SwSh-t, hogy nem lesz egy bővített ultra változat 60-ért
attól függően mennyi content lesz, szerintem nem a legrosszabb deal. szerintem ez volt eddig az egyik legjobb Pokemon játék amit kiadtak, végre nem volt nyűg elfogni az összeset
-
törölt tag
-
Quinine911
aktív tag
válasz
Sirandrish #26654 üzenetére
Állat
-
maximilian4
addikt
Ja, semmi rossz indulat nem szólt belőlem csak meglepődtem. Azért remélem tényleg nem okozott nagy csalódást a gép és a játékok. Tudom hogy sokan a nintendo tulajokat az apple tulajokhoz hasonlítják (én mindkettő vagyok), de ehhez a konzol kell egyfajta retro gyerekkori beállítottság. Nekem a gameboy pocket volt az első konzolom, azóta “hívő” vagyok. Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest