Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
Pár nap alatt kimaxoltam a NSMB2-t és most csinálom a SM3DL-et. Az utóbbit csak 3D módban játszom és hihetetlenül jól megcsinálták szerintem az egész játékot. Már csak ezekért megérte a 3DS.
-
SzDavid99
tag
Új 3DS játékokkal bővül a Nintendo Selects Európában!
- LEGO CITY Undercover: The Chase Begins
- The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
- Mario & Luigi: Dream Team Bros.
- Paper Mario: Sticker Star
- Nintendo presents: New Style BoutiqueAz áruk kb. ugyanannyi lesz, mint a korábban így kiadott címeknek. (6.000 Ft, az eShop-on pedig 19.99 € / 15.99£)
-
japunk
aktív tag
Megosztanám eddigi tapasztalataimat a FF Explorers-szel kapcsolatban.
Magáról a sztoriról eddig semmit sem tudok, a lényeg, hogy egy központi városban felveszed a küldetéseket, majd mész és teljesíted őket. Röviden ennyi, de tényleg ennyi, semmi komoly. A fejlődés nekem bejön, valamint ahogy lehet variálni a kasztokat (nekem kicsit a Bravely Default jutott az eszembe). A harc dinamikus, a gombkiosztás is teljesen kézreálló. A lényeg, hogy ez egy Monster Hunter FF köntösbe bújtatva. Mindezek ellenére én ajánlom a vásárlást, lefekvés előtt általában belerakok fél órát/órát, arra viszont tökéletes!
-
SzDavid99
tag
válasz
planbmokus #10296 üzenetére
Tavaly szeptemberben megszűnt a Club Nintendo, úgyhogy sajnos már nem.
-
planbmokus
senior tag
Abban tudtok segíteni, hogy a Nintendo Club-os kártyán lévő kódot fel lehet még használni valahol?
-
vhw
addikt
Most már lehet kivárom a sun&moon részeket.
Addig meg van annyi virtual console-os cím... ezekből már van több mint 30 a watch list-en
Igaz is; ezt nem lehet valahogy rendezni? Ár szerint mondjuk? Úgy látom időrendbe pakolja, ahogy felraktam a listára... így nem nem sokkal gyorsabb az átböngészés, mint ha a leárazottak listáját pörgetném át... -
Sikerült kifognod egy Gen1 játékot és egy Gen1-es másik játék Gen3 remake-jét. Így nem csoda, hogy sok különbséget nem láttál
Olyat keress, amelyiknek nevében nincs átfedés korábbi játékokkal.
(Bár azért meg kell jegyeznem, hogy a játékok nagy része azért eléggé egy kaptafa.)
-
vhw
addikt
Ha már pokémon, melyik résztől van jelentősen "új" sztorija a játéknak?
Most a 2DS-hez járt a gen1 yellow, pár éve emulátoron a leaf green-nel játszottam, de ahogy visszaemlékszem minimális eltérések vannak a történetben; helyszínek ugyanazok, "küldetések" is...
Melyik rész hozna újat? -
planbmokus
senior tag
Sziasztok!
Tegnapi nappal csatlakoztam a táborhoz egy Transparent Blue 2DS-el.
Első játéknak a Pokémon Alpha Sapphire-t választottam. Eddig kb 5-6 órát játszottam, nagyon tetszik!
Ha valakit érdekel Pokémon Alpha Sapphire/Omega Ruby/X/Y-hoz van két-két darab Darkrai és Mew kódom!
Szívesen elcserélném valamire vagy odaadnám valakinek!Jó játékot!
-
vhw
addikt
Gondoltam majd lesz egy kis könnyed nosztalgiázás ~15 év elteltével az annak idején unalomig szétjátszott Super C-vel...
Töltés közben rákerestem egy tesztre, végén az összefoglalóban írja:
"The difficulty may be daunting for newcomers to the genre, but it can be overcome through practice and patience, and finally arriving at the end makes for a very rewarding feeling."Mondom ugyanmár, nehéz? '90s kid ftw!
...
Egy óra játék alatt épp csak sikerült a második boss-t megpillantani... (・_・
-
-
Goldwin
aktív tag
-
MH Generations gép:
-
hdman
őstag
Szerintetek egy keveset használt fekete ds lite töltővel,adatkábellel, két stifttel, egy R4i kártyával, 4gb microsd-vel, egy guitar hero játékkal és kontrollerével, valamint egy mario kart játékkal 15 ezerért reális ajánlat? Doboza is megvan.
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
new követi az arcot, tehát ott pont hogy nem esik szét a kép. kb. az első percben érezhető már a különbség, mert a réginek nagyon kicsi a megfelelő szög és csak akkor volt jó, ha úgy tartod. new-nál ilyen már nincs szerencsére, bár ezt is annyiszor használom, mint az AR kártyákat
-
woros
őstag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy a sima és a new 3DS között a 3D-ben mi a valós különbség? Nekem régi 3DS XL-em van, de beszéltem egy sráccal akinek new 3DS (sima) és neki is szétesik a kép ugyanúgy, ha mozgatva van a konzol vagy a fej.
Köszi a választ.
-
Linkh
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #10270 üzenetére
És a NSMB2? Miért 2, amikor az a 3.rész?
-
válasz
Bár a 2DS-en most akkor magyarázkodhatnának, hogy hova tünt a 3D a játékból.
-
Goldwin
aktív tag
válasz
Egyetértek.
-
válasz
Mondjuk már az is fura, hogy a 64. rész után pár évvel jött a 7. De hát a Nintendo mindig más utakon jár.
-
USA-ban kap hamarosan egy zárcsökkentést a 2DS:
Ráadásul ját mellé a MK 7 is.
-
japunk
aktív tag
Erre tessék.
Ha valaki még venne akkor siessen, mert a srác azt mondta, hogy már nincs sok darabjuk, max 2-3.
-
japunk
aktív tag
Én mindenütt azt olvastam, hogy baromi unalmas és monoton, de többet nem is várok tőle. Lefekvés előtt bekapcsolni, legyilkolni pár ellent, aztán alvás.
Nem tudom, hogy mikor fogok belekezdeni, mert most még folyamatban van a Castlevania meg elkezdtem pár napja a Yokai Watchot is, a többi polcon lévő játékról nem is beszélve.
-
-
Japánban bővül a színválaszték:
-
Bétaville
senior tag
Sziasztok!
Van valami ötletetek? Beleöntöttem a szörpöt az NDS-be. Vettem egy újat.
Hogy tudnám a cuccokat átvinni az újra? -
Goldwin
aktív tag
-
Pokémon Sun&Moon-ra váróknak rossz hír, hogy EU-ban egy héttel később jön a játék, mint USA-ban.
-
japunk
aktív tag
Egy kérdés: mennyiért megy manapság kb. a Pokemon White? Bontatlan és használt árra gondolok.
-
japunk
aktív tag
Szevasztok srácok!
A barátnőm mostanában nagyon rákapott a N3DS XL-emre ezért elhatároztam, hogy meglepem majd eggyel. Melyik gépet ajánlanátok kezdésnek? Az én kezemben igazából már mindenféle volt és én jelenleg egy 2DS-re vagy egy előző generációs XL-re szavaznék. Ti mit gondoltok? Sima Lite-ot nem szívesen vennék, igaz, hogy olcsó (mondjuk kizárólag az Animal Crossing Wild Worlddel hajlandó most játszani, a Mario Kartot már kijátszotta a NSMB-al egyetemben), de szerintem már kicsit idejemúlt, ezért is gondoltam az eggyel régebbi XL gépre, vagy esetleg valamelyik Pokemonos 2DS gépre (legalább lenne egy olyanom is otthon). Tippeket meghallgatok, köszi!
-
-
vhw
addikt
A múltkorihoz hasonló Nintendo-s csomagok szoktak lenne rendszeresen a HumbleBundle-ön?
-
válasz
ImpersonatoR #10240 üzenetére
Szerintem még mindig a géphez vannak rendelve a játékok, csak transfer-rel lehet átvinni azokat új gépre.
-
Ha eladom a 3ds Xl em akkor itt is a géphez vannak rendelve a játékok vagy mar az accounthoz?
Hozzárendeltem a My Nintendo acchoz a nintendo Id-met az esetleg számít/segit?
Csak ha mondjuk vennék egy New 3ds a jövőben pl? (tehát a transfer nem játszik) -
Faterkam
addikt
-
-
Bétaville
senior tag
Figyeljetek már! A New 3DS-ben hol van a memória kártya helye, mert nem találom?
-
vhw
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #10222 üzenetére
36k?
2 év garival.
És még egy tűrhető játék is jár mellé...
Lehet várni kellett volna a 2DS-el...Bár... ennek az életben nem fog eltörni a zsanérja
-
Bétaville
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #10227 üzenetére
Rendben!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Hirdetések az apróba menjenek!
-
Bétaville
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #10222 üzenetére
Bocsi! Szerkesztettem az előző hozzászólásomat. Felhívtam őket telefonon, hogy tévedésből rosszat rendeltem.
-
Bétaville
senior tag
Megrendeltem innen egy Hyrule Edition-t. [link]
-
-
-
Megvettem a Humble Bundle csomagot (100% charity), első körben felajánlom:
- Rhythm Thief & the Emperor's Treasure - Nintendo 3DS
- Super Street Fighter IV: 3D Edition - Nintendo 3DSAkinek kell bármelyik, írjon üzit és küldöm a kódot.
-
Linkh
tag
Régi FE játékokban, ha meghalt a karaktered,akkor az annyi volt, nem éledt fel. Kezdhetted újra a fejezetet.
Awakenings-ben már lehetett választani, hogy végleges legyen a halál vagy a következő fejezetben újból ott legyen a karakter. Gondolom az új részben is lehet választani. -
FE-ben a karakterhalál hogy is van? Stella Glow-ban nem volt ilyen, ha 0-ra csökkent egy szereplő életereje, akkor elmenekült az adott csatából és kész, Tactics Ogre-ban pedig, van három kör, hogy felélesszük a karaktert, mielőtt végleg meghalna ilyen esetben.
-
vhw
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #10212 üzenetére
Elvileg működik most is, találtam UK és európai (német) oldalt (mondjuk Operában valamiért szétesik az egész lap, nem szöveget látok, mindenféle random karaktereket...). Nem lenne létszükséglet, csak kaptam egy kisebb összeget paypalen keresztül, aztán gondoltam elverem erre, de a legkisebb vásárolható címlet is több, mint amennyi az egyenlegen van.
De akkor egy újabb kérdés: mi a tapasztalat, melyik előnyösebb eshopban vásárolni vagy magát a kártyát fizikálisan? (tisztában léve azzal, hogy kártyából nem érhető el bárhol bármi)
Az árak általában hogy alakulnak egyik illetve másik esetben (látom eshopban vannak akciók), na meg a megunt kártyát tovább lehet adni, a digitális változatot meg fiókhoz köti.Milyen egyébb előnyök-hátrányok jöhetnek szóba?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ez valami amerikai cucc. Igazából azt csinálja (ha jól látom), hogy ad egy levásárolható eshop kreditet, amit ezzel a paypal-os bizbasszal is kifizethetsz neki. De maga a Nintendo biztosan nem áll szóba ezzel a fizetési megoldással. Régen volt EU-ban is ilyen beváltható kártya, de sosem fizettem ilyennel. Nem tudom, létezik-e még valamilyen formában.
-
vhw
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #10208 üzenetére
Ez kamu lenne - link - vagy csak US only?
Ha mégis legit, akkor hasonló EU-s megoldás nincs?Petykó78: akkor nem értem miért a biztonsági marhaságra hivatkozik a hibaüzenetben, kiírhatná feketén fehéren, hogy "bocs, ez nekem magas"...
-
Felkerült két új FE Fates videó a Nintendo csatornájára:
A Tale of Two Families: Birthright
A Tale of Two Families: Conquest -
Petykó78
tag
válasz
domiromm #10206 üzenetére
Helló. Igen működhet G/N mixed módban is, ez csak beállítás kérdése. Itt valószínű, hogy only-N módban üzemel a router.
Legalábbis a TP-Link routereknél így van, más gyártókkal nincs tapasztalatom.vhw:
Épp ez a csel, mert látja a hálózatot csak nem tud csatlakozni. Már habzott a szám az idegtől mikor a szép új gépem nem volt hajlandó netre csatlakozni. Nem akartam elhinni, hogy a New modellek is csak a G szabványt ismerik.
Egyébként ha akkor megtaláltam volna az általad linkelt specifikációt, pár üveg Drehert meg asztalcsapkodást megspórolhattam volna. -
vhw
addikt
válasz
sirarcheer #10202 üzenetére
És valóban...
Ám előjött egy másik probléma...
Eddig mobillal megosztott neten próbáltam csatlakozni, de nem hajlandó végigvinni a frissítést... (vacak blue mobile net...)
Lenne itt wifi is, de a következő üzenetet kapom; "Unable to connect to this access point as it uses WPA2-PSK (TKIP) security. Please change the security setting for the access point, or choose a different access point"
Ez egy kvázi nyilvános wifi, van hozzá jelszavam, de még csak nem is kérdezi... a biztonsági beállításokat ugye nem tudom megváltoztatni...Mi a hiba?
A következő oldal szerint (link) a 2DS nem támogatja ezt a titkosítást - ugyanakkor a sima 3DS és az XL igen. (mégse csak a 3D feature-ben különbözik egymástól a két hardver?) -
-
vhw
addikt
Próbáltam elérni a Nintendo e-shopot, de gondolkodás nélkül azt az üzenetet kapom, hogy nem elérhető ez a funkció a régiómban...
Most hiányzik neki egy rendszer frissítés (még erre nem kerítettem sort) vagy a régió beállításoknál kell bűvészkedni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- hóember74 részére Playstation 5 Slim 1TB Lemezes konzol + 2 Joy + 2 játék
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - szép állapotban
- PlayStation 4 Fat és Slim Gépek
- Nintendo Switch Lite Grey
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest