Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Wuthering Waves
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
Faragó Ricsi most beszél a class fm-be.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Bocsi srácok az off miatt. Egy kis NHL. Én eléggé elérzékenyültem míg olvastam. [link]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Jó meccs lesz ez!
Luongo már twitteren kérdezte is, hogy ki fut több yardot majd: Ő vagy Manning?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
válasz schawo #10895 üzenetére
"erre igazából nem adtam volna választ, mert ha valaki igazán alkalmas, az megnyeri"
Ezt légyszi mond el Dan Marino-nak is. És egyébként sem igaz. Ez csapatjáték, olyan nincs, hogy egy QB nyeri meg.
Cam Newton meg maximum akkor lesz Can Newton ha indul az elnökválasztásokon. Addig Cam.
-
titán
Kire bíznád a mindent eldöntő utolsó passzt a
Super Bowlban?
1. Aaron Rodgers (3 sikeres hailmary egy évben, és messze legjobb passz% miatt)
2. Tom Brady (addig harcol, míg talál valakit)
3. Can Newton (legjobb redzone%, legfeljebb futja, nem dobja)A Super Bowl negyedik negyedének utolsó
játékában 1 yardra vagy az ellenfél endzone-
jától. Melyik futó kezébe adod a labdát?
1. Marshawn Lynch (ha épp van kedve futni)
2. Cam Newton (legjobb 1 yardos%, legfeljebb passzolja, nem futja)
3. Adrian Peterson (és közben mormolok egy imát, hogy ne ejtse el)Melyik játékost szeretnéd leginkább a
csapatodban tudni egy Super Bowlon?
1. Tom Brady
2. Cam Newton
3. J.J WattMelyik jelenlegi QB-nak kellett volna mára már
Super Bowlt nyernie?
3. Carson Palmer (erre igazából nem adtam volna választ, mert ha valaki igazán alkalmas, az megnyeri)Melyik edzőnek kellett volna már Super Bowlt
nyernie?
3. Andy Reid (lásd az előzőt)Melyik irányító nyeri a legtöbb Super Bowlt az
elkövetkező 10 évben?
1. Cam Newton
2. Russel Wilson
3. Aaron RodgersMelyik franchise lesz legtöbbször Super Bowlban
a következő 10 évben?
1. Panthers (lásd az előzőt)
2. Seahawks
3. PackersMelyik szabály okozza majd a legtöbb problémát
a következő 10 évben?
1. Offensive Holding (egy meccsen van 20, befújnak egyet)
2. Offensive Holding
3. Offensive Holding (az elkapás szabályt csak a hülye médiamunkások nem értik, egész évadban videozás után volt talán 1 téves ítélet összesen)Igen vagy nem: Minden hívást vissza lehessen
nézni a Super Bowlon?
FrásztIgen vagy nem: Az elkövetkező 10 évben lesz
olyan Super Bowl, amit az Egyesült Államokon
kívül játszanak?
NemHa kapnál egy olyan lehetőséget, hogy három
évvel rövidebb karriered lesz, de nyersz egy
Super Bowlt, akkor aláírnád-e?
Értelmetlen. Én nyernék, és akkor vonulnék vissza, amikor akarok.Melyik fellépőt választanád a Super Bowl
Halftime Showjába?
Justin Biber, és egész félidőben csak a közönséget pásztáznám a kamerával. (Rohadtul nem érdekel az egész halftime show)evDirect villanyautós töltőhálózat
-
.LnB
titán
Na jó de hol lesz akkor 3éven belül SB? Wembley-ben?
Blink 182 még Matt Skibával is? Nekem is nagy kedvencem a Blink, de élőben borzalmasak.
-
MODERÁTOR
Kire bíznád a mindent eldöntő utolsó passzt a Super Bowlban?
Ha a kérdés úgy hangzana, "... Az utolsó driveot?..." Akkor egyértelmű Brady.
Így Aaron Rodgers.
A Super Bowl negyedik negyedének utolsó játékában 1 yardra vagy az ellenfél endzone-jától. Melyik futó kezébe adod a labdát?
Marshawn Lynch. Beastmode fog még csodát művelni.
Melyik játékost szeretnéd leginkább a csapatodban tudni egy Super Bowlon?
J.J Watt vagy Gronk.
Melyik jelenlegi QB-nak kellett volna mára már Super Bowlt nyernie?
Egyértelműen Rivers. Amit abból a szerencsétlenből évről évre kipaszíroznak...
Melyik edzőnek kellett volna már Super Bowlt nyernie?
a vén rozmár Andy Reid.
Melyik irányító nyeri a legtöbb Super Bowlt az elkövetkező 10 évben?
Ha sikerül egyben tartani a Seahawksot, Russel Wilson? Ha nem, akkor Aaron Rodgers.
Melyik franchise lesz legtöbbször Super Bowlban a következő 10 évben?
Seahawks És Packers. A Panthers one trick pony kategória nekem.
Melyik szabály okozza majd a legtöbb problémát a következő 10 évben?
Egyértelmű Catch Rule.
Igen vagy nem: Minden hívást vissza lehessen nézni a Super Bowlon?
Nem, köszi. 6 óras SB-t senki nem bírna végigülni.
Igen vagy nem: Az elkövetkező 10 évben lesz olyan Super Bowl, amit az Egyesült Államokon kívül játszanak?
Pontosan abban az évben, amikor az Eagles SB-t nyer.
Ha kapnál egy olyan lehetőséget, hogy három évvel rövidebb karriered lesz, de nyersz egy Super Bowlt, akkor aláírnád-e?
Egyértelmű igen.
Melyik fellépőt választanád a Super Bowl Halftime Showjába?
The 88, Blink 182, Sting.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
vond
MODERÁTOR
Russel Wilson / Cam Newton / Aaron RodgersA Super Bowl negyedik negyedének utolsó játékában 1 yardra vagy az ellenfél endzone-jától. Melyik futó kezébe adod a labdát?
Marshawn Lynch (Nagyon remélem, hogy ősszel bombaformában tér vissza.)Melyik játékost szeretnéd leginkább a csapatodban tudni egy Super Bowlon?
Ray LewisMelyik jelenlegi QB-nak kellett volna mára már Super Bowlt nyernie?
Jay Cutler / Philip Rivers / Tony RomoMelyik edzőnek kellett volna már Super Bowlt nyernie?
Ron Rivera / John Fox / Andy ReidMelyik irányító nyeri a legtöbb Super Bowlt az elkövetkező 10 évben?
Russel Wilson / Cam Newton / Eli ManningMelyik franchise lesz legtöbbször Super Bowlban a következő 10 évben?
Seahawks / Panthers / GiantsMelyik szabály okozza majd a legtöbb problémát a következő 10 évben?
Holding / Pass Interference / Catch RuleIgen vagy nem: Minden hívást vissza lehessen nézni a Super Bowlon?
NemIgen vagy nem: Az elkövetkező 10 évben lesz olyan Super Bowl, amit az Egyesült Államokon kívül játszanak?
NemHa kapnál egy olyan lehetőséget, hogy három évvel rövidebb karriered lesz, de nyersz egy Super Bowlt, akkor aláírnád-e?
IgenMelyik fellépőt választanád a Super Bowl Halftime Showjába?
The ProdigyVOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Mottie
őstag
1. Aaron Rodgers
2. Tom Brady
3. Cam Newton
A Super Bowl negyedik negyedének utolsó játékában 1 yardra vagy az ellenfél endzone-jától. Melyik futó kezébe adod a labdát?
1. Can Newton ( - és nem csak mert úgyis nagyon vezetünk..)
2. Adrian Peterson
3. Jonathan Stewart
Melyik játékost szeretnéd leginkább a csapatodban tudni egy Super Bowlon?
1. J.J Watt
2. Aaron Rodgers
3. Antonio Brown
Melyik jelenlegi QB-nak kellett volna mára már Super Bowlt nyernie?
1. Philip Rivers (Már nem fog )
2. Matt Ryan
3. Andrew Luck
Melyik edzőnek kellett volna már Super Bowlt nyernie?
1. Andy Reid
2. Ron Rivera
3. John Fox
Melyik irányító nyeri a legtöbb Super Bowlt az elkövetkező 10 évben?
1. Cam Newton
2. Andrew Luck
3. Marcus Mariota
Melyik franchise lesz legtöbbször Super Bowlban a következő 10 évben?
1. Panthers
2. Packers
3. Patriots
Melyik szabály okozza majd a legtöbb problémát a következő 10 évben?
1. Catch Rule
2. Pass Interference
3. Holding
Igen vagy nem: Minden hívást vissza lehessen nézni a Super Bowlon?
Természetesen ne.
Igen vagy nem: Az elkövetkező 10 évben lesz olyan Super Bowl, amit az Egyesült Államokon kívül játszanak?
Dehogy (csapat sem lesz)
Ha kapnál egy olyan lehetőséget, hogy három évvel rövidebb karriered lesz, de nyersz egy Super Bowlt, akkor aláírnád-e?
Alá persze (kivéve, ha alapból 3 szezon hosszú lenne a karrierem)
Melyik fellépőt választanád a Super Bowl Halftime Showjába?1. Eagles
2. Adam Lambert
3. Imagine Dragons[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
Traxx
őstag
1. Rodgers, Wilson, Brady
2. Lynch, Peterson, Bell
3. Rodgers (ha megbíznék benne, akkor egyértelmű), Watt, Gronkowski
4. Luck, Romo, Palmer
5. Andy Reid, Rex Ryan
6. Nehéz kérdés, mert a QB csak egy (igaz, nagyon fontos) láncszem a fogaskerékben, de Wilson, Luck és Rodgers.
7. Szívesen látnám ott a GB-t, Seattle-t vagy a Steelers-t
8. A te sorrended pont jó.
9. Nem.
10. Tuti nem.
11. Simán aláírnám, ez nem lenne kérdés
12. Erre nem tudok válaszolni"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
A Zéé
Topikgazda
Én inkább 1-1 választ adok, és rövid indoklást
Aaron Rodgers
Nem kérdés szerintem, hogy passzok tekintetében neki van az egyik legbiztosabb keze, és amennyi hail mary-t megcsináltak...A Super Bowl negyedik negyedének utolsó játékában 1 yardra vagy az ellenfél endzone-jától. Melyik futó kezébe adod a labdát?
Adrian Peterson
Tavaly ilyenkor Lynchet mondtam volna, de ő már nem olyan éles szerintem, nem akar annyira, mint AP.Melyik játékost szeretnéd leginkább a csapatodban tudni egy Super Bowlon?
J.J. Watt
"Defense wins the championship", és ő egy korszakos játékos amúgy is.Melyik jelenlegi QB-nak kellett volna mára már Super Bowlt nyernie?
Matthew Stafford
Vagy ő, vagy Ryan, de inkább Stafford.Melyik edzőnek kellett volna már Super Bowlt nyernie?
Andy Reid
Az öreg rozmárra sok mindent lehet mondani, de szerintem nem egy rossz edző, ezer éve HC, és megérdemelne már egy gyűrűt.Melyik irányító nyeri a legtöbb Super Bowlt az elkövetkező 10 évben?
Aaron Rodgers
A hawks lufi szerintem kipukkan, a Pats is lassan kikopik, szerintem a Panthers is egy éves csoda, a sok ifjú titán közt meg a következő pár évben ő lesz a nagy öreg.Melyik franchise lesz legtöbbször Super Bowlban a következő 10 évben?
Colts
Részben az előző indoklást tudom ide is írni kiegészítve azzal, hogy Szerencse Endre már csak a neve miatt se lehet még egyszer ennyire szerencsétlen. Az AFC meghatározó csapata lehet szerintem ez a gárda.Melyik szabály okozza majd a legtöbb problémát a következő 10 évben?
Catch Rule
Egyértelműen ez az a szabály, ami a következő pár szezon témája lesz.Igen vagy nem: Minden hívást vissza lehessen nézni a Super Bowlon?
Ne
??? Ez egy elég buta kérdésIgen vagy nem: Az elkövetkező 10 évben lesz olyan Super Bowl, amit az Egyesült Államokon kívül játszanak?
Nem
Nagy biznisz a külföldi piac, de ennyire azért nemHa kapnál egy olyan lehetőséget, hogy három évvel rövidebb karriered lesz, de nyersz egy Super Bowlt, akkor aláírnád-e?
Aláírnám
Mindenki azt mondja, hogy a játék öröméért játszik, pedig mindenki megtenne mindent azért, hogy a legjobbak legjobbikának mondhassa magát. Ahhoz meg kell a gyűrű, bármennyire is szép és hosszú a karrier.Melyik fellépőt választanád a Super Bowl Halftime Showjába?
Rudimental (UK)
Lenne még jópár kedvencem, de ha egyet mondhatnék, akkor talán ők lennének azok, akiknek még esélyük is lehet odakerülni, mert kellően populáris az, amit játszanak. Bár nem amerikaiak, ez nem tudom mennyire kizáró ok.Just a simple Lineman...
-
.LnB
titán
Na
gyerekeksrácok, urak. Ezt nekünk is meg kell válaszolnunk. [link]
Nagyon jó kérdések, kezdeném is.Kire bíznád a mindent eldöntő utolsó passzt a Super Bowlban?
1. Aaron Rodgers
2. Tom Brady
3. Russell WilsonA Super Bowl negyedik negyedének utolsó játékában 1 yardra vagy az ellenfél endzone-jától. Melyik futó kezébe adod a labdát?
1. Marshawn Lynch
2. Adrian Peterson
3. John Kuhn ( )Melyik játékost szeretnéd leginkább a csapatodban tudni egy Super Bowlon?
1. Aaron Rodgers
2. J.J Watt
3. Russell WilsonMelyik jelenlegi QB-nak kellett volna mára már Super Bowlt nyernie?
1. Michael Vick
2. Matt Ryan
3. Andrew LuckMelyik edzőnek kellett volna már Super Bowlt nyernie?
0. Chip Kelly (haha értitek?! )
1. Ron Rivera
2. Andy Reid
3. John FoxMelyik irányító nyeri a legtöbb Super Bowlt az elkövetkező 10 évben?
1. Russel Wilson
2. Marcus Mariotta (majd az idő eldönti)
3. Aaron RodgersMelyik franchise lesz legtöbbször Super Bowlban a következő 10 évben?
1. Seahawks (bandwagon rulz1)
2. Panthers (bandwagon rulz1)
3. PackersMelyik szabály okozza majd a legtöbb problémát a következő 10 évben?
1. Catch Rule
2. Pass Interference
3. Holding (amiket nem fújnak be)Igen vagy nem: Minden hívást vissza lehessen nézni a Super Bowlon?
Ne!
Kizárt.
Erre nehéz válaszolni, ha top DB lennék (ami lennék ha lehetőségem lenne rá) azt mondanám: aláírnám
Melyik fellépőt választanád a Super Bowl Halftime Showjába?
1. Kensington (NL)
2. Audio (UK) Háh! Ez mondjuk érdekes lenne! xD
3. Mumford and Sons
+1. Biffy ClyroVárom a ti válaszaitokat!
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
-
anulu
félisten
nézegettem 2017-es Pats ellenfeleket. Tampa, New Orleans meg Miami ugye by design. nagyon kíváncsi leszek, hogy melyik csapattal mikor játszunk idegenben. az nem fog a nászútba beleférni, h felmenjünk Bostonba
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
fene se tudja, hogy ebből a HoloLensből mikorra lesz valami megfizethető (<$1k)...
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
.LnB
titán
Na látod, mire mi ilyet fogunk használni Brady nyugdíjas lesz. Ezt meg tudom neked előre mondani.
-
anulu
félisten
erre röviden és tömören annyit tudok reagálni, h A-K-A-R-O-M!!! most!
-
.LnB
titán
[Microsoft: Imagining the future for NFL fans]
Ez marha jó, viszont általában ezek a MS videók az álmodozásról szólnak csak. Sose lesz ilyen.
-
MODERÁTOR
-
A Zéé
Topikgazda
Ez az egész CJ-t a peccbe jó, meg minden, de azt ne felejtsük el, hogy 20019-ig élő szerződése van, szóval ha esetleg bármikor is visszatérne, a Detroitnak nem kis szava lesz abban, hogy hol játszik vagy hol nem
Just a simple Lineman...
-
MODERÁTOR
válasz schawo #10873 üzenetére
És így hogy tíz évet lenyomott a dagonyában, hova akarja még gennyesni keresni magát? De komolyan... Én ha sportoló lennék, el sem tudnám képzelni hogy ne az legyen a célom, hogy sportágon belül a lehető legtöbb trófeát megnyerjem. Főleg 10 évnyi szenvedés után. Nem éhes egyáltalán a sikerre?
Az fix, hogy nem fognak a 24 millájának helyet csinálni Foxboroughban. Ennél józanabb az ottani csapatmenedzsment.
-
titán
És kit fognak kivágni érte? [link]
Már most is plafonon vannak a 150 millás 2016-os sapkával, CJ pedig önmagában 24 millás csomagot jelent. A fél keretet ki kéne vágni hozzá. De ha nem akarnak sok embert elküldeni, akkor elég Bradyt, Gronkot ÉS Edelmant, hogy CJ beférjen a sapka alá
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
anulu
félisten
tavalyi SB menetelés óta Amendola is elég tisztességesen elkapdossa a labdákat. nagyon tudnék örülni, ha Mega és Minitron is nálunk lenne. kiegésztve Gronkkal. sok sikert az elenfelek védelmének! feltéve, ha lesz O falunk addigra és nem 1,75 alatt kell Bradynek passzolnia, hanem mondjuk 3 sec környékén. az alatt Megatron simán tud sok-sok yardot futni a rakétáért
leginkább nem Megatronnak akarnának ezzel gyűrűt adni (bármennyire is van olyan játékos, hogy megérdemelné), hanem egy újabb lehetőséget Bradynek az 5-re.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
rgeorge
addikt
Állítólag 42 oka van: 1: az elutasított zaklatási ügye és a 41 pont, amit eddig a Nashville ellen szerzett.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
anulu
félisten
jó kérdés, pontosan nem tudom, de valami olyasmit pöttyintettek el, hogy rájátszásbeli a dolog, de, hogy mikori és mi azt passzolom.
-
.LnB
titán
Nagyon hiányoztak...
azt nem tudod, hogy Kane-t miért utalta ennyire a nashville-i közönség?
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
válasz F-ECT$ #10861 üzenetére
pl kompletten akit New Englandből beválasztottak... Brady, Gost, Gronk. megnéztem volna őket ahogy tét nélküli meccsen játszanak
-
Kotomicuki
senior tag
Azért, próbáld meg nézni a másik oldalról is: egy olyan meccsért, amivel nem/alig keres vmit, kockára tenni az akár több tízmillió dolláros karrierjét (úgy nagyjából: az életét) senki sem akarja - ha te volnál ebben a helyzetben, akkor te sem tennéd ezt szívesen.
A SB-hoz képest semmi tétje, vagy elismerése nincs annak a mérkőzésnek - ezért sem értem az ezt fikázókat: "na, jó: bulizzunk, de csak finoman" a mérkőzés -> amcsi "megrendezett" show-műsor, semmi több. Ki akarna egy ilyenért - akár végleg - lesántulni...A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
Mottie
őstag
Kapnak "jutalmat". Nekem ebben az a gaz, hogy mivel "tet nelkuli" a meccs, igy teljesen megertem, ha valaki nem akar megserulni (foleg ha esetleg szerzodes targyalas elott all). Viszont azt bevezetnem, hogy aki nem vesz reszt (es nem serult/SuperBowlozik), az nem lesz elkonyvelve mint "ProBowl" jatekos.
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
anulu
félisten
támogatnám, ha az NFL is bevezetne valami hasonló bűntetést az indokolatlan ("nincs kedvem") távolmaradókra a gáláról, ahogyan az NHL is megtette.
-
.LnB
titán
Érdekes, hogy egy hétvégén van a Pro Bowl és az NHL All-Star gála.
-
-
titán
A múlt heti ARI@CAR meccsről egy jellemző jelenet. Az interception pillanatában Tedd Ginn a célterületen épp downfield irányba halad (a kép bal szélén látszik), meg kell fordulnia és úgy indul a 10 yard előnyben lévő Peterson után. A többi magáért beszél.
Mintha valami vicc lenne, annyira természetellenes a sebességkülönbség (mindenki máshoz viszonyítva) annak ellenére, hogy vagy 10 yarddal többet futott már. Az meg egy másik történet, hogy Newtont nem tudta kiblokkolni egy 300 fontos D-falember Lumpkin, és ha TG nem futja le, akkor ő meg tudta volna csinálni a szerelést.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Csak azért kérdeztem mert tegnap megnéztem a The Program c filmet. Ha lesz egy kis szabad időm lehet írók róla bővebben.
-
vond
MODERÁTOR
Én is kb. ugyanígy vagyok.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
F-ECT$
titán
Én csak a 3 nagy körversenyt (sőt igazából csak az olaszt és a franciát) néztem főleg egyetemi évek alatt, de meló mellett már nem sok időm van rá. No meg Sipi is elment, és azért ő sokat hozzátett az élményhez a kis Knézyvel. Azért az eseményeket szoktam követni, de csak a versenyek alatt, évközben semmit sem tudok a sportról.
Dive ever, work never.
-
.LnB
titán
Szereti rajtam kívül itt még az országúti kerékpár nézni, követni?
-
Kotomicuki
senior tag
válasz rgeorge #10843 üzenetére
Ez inkább megdöbbentő és szomorú!
Arra emlékeztet, amikor egy francia autógyárnak magyarázkodnia kellett "otthon", hogy mivel a német piac sokkal "szigorúbb" minőségelvárásokat támaszt a gépkocsieladók elé, így gyár a német export járművei a sokkal jobbak voltak a hazai piacra kerülőknél, köszönhetően a sokkal kiterjedtebb minőségbiztosításnak.A csóró mindenhol le van ...-va!
[ Szerkesztve ]
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
.LnB
titán
Megvan nekem a magam baja... szellemileg is meg a csapatom ügyében is.
A Seattle-nek biztos mákja volt a tabletekkel.
-
MODERÁTOR
Egész évben szopás volt azokkal a Surface tabletekkel... - you had one job Microsoft.
Amúgy érdekes, a Seattlenél még soha nem ment tönkre egyik semAmúgy meg te TRÓGER (), azt mond meg nekem, hogy milyen érzés az, hogy ilyen problémákkal neked sosem kell küzdened?
Hogy a csapatod van annyira jó, hogy mindig csalással vagy mázlival vádolják őket? Tudom, szörnyű érzés lenne, ha a konferencia döntőben ilyen hibák fordulnának elő az Eagles-el... Muhaaha.Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
anulu
félisten
ha bárki "ismeretlen" ilyet mondana, lehet magamra venném, de Tőled nem
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Én se gondolom azt, hogy jövőre az Eagles SB-t nyer. Ennyire legyünk előrelátóak azért már.
De örülök, hogy nem bántottalak meg. Felfoghattad volna úgy is ezt.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
anulu
félisten
jólvanna... amúgy picit félek attól, h "lemaradok". amúgy meg van. és tényleg kötekedés
-
.LnB
titán
Ez most köcsög kötekedés lesz részemről de akkor is..
Te mint országos Pats fan, felteszed ezt a kérdést? Szerinted nincs Brady-ben még simán 2-3(-4) év? Ha csak meg nem sérül súlyosan akkor biztos, hogy két évig még nyomja. Hosszú távú backup qb sincs mögé draftolva még akire esetleg később a Pats építhetne. Teljesítménye pedig megvan ha van előtte fal.
Örülök én, hogy mész Pats meccsre, de ha már Pats szurkoló vagy, és évek óta követed az NFL-t akkor lehetne ennyi rálátásod a dolgokra. Szerintem.(#10822) crey Az ugye megvan, hogy "megbízható bostoni források" szerint, a Pats megpróbált ismét csalni. Csak balfasz rendszergazdát fiztettek le, és a szerencsétlen a saját tableteiket iktatta ki?! #napifail #kamu
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
nem találtam infot... valaki meg tudná mondani, h Bradynek meddig él a mostani szerződése? úgy néz ki, h erősen eltolt naaagy nászútként 2017 szeptemberében kimennénk az USA-ba (nem titkoltan azzal a szándékkal, hogy akkor már megy a szezon...), és nagyon szeretnénk előben is látni játszani.
-
vond
MODERÁTOR
Kollégák, "spilázva", L-lel.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Racecam
nagyúr
A vicces az, hogy valóban túl van spirázva ahogy mondod, de annyira, hogy már maguk a játékosok, edzők is hisznek benne. és ez tényleg le tud bénítani egy csapatot. vannak olyan meccsek és most nem az alapszakaszra gondolok elsősorban, hanem az igazán tétre menő élet-halál, illetve rájátszás meccsekre, ahol pontosan tudja az ember, hogy ha 50 mérkőzést játszanának 49x más lenne az eredmény. Történik valami és még a legmagabiztosabbaknak is megremeg a keze, lába, hogy úristen, most mi lesz, el fogjuk veszteni...
Van ebben bőven egy ilyen, ahogy egyébként belülről is elmesélte Fördős
(Nekem csak kosárlabda élményeim vannak hasonlók az előző évezredből...)u.i.: A másikra: Ne is titkoljátok, nincs is szebb két egészséges férfi igaz szerelménél.
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
.LnB
titán
A momentuom témához annyit fűznék hozzá, hogy nem azt mondom, hogy nincs ilyen, vagy ne számíthatna. De ugyan úgy túl van spirázva ez az egész mint sok esetben a hazai pálya. Amerikai közvetítések tele vannak a momentummal...
Na meg aztán a forma, momentum, szerencse. Egyik sem könnyen megmagyarázható tényező az nfl-ben.(#10822) crey: A mi kapcsolatunk ilyen. Virág, vacsi.. persze még jó, hogy ne vegyek neked Gronkowski mezt nem?!
[ Szerkesztve ]
-
A Zéé
Topikgazda
válasz rgeorge #10826 üzenetére
"Miért omlott össze a maradék 59 perc 48 másodperce a Denver attól az elrontott snaptől?"
érdekes dolog ez a pszichológia.
Én voltam nagyon hasonló helyzetben:
Veretlenül mentünk döntőbe, és a döntőn egyszerűen mint az első bálozók, úgy viselkedtünk.
Az addigi csapatunk egyik vezető alakjának utolsó meccse volt ez a döntő, tényleg végig domináltuk az összes ellenfelünket a döntőig, az előző évi döntő kudarcát meg akartuk "bosszulni", az a csapatunk volt azóta is a legösszetartóbb, legösszeszokottabb csapatunk, baromi nagy emocionális töltete volt annak a meccsünknek. Akár csak a Super Bowl az ott szereplőknek.
Volt 3 playünk, amit addig senki nem tudott levédekezni, igen erősek voltunk vele, visszahordás után behívtuk azt a hármat, amiről azt hittük, hogy majd azokkal meg tudjuk mutatni. És kivédekezték mind a hármat. Talán még 1-2 yardot se sikerült előre haladni. És onnantól kezdve hirtelen megszeppent az egész csapat, edzőstül, mindenestül. Nem úgy sültek el a dolgok, ahogy terveztük, nem tudtuk megmutatni az első három playyel, hogy kik vagyunk mi. Illetve nem úgy sikerült, ahogy terveztük. Második driveba megpróbáltuk megint. Megint nem úgy sült ez, ahogy vártuk (nem lett TD). És onnantól kezdve valahogy ráül a szorongás mindenkire. Elkezd a miérten járni az eszed. Miért nem sikerül, az, ami előtte 100x? Eldöntöd fejben, hogy na, akkor a következőnél megmutatod az emberednek, odafigyelsz, csak rá figyelsz, megcsinálod! Ekkor csak a LB-t nem veszed észre, hogy jött ő is, és most ő csinálta meg a tuti playt... Ekkor megjelenik a fokozott teljesítési kényszer, mert bazzeg, az ellen közben pontot csinált, de te csak gondolkodsz, és elkezdesz bizonytalankodni, aztán akkor meg már katasztrófa az egész... Mert ráül az egész támadósorra ugyanez, mert mindenki végigjárja közel ezt az utat, és az a támadás, ami előtte 30-40 pontokat rak fel a táblára megcsinálja élete második 0 pontos meccsét...Oké, hogy mi nagyon kis béna amatőrök vagyunk, de ez sajnos eléri az amatőrt, a profit, a rookiet, az öreget, mindenkit. Nem véletlenül vannak sportpszichológusok is. Nagyon kivételes edző az, aki egy ilyen helyzetben fel tudja rázni az egész bagázst. Ilyen kivételes edző szerintem még NFL szinten is kevés van.
Just a simple Lineman...
-
rgeorge
addikt
válasz F-ECT$ #10821 üzenetére
Egy momentum meg tud változtatni egy meccset, igen. Nem ez a kérdés, hanem az, hogy miért. Miért omlott össze a maradék 59 perc 48 másodperce a Denver attól az elrontott snaptől? A Vikings ellen Russell Wilson hasonló snapből is passzolt egy közel td-t. Ott a Denver edzői stábja nagyot hibázott. Ha nem is az első félidőben, de a szünetben mindenképpen fel kellett volna rázni annyira a csapatot, legalább a védelmet, hogy ne úgy kezdjék a második félidőt, ahogy. A liga legjobb támadói 8 pontot hoztak össze az egész meccsen, azt is 35:0 után. Ha egy ilyen momentum a meccs vége felé történik, vagy kritikus helyzetben, döntetlen közeli állásnál, akkor még csak-csak érthető lett volna a dolog, de így nem. A Seattle is kellett persze a nagy vereséghez, nem engedtek ki, csak a legvégén. Pont a Green Bay elleni tavalyi NFC döntő volt az ellenpélda, hiába volt 5 elvesztett labdája a Seattle-nek, nem törtek le egy pillanatra sem. Még az 5 perccel a vége előtt eladott labda után sem.
Most annyiban teljesen más a Denver, hogy a védelme egész évben kompenzálta a rossz támadójátékot, erre nagy szükségük lesz a Panthers ellen. Ha megússzák az 1. negyedet nagy zakó nélkül, akkor lesz esélyük legalább egy szoros meccsre.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Kotomicuki
senior tag
válasz F-ECT$ #10824 üzenetére
De, ebben a szezonban, mintha pont a Párducok mutatták volna meg, hogy mi az a felállás/visszajövetel és pont a SEA ellen, október 18.-án - igaz, "csak" 6 pontos hátrányból és egy negyed alatt...
Ha nem a Párducok tarolnak, akkor ott vmit nagyon elnézett a vezetőségük a játékosaik felkészítésében - és nem hiszem, hogy pont a célegyenesben blokkolna le ez a csapat (pláne: az eddigi Denver ellen).
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
F-ECT$
titán
válasz Kotomicuki #10823 üzenetére
Nem sok sportot néztél eddig, igaz? Nem csak nfl-ben, hanem lényegében az összes csapatsportban megfigyelhető, hogy elég 1 ilyen momentum, és az egész csapat "meg van fogva". Ezért is jó sportot nézni, mert nem mindig az esélyes győz, vannak előre nem kalkulálható események.
Dive ever, work never.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz F-ECT$ #10821 üzenetére
Egen, a kezdő amatőröknél lehet, de a profiknál..., mert akkor Russell Wilson-t már rég lapátra tették volna (pl. volt már 3 INT-tel kezdett, majd (a szokásos) győzelmükkel befejezett konferenciadöntőjük a GB ellen...)!
-
F-ECT$
titán
válasz Kotomicuki #10820 üzenetére
Az a Seattle meccs megmutatta, hogy 1 rossz játék mennyire meg tudja határozni egy csapat lelkiállapotát. Ha nincs az elején a labdavesztés, akkor nem olyan meccset láttunk volna amilyet. És ilyen momentum lehet, hogy most a párducoknál lesz.
Dive ever, work never.
-
Kotomicuki
senior tag
Szerintem mindegy, hogy St. Tom, vagy Manning jutott volna be a SB-ba: a Párducok - mindkét(mindhárom) csapat, eddig mutatott formája alapján - úgy játszanak majd a Musztángokkal - de, itt a Pats is állhatna - , mint anno a Seattle tette!
Ha nem így lesz, akkor az megér majd egy háttérnyomozást, mert ott nagyon bűzleni fog vmi!A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
MODERÁTOR
Mondja ezt az a csávó, akinek a csapata még a rájátszás szót is keresi az értelmező kéziszótárban. Igazából nem is értem, hogy miért tökölnek ezek az NFL-el. Simán lehetne az Eagles stadion helyett játszóház gyerekeknek. Vagy ugrálóvár. Esetleg kisvasutat kéne építeni, meg látogatóközpontot. Turista látványosságként hasznosabban szolgálna a Lincoln Field...
-
.LnB
titán
Milyen kis baráti, meghitt társaság lesz itt a Super Bowl-ig/alatt. Nézzétek meg! Kikapott a Pats, aztán a srácok el is tették magukat itt jövőre Vagy még mindig a könnyeiket törölgetik?! Nem tudom..
Így e...[link]
Mikor tippelünk? Győztes, MVP, végeredmény, első TD, pénzfeldobás?! Fel kell valamivel dobni ezt a pár napot még.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
[ Szerkesztve ]
-
Mottie
őstag
válasz Kotomicuki #10813 üzenetére
Mondjuk én pusztán elméleti síkon irtam, még nem volt olyan spoiler tag, amit ne nyitottam volna ki. Ha van meccs ami erdekel, ugyis megnezem mielőtt jövök
Be Victorious!
-
Kotomicuki
senior tag
válasz Mottie #10811 üzenetére
De, ha ki sem írják a spoiler elé, hogy az melyik meccsről szóló elmélkedés, akkor megint csak fölösleges a kötelező "eltüntetés", mert mindenki, még aki nem is akarná azt, meg fogja nézni.
Meg, ha kiírnák is... én olvasni járnék ide, nem az egerembe km-t rakni!Legyünk már végre felnőttek és ha nem akarsz tudni egy eredményről, mert nem láttad(egyéb indok), akkor ne akarj nyilatkozni egy másikról se, hogyha zavarna téged, hogy megtudsz vmit annak a topikjában egy másik mérkőzésről (is) vmit: mielőtt idejössz, nézd meg az adott összecsapást!
Ha ennyire, "szűziesen" érdekelnek a meccsek, akkor amúgy sem sűrűn látogathatnál ide - hiszen, mire mindet végignézed, akár kezdődhet a következő játékhét is...A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
MODERÁTOR
Ó a trollok!
-
Mottie
őstag
Regular season alatt szvsz legyen spoiler miért? Lehet, hogy x meccset láttam, de y-t nem és. X-rol meg akarom osztani a véleményem, stb. Ez nagyon jól is mukodott idén, spoiler tag fölött mindig ott volt szinte, h melyik meccsről van szó benne.
Rajatszasban szvsz felesleges.
Be Victorious!
-
A Zéé
Topikgazda
jó, hát én se ragaszkodom akkor hozzá, és úgy néz ki közfelkiáltásra el lesz vetve a dolog, de akkor ha valaki legközelebb bejön azzal a rinyával, hogy miért beszélünk eredményekről, és olyan dolgokról, ami az éppen zajló meccsen történik, azt elzavarom a sarokba kukoricára térdepelni!
szerk: amúgy sokkal jobban pörög a topic, mint a korábbi években, ami jó dolog.
Most néztem meg Super Bowl XLVIII és XLIX közt kb 1200 HSZ jött, idén a SB előtt tartunk olyan 1600 körül, szóval ez derekas növekedés[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
-
tixem
addikt
válasz schawo #10787 üzenetére
Hát én nem úgy vettem le, hogy túlzottan feszélyezné őket a Panthers jelenléte. Ricsi egész meccs alatt folyamatosan a Cardinals ellen drukkolt, kellett még ez a vérnyomásomnak az amúgy is siralmasan teljesítő pintyek mellett, hogy a kommentátor is nyíltan ellenük szurkoljon.
Nem gondoltam volna pedig, hogy Ricsi valaha felnyomja az agyvizem. Most megtörtént.A meccsről meg inkább nem is írok semmit, mert napokig tudnám sorolni a hibákat amik miatt ez a mészárlás létrejöhetett. Majd a következő szezonban talán összejön. Csak hát Palmer sem lesz fiatalabb... Meg Fitzgerald sem. Remélem a denveri védelem letörli Newton fejéről azt az öntelt vigyort a SB-ban. Kellene már neki egy nagy pofon. Egy kis alázatot és tiszteletet nem ártana beletuszkolni a fazonba, mert rohadt jó játékos ugyan, de ez nem indok arra, hogy így viselkedjen. Nálam átvette a #1 unszimpatikus QB szerepét Brady-től.
Ja, spoiler ellen +1, semmi értelmét nem látom #10802 remekül összefoglalta.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Zanik
addikt
válasz Kotomicuki #10802 üzenetére
Bár relatív új vagyok a topikban, de +1 voks a spoiler használat ellen!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Skilly
aktív tag
Egy balesetet es egy sportban kihagyott helyzetet ne hasonlitsunk mar ossze kerem. Okes, lehet koncentracios zavar, de akkor is. Szerintem a ketto nem ugyan az.
Ahogy tobben irtak, sose a rugora kell tamaszkodni (persze ez egy extra pont lett volna es ez ugye kotelezo, de vannak kivetelek). Lasd Vikings a Seahawks ellen, az is konnyu lett volna, de megsem jott ossze.A masik meccs pedig egy nagy vicc. Inkabb neztem volna egy GreenBay vs Panthers meccset, mint az Arizonat.
Izgalmas lesz a SB, mar elore mondom, hogy Manningnek szoritok. Egy igazi klasszis legenda, megerdemelne meg egy gyurut es utana szogre akaszthatja a mezet.
HyperX
-
titán
Szerencsére nincs minden egyes 40000 vezetett km után halálos baleset. Ha volna, az 1millió km megsüvegelendő volna. A statisztika szerint minden 20. rúgás kimarad. Ő ennél 25x jobb volt statisztikailag, egyszerűen nem lehet 100%-osan rúgni a gólokat. Képtelenség.
Az ő része ebben a vereségben az offencen belül is 5% alatti. Az elején történt. Tudták, hogy egy pont hárányban vannak. Felkészülhettek rá, szervezhették, de nem tudták megoldani. Az offenceben a falé 70% és 25% Bradyé (mert nem tudta kimozogni a problémát).
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Természetesen nem varrom a nyakába. Ő is hibázhat, hiszen ember. De pont most lett volna szükség a pontos koncentrációra, és egy profi egy pillanatra sem hagyhat ki.
Ez olyan mintha azt mondanád, hogy ha egy kamionos halálos balesetet okozott, akkor nézzük már meg, hogy hány százezer kilométert vezetett előtte balesetmentesen.
Nem az övé a teljes felelősség, ezt aláírom. De része volt benne neki is.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Kotomicuki
senior tag
Engem nagyon zavar az olvasásban a spoiler!
Eléggé belterjes ez a topik ahhoz, hogy ne kelljen saját magunkat szívatni a spoiler-rel!
Aki a meccsre kíváncsi és nem az eredményre, annak kitárgyalására, az miért jönne be ide a sok "olvashatatlant" bámulni?
Aki nem tudta megnézni az összecsapásokat és "izgalmakra" vágyik az inkább a mérkőzéseket nézze meg előbb, minthogy idejöjjön acsarkodni, hogy itt, az NFL topikjában, ki vannak már tárgyalva az eredmények és véleményezve vannak a csörték!
De ue vonatkozhatna a "kívülállókra" is: ha az összecsapásra kíváncsi, akkor azt nézze meg - itt amúgy sem ajánlhatsz neki (tiltott) oldalakat - , ha a kommentekre, amik csak ezzel és így az eredményekkel is foglalkoznak, akkor ide.Szerintem nem kéne dilinyósabbnak lennünk, mint ahogy azt a képmutató, álságos egyének elvárnánk tőlünk: EZ AZ NFL TOPIK, ITT ERRŐL ÍRNAK AZ IDELÁTOGATÓK!
Akkor kell a spoiler, ha a mérkőzés ELŐTT tudod az eredményt...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Motoros topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest