Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- GTA VI
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
PHI@SEA:
Dzsízösz, mekkora durva volt már ez a játék, ez a Baldwin TD passz Wilson-nak? [ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
rlazol
veterán
PHI-SEA
D. Baldwin=>Russel Wilson 15 yards, TOUCHDOWN
(elképesztő játék volt! Ha fordítva történik, nekem 3,9 ponttal több a fantasy csapatomnak )Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz IntelKiller7 #11996 üzenetére
kevés rúgó van...
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
IntelKiller7
veterán
válasz DeathBat666 #11995 üzenetére
Lassan már oda se merek nézni amikor Field Goal van vagy Extra pont, Punt. Hauschka mostanában nincs a toppon.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
DeathBat666
aktív tag
Elképesztő, hogy mostanában mennyi extra pontot rontanak..
-
and1ao
őstag
Édes istenem mit adunk a cards-nak xD
Guild Wars2!
-
rlazol
veterán
egy perce tart a közvetítés, eddig 2x durrant el az agyam:
1) a meghívott vendég szakértő, Iványi Márton elfelejtett köszönni az elején
2) majd után közölte, hogy a DAL a futójátékkal "felszetupolja" a dobást. WTF??? (gyk.: nem a szakmai tétellel van bajom, hanem a magyarsággal)Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Dallas Cowboys öltöző múlt héten, meccs után: Nagyon szép jelenet.
angolul nem tudóknak:
J. Garrett gratulál a játékosoknak, majd kiemeli Dez Bryant-et, akinek az édesapja előző este hunyt el. Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
maláj
addikt
NFL 2016, ALAPSZAKASZ 11. FORDULÓ
2016. 11. 18. @ 02.25 ==> Carolina Panthers – New Orleans Saints (Tv: Sport2)
2016. 11. 20. @ 19.00 ==> Cincinnati Bengals – Buffalo Bills
2016. 11. 20. @ 19.00 ==> Cleveland Browns – Pittsburgh Steelers
2016. 11. 20. @ 19.00 ==> Dallas Cowboys – Baltimore Ravens (Tv: Sport2)
2016. 11. 20. @ 19.00 ==> Detroit Lions – Jacksonville Jaguars
2016. 11. 20. @ 19.00 ==> Indianapolis Colts – Tennessee Titans
2016. 11. 20. @ 19.00 ==> Kansas City Chiefs – Tampa Bay Buccaneers
2016. 11. 20. @ 19.00 ==> Minnesota Vikings – Arizona Cardinals
2016. 11. 20. @ 19.00 ==> New York Giants – Chicago Bears
2016. 11. 20. @ 22.05 ==> Los Angeles Rams – Miami Dolphins
2016. 11. 20. @ 22.25 ==> San Francisco 49ers – New England Patriots (Tv: Sport2)
2016. 11. 20. @ 22.25 ==> Seattle Seahawks – Philadelphia Eagles
2016. 11. 21. @ 02.30 ==> Washington Redskins – Green Bay Packers (Tv: Sport2)
2016. 11. 22. @ 02.30 ==> Oakland Raiders – Houston Texans (Mexikóvárosban) - (Tv: Sport2)Szabadnapos: Atlanta Falcons, Denver Broncos, New York Jets, San Diego Chargers
-
rlazol
veterán
válasz Mottie #11985 üzenetére
Igen szerintem is ezért van ott Sanchez, de a "nem ingyen" résszel nem értek egyet.
Romonak jövőre 14M dollár jár, a szerződése 2019-ig tart, 2018-ra 19,5M, 2019-re 20,5M. Ez kicsit olyan szitu, mint anno Manning-vel. Csak Manningnek több pénz járt és 1/1en voltak, Romonak pedig már megvan az utódja. Szerintem ezt a szerződést kevés csapat venné át egy ügyletben, bár Romo egészsége kevésbé lutri mint anno Manning-é volt, de ezek akkor is nagyon nagy számok egy 36 éves QBért, aki, bár top QB, nem Payton, nem igazi elit. Átstruktúrálni? Tavaly megtették (meg tavaly előtt), így tart a szerződése 39 éves koráig. Átszerkesztenéd 42-re? Romonak? szerintem akkor már tolószék kell majd neki, nem kezdő QB állás, amennyit ő benyelt .Mit kaphatnak érte ezzel a szerződéssel? Harmadik-negyedik körös picket? Esetleg 3+5? Egy játékost + késői picket? És ennyiért Dallas elengedné? Jones már belebegtette, hogy OC-ként is elgondolkozna rajta, ha Romo visszavonulna. Viszont ha most visszavonul, az neki 5M dollárba fáj (a 2017-es része az aláírási pénznek).
Szerintem február végén (pár héttel egy fájdalmas SB vereség után a NE-vel szemben ) a Dallas egy érzelemdús sajtótájékoztatón (a'la Manning) bejelenti, hogy megválnak tőle. Onnantól FA és meglátjuk ki és mennyiért viszi. Browns? Jets? Bears? Jags?
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz vvega30 #11983 üzenetére
nem igazán, azt már korábban Jerryék elmondták.
Persze a Dak szitu volt, de az ő szemszögéből. Azt mondta, hogy pontosan tudja milyen ez, hiszen fiatalként már átélte. Meg hogy a ligában mindent ki kell érdemelni. És Dak kiérdemelte, hogy ő legyen a QB. Persze a kompetitív hajlam benne van és persze, hogy ki akar menni, hogy ő legyen a Jani, de megérti, hogy Dak ezt most kiérdemelte. És ez neki nehéz, de neki a csapat célja lebeg a szeme előtt, és Dak tudja, hogy számíthat rá, ahogy ő is tudja, hogy számíthat Dakre.
Kérdéseket nem engedett.
Az újságírók a kivastagított részt emelték ki. Lényegében mindenki úgy tekint erre a beszédre, mint Romo Dallas-os testamentumára. Kérdés, hogy a szezon után visszavonul vagy megpróbál másik csapatnál valamit. Most hangsúlyozta, hogy szeretne még játszani. A magam részéről furálom, hogy Sanchez még a DAL keretében van.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Láttátok Romo nyilatkozatát? Hát nem esett neki jól felolvasni azt a szöveget az látszott.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
rlazol
veterán
válasz and1ao #11966 üzenetére
and1ao: tévedsz, egy Extra pontot kihagyott. Ki is rúgták.
szerk.: most látom: Goff kezd a Rams ben a delfinek ellen vasárnap.
[ Szerkesztve ]
-
Skilly
aktív tag
Sea@Pat: Nagyon jo kis meccs volt. Orultem, hogy a Seahawks ilyen magabiztosnak latszott + a futo jatekok is jol mentek. Ami megint szomoru, hogy Sherman-ra dobtak egy facemask-ot. Ami persze nem volt az, na de nem is lenyeges mar.
HyperX
-
rlazol
veterán
nem, a puncture az kilukadást jelent, szerintem szokás szerint felületes a médiának kimenő orvosi jelentés.
Ha kilukad a tüdő, ahhoz kell valami, ami kilukasztja, ami egy törött csontvég vagy egy ólomdarab esetleg egy késhegynyi acél. szóval vsz légmell de nem lukadt ki a tüdő.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
biztos, hogy nem lukadt ki, mert ahhoz kellett volna egy durva bordatörés, hogy legyen, ami kilyukassza. Vsz az ütközés miatt kapott egy kis légmell-et esetleg összeesett, bevérzett egy tüdőlebeny.
-
.LnB
titán
Azt mondják Gronk-nak kilyukadt a tüdeje..és csak egy meccset fog kihagyni. WTF?! Nem túloznak ezek egy kicsit ezekkel a sérülés "jelentésekkel"? Szuperatléták oké, de nem szuperhősök bazdki...
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
and1ao
őstag
WAS@MIN.
Sajnos a meccset nem láttam csak egy 15 perces összefoglalót. Jobbak voltak a rezesek sajnos.
Bradford nem játszott rosszul, kár az int miatt, mondjuk az elég nagy homály volt .
A defense nagyon sok yardot nyelt futásból, nekem meg nem volt futásunk megint, többet vártam, ettől az Asiata Mckinnon párostól,azt hittem szezon előtt hogy, legalább egy 100-120 yardot összeraknak ketten, de eddig ez nagy csalódás.
Walshnak nem kellet rúgni így, nem volt mit kihagyni semNem volt ez egy rossz meccs nekünk, nyerhettünk is volna ha 3 sackből 2 nem 2 min drillen kapunk negyedik negyedben, hatalmas köszönet a Titans-nek amiért kitömték a GB-t [ Szerkesztve ]
Guild Wars2!
-
vond
MODERÁTOR
Most nézem a Seahawks-Patriots meccset. Earl Thomas hogy leütközte már a 20 centivel és 30 kilóval nagyobb Gronkowski-t? Kemény a kiscsávó, mint a vídia.
-
rlazol
veterán
sry a dupláért későn jutott eszembe...
DAL-PIT
Dez Bryant édesapja pár órával a meccs előtt halt meg. A TD-je után ezért mutogatott az égre és ezért mentek oda a többiek támogatni. Sajnos a kiváló magyar kommentátoraink erről nem tudtak, és a jelenetet a rookie-öreg róka vonalra próbálták felhúzni... Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
DEN-NO
A 120 yard FB oldalon találtam ezt a videót. Ez alapján szerintem nem lépett ki. Racecam
tanulságos, kijózanító, de szerencsére nem vészes vereség. Nem láttam a meccset, de örülök, h Brady se "perfect" már. Az AFC-n belüli erőmegoszlást nem befolyásolja lényegesen, ráadásul főcsoporton kívüli vereség. Persze jó lett volna megnyerni, de remélhetőleg ez volt az idei utolsó vereség. Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
-
Racecam
nagyúr
válasz rlazol #11943 üzenetére
Természetesen az Atlanta - Philadelphia-t néztem, arra fel is írtam .LnB-nek és ahhoz kapcsolódott a spoiler-es hozzászólásom.
Mi viszont kikaptunk és esküszöm kb. nagyságrendekkel dühösebb voltam, mint amikor az Indiánok bukták a World Series-t!!!
Az egy dolog, hogy úgy átlag szarul játszottunk különösen magunkhoz képest, mind védelemben, mind támadásban, de, hogy 3x etetnek meg nagy játékkal a meccsen, eladunk 3 labdát és a végén 1 yardról 4 kísérletből képtelenek vagyunk csinálni egy touchdown-t.... Meg is érdemeltük!
Jobb volt a Seattle.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
-
Syz
senior tag
Utat a Miaminak, köszönöm, köszönöm.. Elnézést, erre van a PO? Igen, de ha azt nem találnák meg akkor a WC is arra van A borzasztó kezdés után végre van remény, GO PHINS GO!!! [ Szerkesztve ]
"Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
rlazol
veterán
válasz Mottie #11953 üzenetére
a KC@CAR vége krimibe illő volt: aszondja a riporter: "a hét play-e" - én akkor már láttam a DEN-NO végét, hát nem hittem el. Szegény NO... A CAR lényegében elszállt a PO tekintetében, a NO is necces lesz. Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Mottie
őstag
KC@CAR
Really?!
Kezdtek elhitetni velem, hogy visszatértünk a tavalyi formához, aztán kikaptunk így egy harmat KC-tol. Ha tudnám mi változik meccsről-meccsre...Ma jó, talán a DEN@NO
végén történtek ubereltek Be Victorious!
-
maláj
addikt
egy nap + spoiler tag
-
-
vond
MODERÁTOR
Én úgy emlékszem, utáljára az volt, hogy kb. egy napot hagyjunk rá. Simán előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor pár esti meccset már láttál, már beszélnél róla, lenne hozzáfűznivalód, vagy nem láttad, csak kíváncsi vagy milyen volt, érdemes-e megnézni, stb. Viszont egyiket-másikat meg később akarod bepótolni, nem akarod, hogy lelőjék a poént, ilyesmi.
Szerintem nem nehéz odabigyeszteni, hogy pl. SEA@NE: aztán spoiler-be a mondandó.
De mondom, döntsük el végérvényesen, szavazzuk meg, vagy mi tudom én. Aztán akkor az lesz, és kész. S akkor mondjuk pénteken, vasárnap, hétfőn, meg kedden nem nagyon jövök majd ide.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Elmentek ti a...
Nyó'cvanszor átbeszéltétek/átbeszéltük már, hogy ha nem vagy kíváncsi egy eredményre, akkor nem jössz fel ide míg meg nem nézted a meccset nem? „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
vond
MODERÁTOR
Már megint a Gyula, bazzeg. Nem hiszem el... Ez feliratkozott az összes Seahawks meccsre?
Előre szólok, nem bírtam ki, ne nézzem meg az eredményt. Viszont a meccset még nem láttam.
(#11946) .LnB: Azért 1-2 órával a meccsek után szerintem még ne spoiler-ezzünk, nem? Bár ha azt mondjátok, semmi értelme, visszacsinálom.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Jó hétvége volt. Nyert az Eagles, és kikapott a Patriots. Mi mást kívánhatna egy NFL rajongó!? Ez a Dallas meg ha így marad akkor szerintem döntőt fog játszani.
Eagles védelme jó volt, és a futójáték is. Matt Ryanéknek nem sok keresnivelójuk volt a pályán.[ Módosította: vond ]
-
rlazol
veterán
Hogy ez a DAL-PIT mekkora meccs volt!!!!
A Minnesota-nak végre nem a rúgón múlt a dolog, de Walsh azért a biztonság kedvéért kihagyott agy PAT-ot.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz DeathBat666 #11936 üzenetére
Matt Ryan hány yardig fog jutni vasárnap 600?
-
maláj
addikt
NFL 2016, ALAPSZAKASZ 10. FORDULÓ
2016. 11. 11. @ 02.25 ==> Baltimore Ravens – Cleveland Browns
2016. 11. 13. @ 19.00 ==> Carolina Panthers – Kansas City Chiefs
2016. 11. 13. @ 19.00 ==> Jacksonville Jaguars – Houston Texans
2016. 11. 13. @ 19.00 ==> New Orleans Saints – Denver Broncos
2016. 11. 13. @ 19.00 ==> New York Jets – Los Angeles Rams
2016. 11. 13. @ 19.00 ==> Philadelphia Eagles – Atlanta Falcons
2016. 11. 13. @ 19.00 ==> Tampa Bay Buccaneers – Chicago Bears
2016. 11. 13. @ 19.00 ==> Tennessee Titans – Green Bay Packers
2016. 11. 13. @ 19.00 ==> Washington Redskins – Minnesota Vikings
2016. 11. 13. @ 22.05 ==> San Diego Chargers – Miami Dolphins
2016. 11. 13. @ 22.25 ==> Arizona Cardinals – San Francisco 49ers
2016. 11. 13. @ 22.25 ==> Pittsburgh Steelers – Dallas Cowboys (Tv: Sport2)
2016. 11. 14. @ 02.30 ==> New England Patriots – Seattle Seahawks (Tv: Sport2)
2016. 11. 15. @ 02.30 ==> New York Giants – Cincinnati Bengals (Tv: Sport2)Szabadnapos: Buffalo Bills, Detroit Lions, Indianapolis Colts, Oakland Raiders
-
rlazol
veterán
ránéztem a táblázatokra és álmodoztam kicsit: HA a NE megveri vasárnap este a SEA-t akkor reális esélye van arra, hogy a 13. héten megszerezze a csoportelsőséget.
-
rlazol
veterán
vond: az a delay of game a Sherman eset után azért volt gáz, mert azt részben a bírók okozták. Van erről egy cikk az NFL.com-on: a játékvezetők nem adtak elég időt felállni, konkrétan 10 mp-vel a támadóidő lejárta előtt még a labda felett állt a zebra. Szabály szerint, ha 20 mp-nél beljebb van a támadóóra átadáskor, resetelni kell (épp a minap volt egy videó, amikor Brady ezt jelezte is a bírónak). Persze, ettől még fel kell állniuk, hiszen ők is látják az órát és ordas nagy késleltetés volt.
Abban meg tök igazad van, hogy lett volna idő bőven korrigálni, láttunk már ilyet. Sárga után mindig összedugják a fejüket egy pillanatra, egyeztetnek, bőven rájuk szólhattak volna akkor is.riporterek: ugye, hogy ugye? még a szokásosnál is gyengébb volt. Ricsi nagyon sokat romlott az elmúlt pár évben, legalábbis emlékeim szerint régebben többet foglalkozott a játékkal és volt pár jó beszólása is. Sanyi valamennyire ellensúlyozza ezt, őt szeretem, relatíve Márk se rossz csak ő se oda való.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Mondjuk egyébként sem ezen múlt, szerintem a Bills saját magát verte meg a sok delay of game-mel, false start-tal, meg a sorozatos, ordas nagy DPI-kkel. Pedig nagyon jól helytálltak Seattle-ben, járna nekik a dícséret.
Láttál az elmúlt három évben egyetlen olyan meccset is, ahol a Bills nem ezzel verte meg saját magát?
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
vond
MODERÁTOR
válasz rlazol #11917 üzenetére
Na, végre sikerült megnéznünk, bitang jó kis meccs volt. És még mennyivel jobb lett volna a megint botrányos játékvezetés, meg a két idióta kommentátor nélkül. Komolyan el fogok jutni oda, hogy angolul nézem a meccseket, pedig jobban szeretném magyarul.
Sörmen iszonyat böszme volt, hogy így ráment a rúgóra (a végén azért kicsit visszahúzta magát, meg furcsa mód Carpenter is az ellenkező lábát fogta, így azért nem volt olyan durva), de nem lett volna semmi gond, ha azonnal, megfelelő mértékben megbüntetik. Ment volna szépen tovább a játék, és nem foglalkozott volna mindenki ezzel még egy félidőn keresztül, meg még napok múlva is. Nem értem, hogy ilyenkor miért nem lehet kintről/fentről beszólni, hogy ez rossz döntés volt, változtassuk meg. Úgyis azonnal mindent visszanéznek (a tévében sem kellett 3 másodpercnél többet várni és már jött is a lassítás), gondolom a stadionban, meg a NY-i központban is több tucat bíró-féleség nézi a meccset. Az ilyen fontos és durva hibákat azonnal meg kellene változtatni. Ez már nem nagyon nyújtaná el a játékidőt (így is percekig állt minden), viszont messze nem lenne ennyi téves ítélet, a csapatok is jobban járnának, a szurkolók sem lennének megőrülve, és még a bírók sem lennének annyit szapulva. Nem értem, ezt miért nem lehet bevezetni.
De nem ez volt az egyetlen érthetetlen döntés. Ott volt pl. amikor a Bills-es Woods egy elkapás után előrenyújtotta a labdát, elég közel egy Seahawks játékoshoz, az picit odébb paskolta, de semmi extra nem történt. Erre megbüntetik Woods-ot 15 yardra. Mi?!? Az ilyen dolgokkal szépen lassan kinyírják ezt a csodálatos játékot.
Na de amit ez a két "kommentátor" leművelt, hát arra már tényleg nincsenek szavak Végigpicsogták az egész meccset. Amikor már rég a játékkal kellett volna foglalkozni, ezek még csakazértis bíróztak, meg sörmeneztek, csak visszaráncigálták huszadszorra is az emberfiát az idegállapotba. Sőt, a Gyula még el is kezdte mosdatni a bírókat. Eszem megáll, komolyan.
De az bezzeg egyszer sem jutott eszükbe, hogy - Sherman büntetés ide, vagy oda - csak berúgta a Bills azt a qrva FG-t 49-ről. Ja, hogy sikerült nekik 5 másodperccel a támadóidő után elindítani a snap-et? Erről is a Seahawks tehet? Hátrébb mentek, onnan meg már kihagyta szerencsétlen rúgó, van ilyen. A lehetőség megvolt, be is ment az első rúgás, szóval nem ezen múlt a meccs. De ezt egyszer sem említette a két főkárógó, ahhoz túl hülyék, hogy ilyen komoly összefüggéseket átlássanak.
Mondjuk egyébként sem ezen múlt, szerintem a Bills saját magát verte meg a sok delay of game-mel, false start-tal, meg a sorozatos, ordas nagy DPI-kkel. Pedig nagyon jól helytálltak Seattle-ben, járna nekik a dícséret.
Na mindegy, jön a SEA@NE meccs, hú ott aztán lesz majd megint minden. De hiába adják most már a SNF meccseket is a SportTV-n, én bizony lehet, hogy angolul fogom nézni (ha elérhető lesz). Mondjuk ha jön valami normális, szakmailag is korrekt ember a Ricsi mellé, aki tudja ellensúlyozni (nem csak őőő-zik, meg a lovat adja alá, mint a Gyula), akkor még elgondolkodok a dolgon.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Me' amikor nyert a Philly akkor arcoskodtam mi? Ez sose ettől függött. Tavaly végig verték őket és egész szezonba sokkal nagyobb pofám volt.
-
rlazol
veterán
válasz rgeorge #11922 üzenetére
"We are on to Cincincinatti" v2
imádom ahogy kezeli ezeket a külső tényezőket meg úgy a sajtót általában. Elmondja az álláspontját, amit odatartozónak vél és kész. Tájékoztatja a sajtót. De semmi több. Kár, hogy ezekről nincs vágatlan anyag, mert a sok hülye firkász még tízen sok év után is tovább szokta erőltetni, megkérdezni ugyanazt másképp, és ő rezzenéstelen arccal ugyanúgy egy szóval válaszol sokadjára is. Jól szórakoznék rajta.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
-
rgeorge
addikt
Bill Belichick verziója a "I'm just here so I won't get fine"-ra.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Racecam
nagyúr
válasz rlazol #11919 üzenetére
Lehetünk tekintettel, persze, és nem is baj a spoiler tag használata, de ha valaki biztosra akar menni, akkor nem jön fel a topicba amíg van olyan mérkőzés aminek nem tudja az eredményét és még meg szeretné nézni, ahogy előtted is írták. Én mindig így csinálom.
Többek között azért is, mert megfigyeltem, hogy egy spoiler-be rakott hozzászólás után sokszor a válaszban már elmarad a spoiler tag, illetve bizonyos utalásokból lehet következtetni a mérkőzés eredményére.Szóval a legjobb, ha a topic irányában csukott szemmel járkál az ember ilyenkor.
(MOD, HG beavatkozásra itt amúgy sincs ok, nyugodt topic ez. )
((((Kivéve, hogy mindig a NE-et és Brady-t gyalázzák egyesek ami miatt majd mindjárt mindenkit kitiltok a picsába! ))))
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
-
rlazol
veterán
válasz Kotomicuki #11918 üzenetére
részben egyetértek, másrészt a topikgazda, a moderátorok és egyéb kiemeltek ezt nemigen tehetik meg. Egymás felé is lehetünk annyira figyelmesek, hogy ha létezik ilyen hallgatólagos határidő azt igyekszünk betartani. Annyira nem pörög ez a topik, hogy ne lehessünk egymásra e téren tekintettel.
[ Szerkesztve ]
-
Kotomicuki
senior tag
válasz rlazol #11917 üzenetére
"Van valami előírás/szokás arra, hogy egy meccsről mennyivel a lejátszása után beszélhetek spoiler tag nélkül?"
Szerintem, aki nem akar eredményekről tudni, az nem lép fel addig, amíg a kedvenc meccsét/meccseit meg nem nézte és akkor biztos, hogy nem fut bele semmilyen, még közvetett spoiler-be sem -> ne másokban keressük a hibát és próbáljuk meg korlátozni őket abban, hogy arról társalogjanak, ami a topik címéből adódik.
De, ismétlem: ez csak szerintem...A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
rlazol
veterán
Én nem tudok felvételről meccset nézni, valahogy ez a visszamenőleges drukkolás nem megy.
Van valami előírás/szokás arra, hogy egy meccsről mennyivel a lejátszása után beszélhetek spoiler tag nélkül?Nem csak Udvardi, de mostanában Faragó is nagyon gyenge . Egyrészt állandóan a bíráskodással foglalkozik, miközben ő maga olyanokat bakizik, hogy kiugrom a székemből. A múlt héten is, az elkapó úgy kapta el a labdát, hogy nem ért hozzá senki, de a folyamat végén a lendülettől kicsúszott a pályáról. És azon értetlenkedett, hogy miért állították meg a labdát, ha már egyszer a térde lenn volt a pályán belül. Láthatóan Sanyinak is kínos volt, végül finom elmagyarázta neki, mit jelent a down by contact és mi van, ha nincs érintkezés. Másrészt lassan minden második szavát valami angollal helyettesíti: a játékosok kontaktálnak meg hasonlók. Kölcsey szpinningel a sírjában, LOL.
Amivel végképp kiborítja nálam a bilit az amit a sérüléseknél művel: úgy hisztizik mint egy hivatásos siratóasszony. És nála minden sérülés komoly, és ő egyből diagnosztizálja. Az nem zavarja, hogy sokszor az oldalt se találja el, nemhogy az érintett ízületet. Nála mindenkinek "egész biztosan" térdszalagszakadása vagy bokasérülése van, persze nagyon súlyos. Az irányítóknak lehet még váll esetleg ujj. Ha nagyon sokszor mutatják azt a testrészt. És sorolhatnám a pontatlanságokat, ostobaságokat amiket az eü. kifejezésekkel művel, szörnyű.Pedig régebben szerettem.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
vond
MODERÁTOR
válasz rlazol #11910 üzenetére
Semmi gond, azért nem dőlök a kardomba. De jobb szeretem az eredmény ismerete nélkül nézni a meccseket. És mostanában nagyon jól működött a spoiler tag-elés is itt a topikban.
De most szólok, hogy még mindig nem tudtuk megnézni a meccset. Csúnyán bealudtunk valamikor az első negyed végefelé. Úgyhogy mára, vagy lehet, hogy holnapra csúszik az ügy.
Hiába no, Udvardi Gyula megtette a hatását. Hihetetlen, mennyire nem alkalmas kommentátornak a faszi.
-
maláj
addikt
kislányok nemsoká kezdődik az ismétlés
Sport 2
00:00
NFL (ism.) Alapszakasz, 9. játéknap, Seattle Seahawks - Buffalo Bills -
rlazol
veterán
válasz Mottie #11913 üzenetére
a kérdés az, hogy a bírók felé hogy csapódna le. Most is sok egyértelmű DPI-t elengednek, aztán megy a hőbörgés. A bíró meg max azt mondja, hogy "nem volt elkapható". Ha kisebb a bünti vajon következetesebben dobnák be? Akkor is, ha -ahogy te jelzed - jobban megérné a védőnek elkövetni, vagyis többször lenne egyértelmű? Jó az, ha a játékot folyamatos DPIk szakítják meg?
Lehet szabályozni mindent meg mindenre pirosat dobni, meg automatán visszadobni, a kérdés, hogy megéri-e. Így is 3 óra a meccs a 60 perc tiszta játékidő ellenére...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Mottie
őstag
válasz rlazol #11912 üzenetére
Én arra gondolok, hogy
- Ha nem húzom vissza TD*
- Ha nem húzom vissza 20+ yardos elkapás (illetve ki tudja még mi)*Ezekben az esetekben minden esetben megérné a fault, hiszen úgy "csak" 20 + first down és nem tobb. Persze lehetne ahogy mondod szabályozni ejectionnel, de az meg kicsit túllone a célon.
*tudom, hogy nincs olyan, hogy 100%, de szerintem értheto a lényeg.
Be Victorious!
-
rlazol
veterán
válasz Mottie #11911 üzenetére
Az automata first down miatt eleve nem éri meg, persze egy hosszabb kísérletnél megérheti, ha nem 50 hanem 15-20 yardot veszt a csapat. Mondjuk ezt is lehet bonyolítani: egy meccsen belül a második után kizárás csakúgy mint a personal faultoknál. Csak ez oda vezet, hogy megint bonyolítás. Pont az ilyenek miatt nőtt meg a bíráskodás súlya. Nehéz ügy ez, nem irigylem a szabályakotókat.
-
rlazol
veterán
bazd meg sry!
épp akkor ment le az ismétlés a sportTVn, azt hittem már nem kell spoilerbe tennem, SRY!amúgy én nem látok ilyen tendenciát. Egyszerűen csak a mi riportereink vannak nagyon ráizgulva erre a témára és emiatt sokat foglalkoznak vele a közvetítésekben. Másrészt a televíziós technika fejlődése (HD minőség, új kamerapozíciók*, jobb minőségű lassítás, stb) miatt jobban kijönnek. Illetve az elkapókat, "védtelen" játékosokat védő szabályok erőteljesebb alkalmazása, elsősorban a DPI, a RtP/RtK, az "Illegal use of hands" hívások hangsúlyosabb szerepe miatt érezheted ezt. Ezek ugyanis sajnos szubjektív megítélésűek, és baromi nehéz élőben szabad szemmel megítélni őket. Ezekben nem is annyira a sok hiba, mint inkább az -akár egy meccsen belül is fellépő - inkonzisztencia a zavaró. De szerintem nem a zavarna titeket se annyira, ha nem ezzel foglalkozna állandóan Faragó a sérülések megtippelése mellett...
szerk.: pl az off.PI nem váltana ekkora hullámokat, ha egy sima 20 yardos bünti lenne. így, hogy akár 50-60 yardot össze lehet szedni vele, nyilván nagyon központi tud lenne.
*pl pár éve van csak a gólvonalnál lévő naracssárga oszlopban kamera
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz rlazol #11904 üzenetére
Mert még nem láttam a meccset, sem az összefoglalót, b+.
De egyébként eddig is általánosságban beszéltem, nem csak a csapataimat védve. Kurvagáz a bíráskodás, még a 2-3-4 évvel ezelőttihez képest is. És akkor az egyre idiótább szabályokról még nem is beszéltem. Nagyon nem tetszik ez a tendencia. Ennyi.
Meg a "vitánkhoz", Istenem...
De köszi, így sokkal jobb lesz megnézni. Most értünk haza, állunk is neki. Tényleg köszi!
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
sry, nem fértem bele a szerk. időbe:
baromi jó meccs volt az MNF. Kár, hogy a közvetítés végszava a bírókat vette elő ehelyett. Faragó amúgy is állandóan a bíráskodással foglalkozik, mert a bölcs ítészt nagyon menő játszani. Kár, hogy sokszor óriási blődségekkel égeti magát. Csak oda akarok kilukadni, h szerintem jó lenne, ha ez a hozzáállás és fókusz nem uralkodna el a fórumon is...[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz rgeorge #11905 üzenetére
.LnB: lol !!!
rgeorge: persze, hogy nem, persze, az a +3 pont a végén sokat jelentett volna (nem kell TDre menni). Csak azt akartam jelezni, hogy hibák ide-oda előfordulnak. Ami a DPI-t illeti: abból is elmegy minden meccsen elmegy jobbra-balra pár.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
.LnB
titán
Brady miért engedte le a Seahawks labdáit is? Ez már beteges Tom! Kezeltesd magad!
-
rgeorge
addikt
válasz rlazol #11904 üzenetére
Most egyet hibáztak Shermanen, viszont Grahamnek köszönhetik, hogy a két DPI, amiből max. egyre dobtak zászlót, nem számított.
Az pedig barokkos túlzás, hogy azon a FG-n múlt a meccs. Ahogy a NO ellen sem a bírók miatt kapott ki a Seahawks.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rlazol
veterán
vond: ja, és ha már Seattle, akkor visszakanyarodva a 2 héttel ezelőtti vitánkhoz: megint kit segített egy meccset befolyásoló, kritikus bírói hiba? Most miért nem látom tőled a zebrákat minősítő posztokat?
-
rlazol
veterán
vond: csak az összefoglalót néztem.
Az első negyed vége erősen kaotikus lett, egy FG-ért ment a zászlódobághatás, amit végül a Bills kihagyott. Az utolsóé izgalmas volt, 6 pont hátrányban a vöröz zónán belül volt a Bills 1 perccel a vége előtt. De ugye ha az a FG bemegy, akkor nem kell TD... .LnB - milyen új arckép? miért kell vele februárig várni, mit befolyásol a SB? ahhoz a PHI-nek semmi köze nem lesz
-
vond
MODERÁTOR
Szerintem ennyi elég is lesz a politikából.
Az kell még, hogy ebben a topikban is megtelepedjen.Inkább azt meséljétek, nézte-e valaki a Bills@Seahawks-ot. Állítólag "thriller" meccs volt. Úgy terveztük, hogy alszunk előtte, aztán felkelünk, de végül nem lett belőle semmi. De este beröffentem a tévét, aztán meglessük. Kár, hogy megint előkerült a Gyula. Azt hittem, már elfelejtik...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hardcore café
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple TV+
- Vodafone mobilszolgáltatások
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest