Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
holderes
tag
válasz kilesz77 #273 üzenetére
Hopsz!,ezt tegyük érthetővé mit jelent Nálad--" A saját, 31-es előhívójú számot a szerződéskötést követően azonnal ki tudjuk adni.--"
a Dominos(klónos) számot is kiadta hétfő délelött a kollégád,most csütörtök este még nem jött sms,hogy használható... a 31-esre konkrétan rákérdeztem,a válasz amit leírtam,detto,nincs különbség 4-5 nap,nem szokásom csak ugy beírkálni ide.. -
sifarr
senior tag
válasz kilesz77 #277 üzenetére
Köszönöm, hogy jelezted ezt az anomáliát, javítjuk az ÁSZF-et.
Nincs mit. Az ember ott segít, ahol tud. Főleg egy olyan szolgáltatónak, amellyel rokonszenvezik. Főképp manapság, amikor a DIGI kanosszajárása bizonyítja, hogy oda kell figyelni a legapróbb részletekre is. N(e)Mhh lehet hibázni, mert ki tudja ...Még két kérdés, és viszem is a másik számomat.
1. Az első, hozzátok vitt számom postpaid volt. Volt hitelképesség vizsgálat is, beküldtem egy mobilszámlát, utána minden simán ment. Ha második számként prepaidet vinnék hozzátok, ugye így akkor nincs kaució?
2. A telefonos ügyfélszolgálaton indítsam a második szám áthordozását, hogy egy számlán fizethessem a két számot? -
sifarr
senior tag
válasz kilesz77 #273 üzenetére
A fogalmazásod alapján bennfentesnek tűnsz.
Tudsz arra válaszolni, hogy február 1-től miért vezetitek be a számhordozási díjat? És érvényesíteni is akarjátok? A hírközlési tv szerint a végfelhasználó számára a számhordozás díjmentes. Akkor hogyan lehet ez?Ne vedd "ellenséges", kötözködő kérdésnek, inkább értetlenkedőnek.
Január 10-től előfizetőtök vagyok. Az első számla már megérkezett, várja a február 1-i csopbeszedést. Viszont átvinnék hozzátok még egy számot. Nem telefonköltség megtakarítása a cél, sőt (!), inkább a kényelem. Prepaidben havi 1500 alatti a költségem ezen a számon, de egyszerűbb, kényelmesebb lenne egy számlán, csopbeszedéssel kifizetni a két szám díjait. Viszont, ha még számhordozási díj is van (és főleg, ha kaució is lenne a prepaid miatt), akkor már annyit nem ér a kérenyelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest