-
GAMEPOD.hu
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThodEE
őstag
Sziasztok!
Nohh sajna újra itt kötöttem ki, de remélem megint útba tudtok igazítani
Tegnap VGAra feltettem a vizes blokkot, összeraktam légtelenítettem, bekapcsoltam, minden rendben ment is.
Aida stab teszt és furmark ment egyszerre[kb 20percet] hogy lássam kb meddig melegszik fel a víz, 35.8 nál megállt, és közbe kiírta hogy frissülne a win indítsam újra.
Újraindítás helyett egy kékhalál nézett rám.
Itt volt a pont hogy inkább alszom egyet
Reggel tudtam hogy a kékhalál után vagy win re instal lesz, vagy hosszú boot idő.
Bekapcsoltam, elmentem fürdeni stb, mire visszajöttem ott várt az asztal kis üzenettel hogy nem tudja használni a lapozó filet {ilyen volt már máskor is nem indult el a vinyó amin a lapfájl van újraindítással orvosolható szokott lenni} nyomtam is hogy induljon újra, azóta addig jut el a gép hogy bekapcsolom és az alaplap fullscreen logója bejön és rögtön újra is indul.
Bios reset volt, memóriából kipróbáltam hogy csak 1 legyen bent, ventiket lehúzogattam, adat tárolókat lehúzogattam, nem javult.Gariba küldjem vissza az alaplapot?
Procit szedjem ki és rakjam vissza?
Próbáljam meg másik táppal?
Egyéb más ötlet?http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Mikrotik routerek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- 14 gen i5 PC Garival
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 512G NVMe / 500w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest