Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz SylarHUN #794 üzenetére
A nismo 2 napos azt hiszem, a skyline ma hajnali, a kéket késő délután lőttem be rajta, meg a toyot is módosítottam (vért okádtam, mire kész lett). A nfs-s.com tényleg jó, gyakran nézem én is, mert látni, kinek milyen másik profilja van még, mert én már összekeveredek a 100-as listában néha. Meg már nem is tudom, kit tegyek ki, mert mindenki aktív szinte. Egyetlen nem magyar van csak. Plusz statisztikai oldal még, aki olvasgat errefelé:
www.team-ger.net fórumából elérhető
a teamESC stat naponta frissül, elég hasznos, mert nagy eséllyel mindig arany kártyát kapunk, és lehet vele nyerni
szerk: az EA rohadjon meg, hogy a szerverek pirosak még mindig, pedig a 21 GMT most éppen 23 CET, és már negyed egy elmúlt...[ Szerkesztve ]
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest