Új hozzászólás Aktív témák
-
lejo
csendes tag
válasz
yagami01 #397 üzenetére
Az irány jó de ehez nagyon sok év kellett.A Heat sem egy kimagasló alkotás,egyszerűen csak sikerül végre valami használhatót letenni az asztalra ami tényleg jól játszható már(ez szem. vélemény volt).
A kampány szerintem gyorsan kijátszható,aztán a kocsimatricázáson kívül nem sok minden marad.Multiba versenyzésen kívül semmi sincs.
Annyi meg annyi játékmód van és egy sincs benne(eliminator pld).Ezek nem igényelnek nagy fejlesztéseket és mégsincsenek benne a játékban.Annyi a lehetőség és csak talicska számra kapjuk a bugfix-eket. :( Kormány támogatás,karácsonyi neon meg duda meg egy felmatricázott kocsi........gondolom megérted hogy mi bosszant. -
lejo
csendes tag
válasz
yagami01 #395 üzenetére
Nézd......Letett valami tök jót végre a Ghost Games az asztalra,aminek én is nagyon örültem.Játszottam egy csomót egy csomó emberrel.Tele voltam lelkesedéssel.De most....... ...Nem játszom egy hónapja kb. Igazából azóta anióta megtudtam,hogy mennyire gyér kontent érkezik hónapok után.Nem ekézem a játékot mert kezdetben nagyon jókat játszottam,de az,hogy semmi olyat nem tudtak behozni hónapok alatt ami meg is tartaná a játékosokat az nagyon szomorú.....ez nem tudom kinek a hibája,de rossz látni ahogy egy jobb nfs játék elsüllyed a mélyesztőbe.
-
yagami01
aktív tag
Mi, a, f_sz?! Az EA teljesen hülye? Végre egy rész, aminek jó volt a fogadtatása és minden megvolt hozzá, hogy a következőben tovább fejlődjön ezen az úton (elvégre reboot), a Ghost-nak volt is már tapasztalata, hogy kb. mit kér a nép... erre... visszaadja a sorozatot a Criterionnak. Biztos van olyan aki ennek örül, de a Heat után én annyira nem.
[link] -
gameboy
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem a játékkal kapcsolatban, hogy ha én újra szeretném kezdeni a sztorit a játékban akkor azt hogyan lehet megtenni? Előre is köszönöm a választ.
-
yagami01
aktív tag
Tegnap jött új UTH, ha valakit érdekel. A 28.-ai frissítésről szól: [link]
Többek között jön kormánytámogatás. Majd 28.-án írnak a frissítésről részletesebben, de azt még elmondják, hogy ezen kívül lesz még egy, ami új autókat is tartalmazni fog. -
GSP
aktív tag
Kellemes csalódás, szép grafika (pc), végre egy jobb NFS.
-
Szpisti
addikt
Sziasztok!
Honnan tudhatom meg, hogy mennyi éppen a reputation pontom? Nem találom sehol sem. Csak a szintet látom, körülötte egy körívvel, ami ugye növekszik. De számszerűen meg lehet tudni, hogy hol tartok? (PC) -
Yeffy
veterán
válasz
SH4D0W2011 #384 üzenetére
Bizony am!
-
SH4D0W2011
őstag
Ugyan a Heat-hez nem, de a mondandódhoz kapcsolódik, az NFS World idejében volt egy TCM (Turbo Charged Maniacs) nevű közösség, ők rendszeresen szerveztek autós szépségversenyeket, vagy csak kihirdettek egy időpontot, találkozott a csapat valahol és végigkrúzoltunk a mapon egy előre megadott útvonalon. Szép idők voltak azok.
-
lejo
csendes tag
Helló!
Az valóban igaz hogy kicsit kifulladtnak tűnik a játék,ami leginkább a Ghost Games sara.Kiadtak egy játékot amiben annyi potenciál van(értsd:események,eventek,Crew-k közti verseny,exkluzív cuccok),de ehelyett kiadtak egy ahoz képest fapados,nagyon alap játékot amivel csak ideig-óráig van el az ember.Jelenleg ott tartunk hogy eltelt 2 hónap és kaptunk sok GBúj tartalmathibajavítást.És ennyi.Semmi mást(két neont meg dudát hurrá,meg apróságokat) Én is hanyagoltam egy hónapig mert nem láttam értelmét felmenni.Aztán a Discord szerverre elkezdtek szállingózni az embereke és ott tartunk jelenleg hogy szinte mindenki 50-es de mégis minden este fent vagyunk 4-5-en legalább és toljuk,mert ezt társaságban igazán jó csinálni.Eventeket találunk ki magunknak(lásd a csatolt képet a sok amerikai izomautóval) és próbáljuk valtozatossá tenni a játékot.Szóval az új tartalmakig mi így próbáljuk kihúzni -
yagami01
aktív tag
Szerintem ez a stílus miatt is van. Megjelenés előtt lehet találgatni, van egyfajta izgalom, ezúttal jó lesz-e, visszahoznák-e ezt amazt stb... ez sok hozzászólást szül. Megjelenéskor meg kiderül milyen, oké (egyébként tényleg jó lett), de nem egy olyan játék aminek hú de mély története van meg nem is tudom... nem tudom igazából lehetne-e egyáltalán oldalakat beszélni egy Need for Speed játékról. Jó, persze, bizonyára sokat tudnánk egy-egy régebbi címről, de ha minden szempontból kapnánk ma egy hasonló NFS-t még akkor is hamarabb kifulladna a topik, mint egy erősebb történetközpontú vagy erősebb multis cím. Szerintem. Ez valamilyen szinten ilyen. Mondjuk én a multit annyira nem hiányolom, nem vagyok nagy többjátékos.
-
feri1014
senior tag
válasz
adamssss #379 üzenetére
Itt nem lehet rogton beulni a bugatti chiron-ba mint mondjuk az agyon hype-olt horizon 4-ben.
Ilyen szempontból sok értelme nincs összehasonlítani a 2 játékot. A Forzában a single rész inkább egy élményt ad, hogy vezetheted ezeket az autókat, mint valódi progresst. Plusz abban a játékban az online rész a hangsúlyos, a single csak körítés.Engem rohadtul nem erdekel hogy hany hsz jott az utobbi idoben.
+1 A single részről nincs igazán mit beszélni, elég egyértelmű. Nem ez a fokmérője, hogy mennyire jó egy játék. -
Engem rohadtul nem erdekel hogy hany hsz jott az utobbi idoben. Szerintem ha valaki egy jo single jatekot szeretne az megkapta. Nem mondom h vilag megvalto de par ora csapatasra tokeletes.
Ebben a jatekban kell kuzdeni amit a mai fiatalsag mar nagyon nem szeret. Itt nem lehet rogton beulni a bugatti chiron-ba mint mondjuk az agyon hype-olt horizon 4-ben. Lehet h az technikailag kiforrottabb de nekem ez az nfs nagyobb kihivast es sokkal tobb adrenalint jelent mint a konkurens.
-
feri1014
senior tag
Nem talált magára, de a Heat valóban jól sikerült. A multiplayer területén vannak nagyon elmaradva. Főleg a Horizon 4-hez vagy a Crew 2-höz, de akár a Crew első részéhez képest is. Semmi nincs, ami visszarángatná az embereket, miután kifarmoltak mindent autót, amit szerettek volna. Bár ilyen részletes tuning mellett nem biztos, hogy megtehetik azt, hogy ingyen dobálják be az autókat, mint a Forzában.
-
Kövezzetek meg de nekem tetszik a játék. Pörgős izgalmas vannak zsaruk és a grafikája főleg este meg esőben pazar. Egyedül az élsimítás nem lett valami szerencsés ezt igazából nem is értem...
Ami kicsit fura hogy a közepes nehézség gyerekjáték a nehéz szinten meg sokszor megfingat a gép bár ott is max második vagyok. Számomra óriási pozitív csalódás a játék és tényleg nem értem a hurrogókat. Egy becsületes iparosmunka. 10/8
-
yagami01
aktív tag
Jaja, reméljük.
LAC
Én tennék fele egy próbát. Itt talán a proci a szűkebb keresztmetszet ugye, de szerintem elfutna valahogy. Ilyenkor ajánlatos Youtube videókat nézni, elvégre szinte biztos, hogy csinált valaki tesztet 6100-al meg 1050Ti-al. Ebből kitudnád deríteni.Írd be a keresőbe... és ha utána biztosabb vagy benne megvásárolhatod. Vagy megvárod, míg kiprobálható lesz originen a trialok között (ha most nincs ott).
-
LACQ88
csendes tag
Sziasztok,
hogy menne a gépemen?
i3-6100, 2x8gb ddr4 hyperx savage, gtx1050Ti,
Honnan tudnám a legolcsóbban megszerezni?
Köszönöm. -
yagami01
aktív tag
A mai Darius interjú:
[link] -
yagami01
aktív tag
Darius interjú 23.-án!
[link] -
nagyd1990
csendes tag
Valaki tapasztalta már azt, hogy egy verseny végezte után a térképen úgy van feltüntetve, mintha azt nem teljesítettem volna még? Több nappali versenynél is előjött nekem ez a probléma.
Pc-n játszom.
-
Angel
újonc
Nekem tetszik.
-
whitezo88
nagyúr
Nekem 2 dolog nem jön be nagyon, PC-n játszva. Mindkettő azért mert nagyon lustán van portolva konzolról.
a) ki tudja hanyadik NFS ahol a menüben Q E meg hasonlókkal kell navigálni. Egy egér opció annyira nehéz? Megszokható, de nagyon fapados...
b) a grafika optimalizálatlansága. Hiába van opció, high alatt (medium és lefele) gusztustalanul és indokolatlanul mosott, csúnya. A pár éves NFS rebootnál fullmaxon is hányás volt az egész, kb felskálázott minden. FXAA kb dísznek van, olyan recés minden, muszáj max AA-t állítani. Sok másban az FXAA is egész szép. Továbbá brutálisan terheli a gépet nonstop. Már a menüben is maxon fűti a cput meg vga-t, sőt, mielőtt lejjebb vettem volna, konkrétan a garázsban volt hogy visszahúzta failsafe miatt a teljesítményt és kb 3 fps-em volt. Ezt sosem tapasztaltam, egy játéknál sem, pedig sok friss címmel játszok és szépen futnak. Ez katasztrófa. Továbbá mint említettem, folyamatosan swappel, tölt a játék kint. Tudom, HDD nem menő manapság, de szintén sosem tapasztaltam sehol ilyet. Max akkor mikor be volt kapcsolva a relive, vagy aminek nvidián hívták, clip visszanézés miatt. Sajnos ez is abba esett bele hogy csináltak ps4-re xo-ra valamit, pcre meg csak ráhúzták. Mondván úgyse az lesz a nagyobb piac hanem a konzol. -
IntelKiller7
veterán
válasz
undercover #354 üzenetére
Az úgy már nem rossz. Megér egy misét.
Köszi
-
undercover
őstag
válasz
IntelKiller7 #353 üzenetére
Az első 5-6 óra inkább. Attól függ milyen gyorsan fejlődsz.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #350 üzenetére
heat level 15 a max, pont addig hogy meghozza a kedved hozzá, a motor csere lvl15-től elérhető.
-
Chalez
őstag
Beszereztem Ps4-re, elsőre egész jó, bár sajnálom, hogy nem lett 60 FPS, de gondolom a hardver nem bírta volna
-
IntelKiller7
veterán
10 oras triallal meddig lehet elvinni a jatekot? Elso 3-4 verseny aztan buy now?
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
SH4D0W2011 #348 üzenetére
-
SH4D0W2011
őstag
PlayStation Store-ban akciós a játék alap kiadása (15.393 Ft), ha valaki egy jobb akcióra várt volna ezen a platformon.
-
SH4D0W2011
őstag
Semmi.
-
mate182
tag
Amivel elkattintod a fotót... tehát jobb oldali joystick a kontrolleren..
- Nyomva tartod és eltünik a hud és akkor hangot is ad ugye a fényképezés.... szóval nyomva tartod érzésre mikor fényképezne > amivel kormányzol joystick elnyomod vele egy időben valamelyik irányba és kiugrik fotó módban, ott aztán foragthatod ide mehetsz oda mehetsz, filter képebeállítás szaturáció színek stbstbstb minden is van
Szeretném mindeki figylemét felhívni, hogy szerény véleményem szerint ezt a játékot ne játszák szólóba. Ugyanis egy szint után az ellenfél nem ellenfél. Bár azért egy HEAT 5 versenyt megnéznék mennyire gyalázza a player le az ellent ugyanis a játék rettentően #&@?
és ott már igencsak gyors autók vannak. Ha rossz a forma még egy HEAT 3 verseny is meg tud fogni. És a rendőrökről nem is beszéltem. Szóval csak a multipalyer. Egy player ellen azért más ám menni....
A multiplayerben látom az erősséget. Én idegenekkel is jokat szoktam menni.....
Szerintem ez egy jó játék. Olyan autókat tuningolok amiket rosszabb esetben életmeben sem fogok még csak látni sem...., "ingyen" ÉN eltudok Pepecselni az esztétikai tuningal akár 2 óra hosszát is.
Továbbra is úgy gondolom, hogy skilles a cucc. Kanyar vadász porscheval simán körbe autózok egy nálam akár 20 szintel erősebb autót ha nagyon koncentrálok.(meg ha kanyargós a map)
Neked dombi tesó csak annyit üzenek, hogy engedd el ezt az egész fórumot mmint ezt a topikot. Nem kellesz ide senkinek. Ne vedd el a kedvét tök gáz dolog.... Nekem Full semmi elvárásom nem volt még csak ki sem akartam próbálni erre tolom éjjel-nappal ... ki gondolta volna.
Előítéletekkel a fejemben ilyen hozzá szólásokat látva lehet soha nem is kedztem volna bele. És nem szórakozok ilyen jól.És nem bántani akarlak. neked ez nem jött be értjük. Másnak még tetszhet.
-
Gebriel
veterán
Sziasztok,
Mennyire indul be a játék az elejéhez képest?
-
dombi81
senior tag
válasz
feri1014 #334 üzenetére
Az irány azt jelenti, hogy esetleg önkielégítve kapisgálják hová is kellene visszatérni? Attól még egy próbálkozás az játék? Azt díjazni kell? Nem inkább arról van szó, hogy letesznek az asztalra egy még félig sem kész munkát, hogy gyarapodjon a bankszámlájuk? Hiszen ebben az esetben árulják inkább akár egy bétát, nem a vásárlót megtévesztve. Akkor teljesen korrekt volna.
-
feri1014
senior tag
Pontosan azt igazolod, amit SH4D0W2011 írt. Felfogta mindenki, hogy neked nem tetszik. De te folyamatosan leírod, ha kell ugyan arra a hsz-re válaszolva. Nem hibátlan játék, de az irány jó. Senkit nem kell meggyőzni arról, hogy ez márpedig szar. Mindenki el tudja dönteni magának. Te leírtad, hogy nem tetszik, nyugodtan lépj tovább.
Nekem tetszik a játék. A forza horizon mellett felüdülés a részletes tuning, rendőrök. Mégsem végzék virtuális önkielégítést naponta a topikban, hogy ez márpedig jó játék.
-
dombi81
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #329 üzenetére
Most ismét nekiálltam, kb. tíz percig tartott. Megvan a 4K, minden ultrán, stb. Az első adandó verseny után újra kapásból kiléptem. Ha mobiltelefonra készítenek egy ilyen játékot, azt mondom: teljesen rendben van, korrekt, tömegközlekedési eszközön elszórakozom vele. De, hogy ezt valaki komolyan gondolja, akár PC-re, akár Konzolra.. Ne haragudj.
-
dombi81
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #329 üzenetére
Milyen jó lenne, ha valóban így volna.
-
mate182
tag
Én adnék érte 8-10 ezer forintot, hogy támogassam mert ez egy jó kis játék lett. Én Origin accessel játszom. Viszont amennyibe kerül annyit nem ér a tartalom miatt. Én is megvárnám, hogy a jövő mit hoz. Potenciált látok benne. Talán majd a köv NFS....
Persze egy biztos rohadt jókat szórkoztam meg szórakozom
( azóta az R8 máshogy néz ki és csak 2x erősebb lol ) -
lejo
csendes tag
válasz
szucstom #324 üzenetére
Hmm ha nagyon ráfekszel akkor 2 hét alatt ki lehet vinni(minden összegyűjthető cuccal együtt a mapon).
Utána viszont malmozás van.Ha nincs kivel összeülni akkor igazából nincs értelme felmenni.Én megvárnám hogy milyen fejlesztéseket/eventeket harangoznak majd be.
Sikeresnek tűnik a játék,ha foglalkoznak vele akkor jó ideig le fog kötni.
Én várnék ha nem olyan sürgős a vétel. :) -
lejo
csendes tag
Sziasztok!
Új problémába ütköztem.
Eddig a játék textúrás részével nem volt gondom(1050Ti) viszont most hogy kártyát cseréltem kinőtt a fű a betonból(msi rx590).
Így bár fluidabb a játékélmény csak a kanyarokat nem latom
Neten láttam hogy mások is panaszkodtak emiatt.Itt a fórumozók között találkozott valaki hasonlóval? -
lejo
csendes tag
Valószínű nemrég kezdhetted vagy az autód szintje alacsony még. Az elején egy bizonyos Heat szint(általában 3) felett az kisebb szintű autók nehezen rázzák már le a komolyabb rendőrautókat.
Érdemesebb gyakrabban a garázsba menni.
Ahogy fejlődik a kocsid úgy fogsz egyre tovább az éjszakában maradni ;) -
Barell
senior tag
Csak számomra játszhatatlan ez a rohadt éjszaka? Lerázhatatlanok a rendőrök egyszerűen...
-
yagami01
aktív tag
Új rekord. A Heat-el játszottak az első héten a legtöbben ebben a generációban az NFS-ek közül. Pedig nem is kapott akkora reklámot... ugye, hogy csak jobb játékot kell csinálni... Remélhetőleg innét látja már a Ghost a helyes irányt.
-
yagami01
aktív tag
Simone Bailly interjú:
[link] -
dragonfx
veterán
aki nyomja gyengébb géppel.
4gb vga és 8gb rendszerram elég neki menjen normálisan? -
Barell
senior tag
Srácok, biztos fura a kérdés, de lehet valahogy totál újra kezdeni a játékot? :)
-
Yeffy
veterán
válasz
yagami01 #304 üzenetére
Mondjuk engem meglep, h vele interjuzik, ahelyett, h inkabb Mia-t kapna mikrofonvegre, ha mar mindenaron MW, de erdekes lehet ez is.
Azert en remelem, h o is sorra kerul, meg par szereplo a Carbonbol is. Korabban irtam is a sracnak, meg masok is, remelem, lesz belole valami. -
dombi81
senior tag
A fast travel melyik gomb pc-n, tudja valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest