Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
válasz Burt1793 #21876 üzenetére
Nem akarom lelőni a poént, de... nem hiszem, hogy hosszú lesz csongi listája.
Persze, szeretem, nekem is tetszik! Csak amikor nem megy úgy, mint szokott(!),
akkor keresem a hiba okát. Ha mennél vele most, te is csodálkoznál, mennyire
másképp indul, mint amikor legutóbb próbáltad. És ez egyik napról a másikra jött
elő, azért sem értem, hogy mi a fene. Szóval itt most inkább hibajavítás van, mint
tuning... Ez abból is látszik, hogy nem veszek semmi újat, takarítom, mérek, stb.
(Jó, a lomtalanításkor megtalált LeoVince görgőkre egyszerűen kíváncsi voltam...)A nem veszek semmit csak annyiban borult, hogy holnap megyek a szilentekért.
Tök jó lenne már délután bepattintani, és utána élvezni a stabilitást. Emlékszem,
amikor beraktam a gyári újat, milyen jó lett a stabilitása, egész más élmény volt!
Persze arra is emlékszem, amikor kiesett a motorblokk a vázból, s nem volt egy
matyóhímzés egyedül visszapakolni bele. Hevederek, hidraulikus emelő, minden.
Van vagy 40-45 kg a blokk. (Jó, ilyen súlyokkal vállvonogatok a teremben, simán,
de ennek nincs fogása, és még illeszteni is kéne. Szóval szivornyának néz ki.)Most ezt nem azért írom, mert jó lenne egy segítő kéz. Aztán, HA kész, lehet
menni egyet motorozni azon frissiben teszt címén... De amúgy jó lenne.
Nem számítottam rá, hogy már ma kész a szilent. Nem is tudtam menni érte.Szerk: holnap napra pontosan két éve lesz a szilent cserének. A vicc, hogy azért
vagy fél évet kihasználatlanul állt a szerelőnél, mert bejött a vízpumpa hiba / fehér
füst, aztán még egy főtengely csere. Utólag azt mondom, azt hagyni kellett volna
a francba, mindig is zörgött, szóval nem hirtelen kopott el; de most már ez van.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest